perjantai 29. syyskuuta 2017

Artistry skincare

Tervehdys ja mukavaa perjantaita! Sain vähän aikaa sitten testattavaksi pari ihonhoitotuotetta Artistrylta ja tänään puhutaan hieman tuosta parivaljakosta. Jos Artistry on sinulle vieras brändi, kannattaa käydä tutustumassa heidän kotisivuihinsa. Artistry on osa Amway -suoramarkkinointiperhettä ja valikoimiin kuuluu niin ihonhoitoa kuin värikosmetiikkaakin. Olen kirjoitellut brändin tuotteista pari kertaa aikaisemminkin, vanhat postaukset ja mm. tilausohjeita löydät "Artistry" tunnisteen takaa. 


Sain testiin Polishing exfoliant -kuorinnan sekä Deep cleansing mask -naamion. Molemmat tuotteet on pakattu valkoisiin tuubeihin, joita on helppo käyttää, mutta eivät ole kauhean ylellisiä, mitä tässä hintaluokassa jo odotan. Putkilot on koristeltu kultaisin kirjaimin ja yksityiskohdin. Pahvipakkaukset, joissa tuubit oli, on sen sijaan tosi kivan ja luksuksen näköisiä, Artistryn logolla koristettuna. Naamiolla on hintaa 34,10€ ja kuorinnalla 37,19€. 



Artistry polishing exfoliant on voidemainen, päivittäiseen käyttöön sopiva kuorinta. Tuote lupaa pehmentää, silottaa ja tasoittaa ihoa, parantaa ihonsävyä, puhdistaa ja kuoria kuivattamatta. Kuulostaa lupaavalta! Kuorinta sisältää kosteuttavaa kookosöljyä sekä kuorivia jojobahelmiä, jotka tuntuvat melko suurilta iholle hierottaessa, mutta eivät raavi ihoa tai tunnu muuten epämukavalta. Voidemaisen koostumuksen ansiosta tämä tuntuu kosteuttavalta ja mun tarpeisiini kuorintateho oli ainakin riittävä. Iho tuntui käytön jälkeen todella pehmeältä ja sileältä. Tämä oli ehdottomasti mun suosikkini näistä kahdesta ja kaikenkaikkiaan tehokas ja miellyttävä kuorinta.


Artistry deep cleansing mask on nimensä mukaan syväpuhdistava naamio, joka mun mielestä sopii parhaiten öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle. Naamio sisältää mm. Amazonin valkosavea, kaoliinisavea sekä kuparin ja sinkin kivennäisaineita. Sen tehtävänä on poistaa iholta epäpuhtauksia ja virkistää ja pehmentää kasvoja. Tuotekuvauksessa mainitaan naamion aiheuttavan kevyttä pistelyä ja viileää tunnetta. Mun käyttööni tämä on valitettavasti liian tujua tavaraa, mutta mun iholla ei juurikaan ole mitään epäpuhtauksia, joten en syväpuhdistavaa naamiota edes tarvitse. Jos sulla on herkkä tai kuiva iho, ei tämä ehkä ole se oikea valinta. Tämä alkoi poltella ja pistellä mun kasvoilla heti levityksen jälkeen ja vaikka naamiota pidetään vain viisi minuuttia, oli se aika täyttä tuskaa. Pois huuhtelun jälkeen ei iho ollut mitenkään ärtynyt, vaan näytti puhtaalle ja tuntui pehmeälle ja sileälle. Tuo tunne, jonka naamiosta sain oli kuitenkin sen verran epämiellyttävä, että todennäköisesti loppu jää mulla käyttämättä. Samanlaisen tunteen oon saanut myös muista savinaamioista, joten savi on varmaankin mun iholle vaan liian rajua.


Halusin mainita tässä lopussa vielä yhden tuotteen, jonka sain testiin jo aikaisemmin keväällä, mutta joka ei jostain syystä ole blogiin asti vielä päätynyt. Artistry essentials -sarjan Gel cleanser on noussut nopeasti mun suosikki puhdistusaineeksi ja tämä on nykyään mulla käytössä lähes päivittäin, ainakin aina kun poistan meikkejä. Sarja on tarkoitettu nuorelle iholle, mutta toimii erinomaisesti myös mun lähes kolmekymppisellä naamalla. Tässä on kiva paksu geelimäinen koostumus, joka puhdistaa kasvot meikistä ja epäpuhtauksista vaivattomasti ja tehokkaasti! Pesun jälkeen kun pyyhin kasvot misellivedellä, ei vanulappuun ole jäänyt juuri mitään meikin rippeitä ja se on mulle aika iso ihme! Tää on mun mielestä ehdottomasti suosituksen arvoinen tuote :).

Oletteko te käyttäneet Artistryn tuotteita?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr-näytteinä

12 kommenttia:

  1. Moikka. En ole käyttänyt Artistryn tuotteita. Tuo kuorintavoide vaikutti mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  2. En ole, tää on itselleni ihan tuntematon brändi. Kuorinta kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo kuorinta oli mulle selkeästi parempi noista uutuuksista, toimi tosi hyvin! :)

      Poista
  3. Toi geeliputsari oli tosi tehokas, mutta kuivatti mun ihoa vähän liian paljon. Annoin ton poikaystävälle, jolla on rasvoittuvampi iho ja hänellä se on toiminut kivasti! Sain itse myös ton Deep Cleansing Maskin testiin ja mä yllätyin siitä, miten mun herkkä ihoni ei reagoinut tohon oikeastaan mitenkään, vaikka tuotekuvauksessakin varoiteltiin siitä. Sellaista viileää tunnetta iholla kyllä oli, mutta ei mitään pistelyä tai polttelua kuten sulla. En mä kovin usein halua tai edes voi tollasia syväpuhdistavia tuotteita näin kuivaihoisena käyttää, mutta silloin tällöin kyllä :) Ja myös poikaystävä huomasi, että tollaset tekee hänenkin iholleen välillä ihan hyvää, vaikka aluksi olikin tosi vastahakoinen kaikkien naamioiden suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onpa kurjaa! Mä en ole vielä ainakaan huomannut sen kuivattavan mun ihoa, pikemminkin päinvastoin :D Saa nähdä miten toimii talvella, kun mun iho alkaa myös kuivua enemmän. Kiva kuulla, että tuo naamio toimi sulla paremmin! Tässä sen näkee miten eri tavalla tuotteet toimii eri ihotyypeillä :). Mä oon yrittänyt kanssa saada miestä käyttämään naamioita aina välillä, mutta vielä on vähän vastahakoinen. Mun täytyy levittää se hänelle, muuten ei käy :D

      Poista
  4. En ole testannut, mutta kiinnostaa kyllä! Tuo naamio kuulostaa siltä, että saattaisi sopia minulle. Mulla kun on sekä rasvainen että epäpuhdas iho :D

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo naamio voisi tosiaan sopia sun iholle sitten erittäin hyvin, sen kanssa ainakin tuntee sen puhdistavan tehon heti! :) Kannattaa tutustua sarjaan, jos yhtään alkoi kiinnostaa!

      Hauskaa viikonloppua myös sulle! :)

      Poista
  5. Enpä ole aiemmin kuullut tästä merkistä, pitää pistää korvan taakse!

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin törmää aika harvoin, mutta kannattaa tutustua, sarjasta löytyy yllättävän kivoja helmiä :)

      Poista
  6. En ole aikaisemmin kuullut tästä brändistä! Ihonhoitoon mulla on aika hyvät tuotteet joihinkin kohtiin, mutta esim hyvä luottonaamio on vielä hakusessa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän naamion löytäminen on kyllä hankalaa, etenkin jos iholla on jotain tiettyjä vaatimuksia! Tsemppiä etsintään! Mun suosikit löytyy Glamglowlta, The Body Shopilta ja LUSHilta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...