keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; kun mies valitsi mun meikit

Mitä tapahtuu, kun pyydetään miestä valitsemaan kaikki meikissä käytettävät tuotteet? Siitä halusin ottaa selvää viikonloppuna ja annoin miehelleni tehtäväksi valita mulle kaikki meikissä käytettävät värituotteet. Pohjameikki on siis ihan mun perustuotteilla, mutta poskipuna, bronzer, highlighter, luomivärit ja huulipuna on miehen valitsemia. Miehen valintaperuste tuotteille taisi olla vaan, että mitkä värit oli kivoja. Hän ei juurikaan käyttänyt aikaa näiden valintaan, vaan nappasi lähestulkoon ensimmäiset käsiin sattuneet omasta mielestään kivan väriset. Tietenkään ei mietitty, sopiiko sävyt yhtään toisiinsa. No näillä lähdin sitten meikkiä tekemään, kurkatkaas alta millaiseen lopputulokseen päädyin!Tästä meikistä löytyy tosiaan värejä ja paljon. Luomiväreiksi valikoitui turkoosia, tummansinistä, lilaa, oranssia ja vaaleanpunaista. Ensialkuun vähän pelotti, mutta onneksi tuo oranssi oli aika haalea ja toimi hyvin luomivaossa ja vaaleanpunainen oli enemmänkin shimmeriä, joka löytyy sisänurkasta. Sain mielestäni ihan kivasti nuo silmämeikin sävyt sointumaan yhteen ja lopputulos miellytti yllättävän paljon. Mies itse oli sitä mieltä, että näytin oudolta. 


Kasvoille mies valitsi sattumalta mun suosikkituotteita ja neutraaleja sävyjä, joten meikkipohja on sellainen kuin olisin itsekin voinut tehdä. Huulille mies valitsi kirkasta neon oranssia, koska ilmeisesti tässä meikissä ei ollut vielä tarpeeksi väriä :D. Jotenkin  vaikka nuo sävyt keskenään vähän riiteleekin, niin kokonaisuus ei ole mun silmään häiritsevä vaan enemmänkin aika hauska. 


Eniten ylpeyttä tässä meikissä aiheuttaa kuitenkin nuo ripset! Siis niin upeat. Mä käytän tosi harvoin irtoripsiä, koska niiden laittaminen on ollut aina hankalaa ja ne jää repsottamaan ja mitä kaikkea. Tällä kertaa niiden laitto onnistui tosi helposti ja ne asettuivat paikoilleen todella kivasti, jes! Tässä apuna oli laite, josta puhutaan lisää huomenna. Käytin PÜRin Bombshell ripsiä, jotka tuli elokuun Boxycharmin mukana ja vitsi nuo on nätit. Tykkään. Tässä vielä koosteena kaikki miehen valitsemat tuotteet. Silmämeikki tehtiin ColourPopin super shock shadow -luomiväreillä ja huulilla OFRAn nestemäinen huulipuna Nikkietutorials -kokoelmasta. Butter bronzer on yksi mun lemppareista, mutta melko vaalea ja shimmerinen, joten mitään varjostuksia sillä ei saanut aikaan. 

Miten mies onnistui teidän mielestä? :D

Love, Mari

17 kommenttia:

 1. Tosi kaunis silmämeikki. Värisävyt sopii hyvin yhteen ja vautsivau-ripset kruunaa koko komeuden. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo ripset on mun mielestä tän lookin kohokohta :D

   Poista
 2. Oi että toihan näyttää hyvältä! Mä oon jo pitkään koittanut saada mun miestä meikkaamaan mut, mutta ehkä se suostuisi helpommin tällaseen, että saa vaan valita mun meikit :D Noi ripset tosiaan on upeat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pari kertaa onnistunut saamaan miehen meikkaamaan, mutta koska hän ei siitä koskaan oo niin innostunut niin ei juurikaan keskity hommaan :D Tää oli kyllä kivaa!

   Poista
 3. Musta toi turkoosi ja oranssit huulet ovat aivan ihana combo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne toimi yhteen yllättävän hyvin, odotin paljon pahempaa :D

   Poista
 4. Ihana meikki! Mun pitäisi muistaa sanoa miehelle, että valkkaisi mulle ne meikkituotteet :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, pyydä ihmeessä, tää oli tosi hauskaa :D

   Poista
 5. No oho! Onpa kauniit värit. Näyttää upealta tuo silmämeikki..

  VastaaPoista
 6. Musta tää on tosi onnistunut, miehesi selkeästi osaa valita hyvin! tää on ihan mun suosikkimeikkejä sulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Täytyy ilmeisesti jatkossakin pyytää miestä valkkaamaan :D

   Poista
 7. Tosi pirteä yhdistelmä! Ehkä itse käyttäisin juhlameikkinä koska yhdistelmä on näyttävä. Mutta tärkeintä on että se sopii sulle ja näytät kauniille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :). Eipä tämä tosiaan mikään arkimeikki ole, mutta pirteä lookki vaikka kesän juhliin tms.

   Poista
 8. Ihana meikki! Kauniskin kyllä oot:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...