keskiviikko 16. elokuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Fem Rosa

Moi kaikki ja kivaa keskiviikkoa! Tänään ollaan tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa ja päästään näkemään mun ensimmäinen meikki ColourPopin Fem Rosa -kokoelman luomiväripaletilla ja muilla tuotteilla. Esittelen tuon kyseisen kokoelman teille paremmin huomisessa postauksessa, mutta katsotaanpa nyt millaisen meikin sain tuotteilla aikaan. 


Tässä meikissä käytin meikkipohjana Ziajan BB voidetta, josta puheltiin hieman eilisessä postauksessa. Mä en ole yleensä ollut BB voiteiden suurin fani, mutta tästä Ziajan versiosta kyllä tykkään, etenkin näin kesällä. Se antaa luonnollisen lopputuloksen, hieman peittoa ja tasoittaa ihon sävyä. Lopputulos on myös tosi kuultava, mistä tykkään. 


Muutoin kasvoilta löytyy mm. Boxycharmista tullut bareMineralsin puuterikaksikko ja Fem Rosa kokoelman kasvopaletista aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter. Nää kuvat on otettu sateisena päivänä ja valotus on ollut sen vuoski ihan pielessä, koittakaa siis kestää näitä hieman kellertäviä kuvia ja toivottavasti näistä kuitenkin hieman erottaa noita sävyjä. 


Silmämeikin tein pääasiassa tuolla Fem Rosa -paletilla, mutta siitä uupuu mun mielestä joka meikin tärkeimmät sävyt, eli ne luomivaon häivytykseen sopivat, joten käytin apuna muita ColourPopin luomivärejä. Tuon paletin sävymaailma on ihan huikean kaunis, uskokaa pois! Huomenna näette ;). Ripsarina mulla on näissä ensimmäistä kertaa joku ranskalainen, minkä löysin mun laatikkojen kätköistä. Ensivaikutelma ei ollut mikään paras mahdollinen, se jätti mun ripset aika olemattoman näköisiksi (mitä ne kyllä onkin ihan luonnostaan). 


Huulille päätin laittaa kokoelman tummimman ja näyttävimmän sävyn ja täytyy sanoa, että Darling on aivan upea. Tykkäsin todella paljon tuosta huulipunasta ja uskon, että sille tulee paljon käyttöä tulevana syksynä. Näissä kuvissa mulla ei ole rajauskynää alla ja se levittyi silti niin täydellisen tasaisesti, joskus tummat sävyt kun voi olla vähän epätasaisia ja vaikeasti levitettäviä.


Haluatteko nähdä lisää meikkejä Fem Rosa -meikeillä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Rimmel #Insta flawless perfecting radiant skin tint, 006 light medium*
Ziaja BB cream, natural tone*
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
Lumene nordic nude air-light compact powder, 2*
bareMinerals translucent powder duo
ColourPop Fem Rosa Her face palette

ColourPop pressed eyeshadows; Manhattan coffee run, Silver lining, Cute alert
ColourPop Fem Rosa She shadow palette; Empress, Missy, Damsel, Dainty, Ladylike
ColourPop crème gel liner, Cry baby
l'Atelier Maquillage mascara keracare

ColourPop ultra satin lip, Darling

WinkyLux uni-brow pencil
The Body Shop brow & lash gel*

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Juu, tahdon ehdottomasti:). Huulipunan sävy just sellanen, mitä alan käyttää syksyisin kunhan "helteet" hellittää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, teen mielelläni! :) Mä innostun kanssa syksyisin näistä tummista punista enemmän, syksy on kivaa meikki-aikaa! :D

      Poista
  2. Aivan ihana meikki, tykkään tosi paljon just tuon värisistä silmä- ja huulimeikeistä ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...