sunnuntai 24. syyskuuta 2017

ColourPop, I think I love you

Me ollaan ColourPopin kanssa päästy nyt siihen pisteeseen, että on aika vakiinnuttaa suhteemme. Sormukset on ostettu, kirkko varattu ja ikuista rakkautta vannottu. I think I love you -luomiväripaletti on tehty merkiksi tästä liitosta, se kun on täyttä rakkautta ja ihanaa päästä jakamaan sitä myös teille! Meidän suhde on alusta asti ollut hyvin tasainen ja täynnä lämpöä, ColourPop ei ole koskaan pettänyt ja jaksaa aina yllättää, huonoinakin päivinä. 

Sen pitemmittä puheitta, ColourPop, I think I love you.


Joo elikkä ColourPop julkaisi jälleen uuden luomiväripaletin ja toki mun oli saatava se osaksi kokoelmaani! Tässä kyseisessä paletissa on edellisiin verrattuna niitä neutraaleja ja luonnonläheisiä sävyjä, joilla saa aikaan kauniita arkimeikkejä ja näyttäviä juhlameikkejä. Paletti on pakattu hohtavaan kupariseen pahvipakkaukseen, jonka kannesta löytyy paletin nimi ja muuta tietoa paletista.


Itse paletti jatkaa samalla kuparisella linjalla, mutta paletin kannesta ei löydy enää nimeä, vaan pelkkä ColourPop logo ja pieniä koristeita. Mun silmää tämä miellyttää kovasti ja kuten olen aiemminkin jo sanonut, nämä on tosi näppärän kokoisia pieniä paletteja. Ainoa miinus on peilin puuttuminen, muutoin tämäkin olisi täydellinen matkustuspaletti. 


Tästä löytyy tuttuun tapaan 12 luomiväriä, sekoitus mattaa, shimmeriä ja metallista lopputulosta. Paletilla on hintaa 16 dollaria, eli ei juuri mitään!! Jos sävyt vaan nappaa, niin tämä kannattaa ehdottomasti kotiuttaa. Näiden ColourPop pressattujen luomivärien koostumus on mun mielestä ihan huikea, ne ovat kermaisen pehmeitä, todella pigmenttisiä ja helposti häivyttyviä. 


Kuten jo tuli mainittua, paletin sävymaailma on hyvin neutraali. Tästä löytyy ruskeaa, kuparia, ruusukultaa ja kultaa ja jokaisen paletin luottonappi, mattamusta. Vaaleat shimmeräsvyt on täydellisiä sisänurkan ja kulmaluun korostukseen ja mun mielestä tässä on sopivassa suhteessa matta- ja shimmersävyjä.


Yläriviltä löytyy mm. upea vaalea shampanjakultainen sävy, joka on luonnossa todella metallinen. Tässä on myös kaunis keskiruskea mattasävy, joka sopii hyvin luomivakoon. Kupari ja metallinen ruskea näyttää upeilta koko luomella!


Keskiriviltä löytyy vaalea mattasävy, joka sopii hyvin koko silmämeikin pohjalle tai vaikka kulmaluulle mattalookissa. Tykkään aloittaa meikin aina tämän tapaisilla sävyillä. Shimmerinen vaalea on todella kaunis silmän sisänurkassa.


Alariviltä löytyy mun suosikkinim tuo kaunis ruusukultainen sävy. Se muistuttaa mua tosi paljon super shock shadow sävystä Weenie, joka on mun kaikkien aikojen suosikki. Myös tuo kirkas keltakulta on upea sävy ja molemmat alarivin mattasävyt käyttäytyvät hienosti, musta on todellakin musta!

Kiinnostaako I think I love you -paletti?
Haluatteko nähdä meikkilookkia tällä?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Hurjan kauniita sävyjä! Mä en ymmärrä miten en oo vieläkään ostanut itselleni yhtään ColourPopin luomiväripalettia tai edes yksittäistä luomiväriä, vaikka näitä aina muiden blogeissa ihastelen :D Ehdottomasti meikkipostausta kehiin tästä paletista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä aika pistää tilaus menemään, tarviit näitä, usko pois :DD Ei vaan, mutta suosittelen kyllä jossain kohtaa tekemään lähempää tuttavuutta!

   Poista
 2. Sori vaan. En meikkaa silmiäni. Aika ja halu ei riitä. Hienosti esittelit tuotteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä tarvitsekaan, meikkaaminen on siitä kivaa ettei ole mitään sääntöjä ja jokainen tavallaan :)

   Poista
 3. Ihania sävyjä! Tästä olisi kiva nähdä lookkeja :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on ehdottomasti tulossa erilaisia meikkilookkeja tänä syksynä! :)

   Poista
 4. Tosi kauniita ja miellyttäviä sävjyjä! Voisin hyvinkin kuvitella, että itselläni olisi tälle käyttöä! Ja hinta on tosiaan huokea!

  Näkisin mielelläni meikkisi tällä paletilla tehtynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi kaunis paletti ihan arkikäyttöön eikä tosiaan ole hinnalla pilattu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...