torstai 17. elokuuta 2017

ColourPop Fem Rosa

Eilen lupailin teille esittelyä ColourPopin Fem Rosa -kokoelmasta ja nyt se olisi täällä. ColourPop teki uuden kokoelman yhteistyössä Karruechen kanssa, jolta on aikaisemminkin ilmestynyt ainakin super shock shadow kokoelma ja huulipunia ColourPopin kanssa. Nyt Karrueche pääsi suunnittelemaan kokonaisen kokoelman Fem Rosa -teemalla. Kyseinen kokoelma on hyvin naisellinen ja näyttävä ja nimensä mukaan sävymaailmaltaan hyvin ruusuinen, punertavaa ja lilahtavaa. Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, kasvopaletti, nestemäisiä huulipunia ja huulikiiltoja. Jos kokoelma kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä ColourPopin sivuja kun odotellaan seuraavaa julkaisua, tätä kirjoittaessa ainoastaan huulipunasetti näkyisi olevan vielä myynnissä. 
Fem Rosa -kokoelman luomiväri paletti on nimeltään SHE ja se sisältää 12 upeaa ruusuista sävyä. Tämä on kooltaan sama kuin Yes, Please! -paletti, eli hyvin pieni ja näppärä. Paletista löytyy pääasiassa metallisia sävyjä, mutta alariviltä löytyy neljä mattasävyä, jotka sitovat paletin yhteen. Itse olisin kaivannut tähän hieman enemmän mattasävyjä tai jotain luomivakoon sopivaa, mutta kyllä näilläkin pärjää jos tarve vaatii. Paletin metalliset sävyt ovat ihan omaa luokkaansa ja ylärivin shimmeritkin ovat tosi nättejä. Koostumus näissä on jo sitä tuttua ColourPopin laatua, pehmeitä, kermaisia ja hyvin blendaantuvia. Nämä ovat myös melko puuterisia, etenkin nuo mattasävyt, joten kun siveltimen iskee pannuun, puuteria pöllähtää ylös. Poskille nämä eivät kuitenkaan varise, kunhan muistaa naputtaa siveltimestä ylimääräiset pois.
Lähes kaikki paletin sävyt swatchaantuvat todella hyvin, ainoastaan ylärivin sävy Chick ei ihan vastaa muiden tasoa. Mattasävyt ovat todella pigmenttisiä ja swatchaantuvat kuivalle kädelle tasaisesti. Tässä kuvassa ne hieman kärsivät pohjalla olevasta meikinpoistoaineesta, jolla olen pyyhkinyt edelliset rivit pois.Kasvopaletti on nimeltään HER ja se sisältää aurinkopuuterin, poskipunan ja highlighterin. Kaikki ovat sävyiltään todella nättejä, ehkä hieman syksyisiä sävyjä jos multa kysytään. Nämä ovat kaikki myös melko tummia, etenkin tuo highlighter on varmasti monelle suomalaiselle liian tumma. Mä pystyn käyttämään näitä kaikkia tällä hetkellä, kun ihoni on hieman päivettynyt, mutta saa nähdä mikä tilanne on syksyllä ja talvella. Kokoelman mukana julkaistiin yksi huulipunasetti, johon kuuluu kaksi ultra satin lip nestemäistä huulipunaa ja yksi ultra glossy lip huulikiilto. Setin lisäksi julkaistiin yksittäinen huulikiilto, joka oli mahdollista saada vain tilaajalahjana kun osti jollain tietyllä summalla kokoelman tuotteita. Ultra satin lip on mun suosikki koostumukseni ColourPopin nestemäisistä huulipunista ja tän setin mukana tulleet sävyt on molemmat todella kauniita. Huulikiillot ei varsinaisesti ole mun juttu, mutta koska näissä on niin erikoiset sävyt, päätin pitää nekin itselläni ja opetella käyttämään niitä. Hankitteko te jotain tästä kokoelmasta?
Heräsikö kiinnostus?

Love, Mari

11 kommenttia:

 1. Luomiväripaletissa on tosi nätit sävyt, varsinkin shimmeriset, mutta ei kuitenkaan hirveän ainutlaatuiset. Paletin ulkonäkö itsessään on tosi herttainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä sävyjä tosiaan nähty muuallakin, ei mitenkään uniikkeja kaikki. Tää on kuitenkin mun mielestä hirmu nätti ja kiva kun ne on kaikki samassa paletissa :D

   Poista
 2. Kauniita sävyjä ja pakkauksethan uppoaa muhun kuin veitsi sulaan voihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa näiden pakkauksista, ihanan naisellisia ja romanttisia :)

   Poista
 3. Tykkään kyllä ihan yllättävän paljon tästä kokoelmasta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa, kaikki tuotteet ihastutti jollain tavalla, nuo huulikiillot tosin vähiten. :)

   Poista
 4. Mulla on SHE ja HER. Luomiväreistä pidän todella paljon, mutta kasvopaletin kanssa on vaikeuksia erityisesti poskipunan suuren pigmenttisyyden kanssa. Pelleposket tulee todella helposti ja väriä saa sitten yrittää vanulapulla hinkkailla pois ;D Kaikki sävyt todella kauniita kyllä ja pakkaukset. MRS. huulipunan omistan myös ja on tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tosiaan hurjan pigmenttisiä, mutta kun oppii toooosi kevyellä kädellä ja siveltimen hipaisulla käyttämään niin toimii hyvin :D Onneksi näitä on helppo blendata! Nuo kasvopaletin sävyt on sen verran tummia, että saattaa monille suomalaisille aiheuttaa juurikin nuo pelleposket ihan huomaamatta :/

   Poista
 5. Luomiväripaletti olisi ollut kyllä mun mieleeni! Kasvopalettikin olisi mennyt, vaikka toi hohdesävy varmaan olis ollut liian tumma. Mulla ei ole edelleenkään kokemusta ColourPopista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun onpas, jossain on bloggaajakollegalta ostettu yksittäinen luomiväri...missähän sekin luuraa!

   Poista
  2. Nyt on sitten jo aika tutustua ColourPopin maailmaan, valikoimaa on vaikka kuinka ja hinnatkin kohdillaan :D Nää tuotteet on ihan huikeita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...