torstai 24. elokuuta 2017

Puff.Me volumizing cloud mist

Heippa kaikille! Sain vähän aikaa sitten testiin aivan ylisöpön Puff.Me volumizing cloud mist -hiuspuuterisuihkeen, josta puhutaan tänään. Design.Me on tuonut keväällä markkinoille täysin uudenlaisen innovatiivisen hiuspuuterisuihkeen Puff.Me:n, joka ihastuttaa heti suloisella vaaleanpunaisella pakkauksellaan. Puff.Me oli mulle ennestään täysin tuntematon, en ollut koskaan tästä kuullutkaan, joten lähdin innolla testailemaan tätä viime kevään uutuutta. Suomessa tätä saa ostettua parturi-kampaamoista ja IdHair -verkkokaupasta.


Mä olen hiuspuuterien ja kuivashampoiden suurkuluttaja, joten tämä uutuus oli enemmän kuin tervetullut. Kuiva hiuspuuterisuihke tuo hiuksille tuuheutta ja pitoa ja on erityisen helppo käyttää uuden pumpattavan suihkeen ansiosta. Tässä on tosiaan pumppumainen pääliosa, joka tuntuu hieman jousitetulta, se ponnahtaa takaisin ylös painalluksen jälkeen ja suihkauttaa kevyen pilvimäisen suihkauksen hiuspuuteria. Hiuspuuteria suihkutetaan hiusten tyveen, jonka jälkeen hiukset voi muotoilla haluamallaan tavalla. Koostumukseltaan tämä muistuttaa perinteistä hiuspuuteria, se on valkoista kuivaa perunajauhomaista, joka täytyy blendata hiuksiin, etenkin jos sattuu olemaan tummatukkainen.


Puff.Me antaa hiuksille huikeaa volyymia ja rakennetta, olin todella yllättynyt tämän tehosta kun ensimmäisen kerran tätä kokeilin. Yhdellä suihkauksella pääsi jo pitkälle ja hiukset tuntuivat sormin kosketeltaessa selkeästi "rakenteellisemmilta" ja jämäkiltä, tyveen sai myös nostetta helposti. Vaikka tätä ei varsinaisesti kuivashampoona mainosteta, imi tämä myös ylimääräistä rasvaa hiuksista ja sai ne näyttämään freesimmiltä. Perinteiseen hiuspuuteriin verrattuna tämän käyttö on huomattavasti helpompaa eikä niin sotkuista, koska puuteria ei tarvitse ripotella mistään purkista eikä sitä pääse varisemaan vaatteille. Minä tykästyin tähän todenteolla, meni ehdottomasti mun volyymisuihkeiden TOP3 joukkoon.


Oletko jo kokeillut Puff.Me hiuspuuterisuihketta?
Käytätkö hiuspuutereita tai kuivashampoita?

Love, Mari


*Tuote saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Voisi testata, jos tulee vastaan. Mä käytän kuivashampoota silloin, kun en jaksa pestä hiuksia. Vihaan sitä oloa mikä tulee, kun hiukset on yhtään likaiset joten kuivashampoo yhdistyy mulla epämiellyttävään tunteeseen :D Enemmän tykkään siis käyttää märkiin hiuksiin laitettavia tuotteita, jää raikkaampi fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ainakin mun käytössä ollut tosi tehokas, suosittelen testaamaan :). Hahah, mä taas en voisi elää ilman kuivashampoota, kun yritän pitää yhtä välipäivää hiustenpesussa. :D

   Poista
 2. Mä tykkäsin tästä ja kokokin on näppärä matkoille. :) Kuivashampoota en oikeastaan hirveästi käytä, mutta muita volyymia antavia tuotteita kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! On tosiaan näppärä reissulle mukaan kokonsa ja helppoutensa puolesta ja tää antoi kyllä volyymia oikein kunnolla :D

   Poista
 3. Käytin ennen aika paljon hiuspuuteria, mutta kyllästyin purkkimallin hankalaan käytettävyyteen. Onpa kiva, että puuteria saa nyt suihkeena. Sehän helpottaa kummasti tukan laittamista. Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi helppo ja kätevä käyttää, ei yhtään sotke :)

   Poista
 4. En yleensä ole kuivashamppoiden, enkä hiuspuuterien käyttäjä, mutta tätä voisi kokeilla jo ihan pelkästään söpön pakkauksen vuoksi! :D

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, näyttää kivalta kylppärin kaapissa :D

   Poista
 5. Kuulostaa kätevältä tuotteelta. :) Aina katastrofipäivinä tulee käytettyä kuivashampoota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kulkee näppärästi mukana laukussakin kun on niin pienikokoinen :)

   Poista
 6. Näyttää söpöltä! Voisinkin hyvinkin testata tätä!
  Huispuutereista ei ole kokemusta, mutta kuivashampoista tykkään :) Ne antavat kivasti ryhtiä ja tosiaan pelastavat päivät, jolloin hiukset näyttävät likaisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinpana erona kuivashampooseen koen itse tän kuivuuden, kuivashampoo tulee kuitenkin kosteana purkista ja tämä on vaan kuivaa jauhomaista :)

   Poista
 7. Kuivashampoota käytän, kun yritän olla pesemättä hiuksia joka päivä. Hiuspuutereita en ole koskaan kokeillut. Tätä mainostamaasi voisin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, tää antaa tosi kivasti ryhtiä hiuksille ja samalla ajoi myös sitä kuivashampoon asiaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...