sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Helmikuun Lookfantastic Beautybox


Helmikuun Lookfantastic beautybox pääsi yllättämään mut loppuviikosta. Mä olin tosiaan kuvitellut, että mun tilaus päättyi tammikuuhun, mutta ilmeisesti se uusiutui itsestään. No en valita, mä oon tykännyt tästä boksista ja mielellään katson mitä seuraavat 3kk tuo tullessaan. Helmikuun teemana on The Runway Edition. 


Ensimmäisenä laatikosta paljastui purkki kauneustabletteja. Näitä vastaavia tuli myös helmikuun Bette boxin mukana, joten nythän näitä riittää, saa nähdä kuinka kaunis musta vielä oikein tuleekaan :D. En ole koskaan vielä kokeillut tälläisiä ravintolisiä, mutta ajattelin yhden kuurin aloittaa heti meidän Prahan reissun jälkeen kahden viikon päästä. Tämä oli kuukauden (30 päivää) kuuri, täysikokoisessa on 60 tablettia.


Laatikon ainoaksi meikkituotteeksi paljastui ModelCo:n nestemäinen metallinen luomiväri. Tälle en löytänyt hintaa mistään, vaikka kuinka googlettelin. Omituista. Tätä ei myydä Lookfantasticin sivuilla, eikä myöskään ModelCo:n sivuilla. Ainoat viittaukset tähän löysin Ebaysta, enkä sieltä viitsinyt hintoja ottaa, ne kun voi olla mitä vaan. Mun mielestä boksissa pitäisi olla vaan tuotteita, joita Lookfantastic myy tai joita on muuten helposti saatavilla. Mitä jos mä nyt ihastuisin tähän ja haluaisin lisää sävyjä? Tai jos joku teistä haluaisi lähteä tätä kokeilemaan? Kertokaa ihmeessä, jos jostain tämän löydätte! Itse tuote vaikutti oikein lupaavalta swatchin perusteella. Sävy on todella kaunis metallinen kulta ja uskoisin tälle tulevan käyttöä.


Tästä tuotteesta olin todella innoissani! The Ordinary Natural moisturizing factors + HA on selkokielellä sanottuna kosteusvoide. Mullahan on kosteusvoiteita vaikka muille jakaa, mutta tämä brändi on juuri nyt todella kiinnostava. Se putkahti ihan tyhjästä ja nyt tammi-helmikuun aikana olen kuullut etenkin Suomalaisten bloggaajien puhuvan tästä  brändistä jatkuvasti. Mielenkiinnolla testaan ja mahdollisesti hankin kokeiluun myös brändin muita tuotteita, ne kun ovat ihan super edullisia.


Toinen todella mielenkiintoinen tuote oli tämä Polàarin Icy magic silmänympärysvoide (geeli?). Tässä on roll-on pää, josta tuotetta pyöritellään silmänympärysalueelle. Tämän pitäisi virkistää, vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia. Melko arvokas tuote kyseessä, boksin arvokkain. Otan tämän heti käyttöön ja palaan tähän mahdollisesti vielä myöhemmin.


Borgheselta mukaan oli laitettu näyte mutanaamiosta. Naamiot kiinnostaa aina ja tämänkin ajattelin ottaa kokeiluun ihan lähipäivinä. Tämän vaikutusaika on vain 2-5 minuuttia, mikä kuulostaa todella lyhyeltä mun mielestä. Mielenkiinnolla odotan tämän vaikutuksia. Tän täysikokoinen tuote näyttää muuten todella söpöltä kauniissa lasipurkissaan, kannattaa kurkata Lookfantasticin sivuilta!


Viimeinen boksista löytynyt tuote oli vähän tylsä. Thisworksin stressinlievittäjää kuuluisi hieroa roll-on päällä pulssikohtiin ja nuuhkia tuoksua päivän mittaan, jolloin stressin pitäisi lievittyä. Kuulostaa höpöhöpöltä jos multa kysytään. Mä en juurikaan kärsi stressistä, joten senkin puolesta aika turha tuote. Olen tätä kyllä levitellyt jo ranteille ja miehen ranteille, tuoksu on ihan miellyttävä. Eukalyptus tulee aika voimakkaana esiin. Tätä stress check -tuotelinjaa löytyy myös monia muita tuotteita niin kasvoille kuin hiuksillekin. 

Mikä oli sun lemppari helmikuussa? 

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö. Varmasti mielenkiintoisimmat ovat Ordinaryn voide, Model Con luomiväri ja tabletit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän samoilla linjoilla, voide ja luomiväri oli tosi kivoja! Tabletit on mulle vähän ehkä tylsänpuoleisia, kun en sellaisia koskaan muista syödä kuitenkaan :D Silmänympärysvoide oli kanssa tosi kiva!

      Poista
  2. Itseäni ärsyttää muuten kauneusboxeissa juurikin tuo sama asia; tuotetta ei helposti löydy mistään eikä siten hintatietojakaan saa tietoonsa.. Tuosta tuleekin iso plussa Bette Boxille ja sitä edeltäneelle LivBoxille, heillä kun hintatiedot sekä ostopaikat on korttiin merkittynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ärsyttävää! Bettelle tosiaan iso plussa siitä, samoin Boxycharm laittaa aina hintatiedot suoraan siihen korttiin, samoin kuin osoitteen, josta tuotteen voi tilata tai ostaa :)

      Poista
  3. The Ordinaryn voide oli mielenkiintoisin juttu tässä kuussa. Sain oman The Ordinary tilauksen tällä viikolla, joten innolla alan testaamaan ovatko ne niin hyviä kuin kehutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottelemaan sun mielipidettä niistä, kovasti kiinnostaa tilata itsekin! :)

      Poista
  4. Ainoo mikä herätti tunteita on noi Ordinaryn tuotteet, tahdon ne itselleni het nyt kans :D Muutenkin kyseisen merkin tuotteet on pakko testata -listalla!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ordinary on hyvä esimerkki siitä, että halpakin voi olla se kiinnostavin :D

      Poista
  5. Kiva sisältö tässäkin :) Ordinary kiinnosti eniten, kun sitä tosiaan nyt tuntuu lähes joka toisella olevan kokeilussa. Pitänee itsekin pian laittaa tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää miten se ihan yhtäkkiä oli kaikkien puheenaiheena :)

      Poista
  6. Ordinaryn kosteusvoide, silmänympärysvoide ja toi stressinlievitys juttu oli mun silmään kiinnostavimmat, mutta kiva sisältä taaskin! :)

    - Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi silmänympärysvoide tuntui niin ihanan viilentävältä, luulen, että siitä tulee uusi suosikki :)

      Poista
  7. Mahtava sisältö:) Lemppari on the Ordinary, tiätty:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu olevan tän kuun hitti aika monen mielestä :)

      Poista
  8. Ordinary on näistä mielenkiintoisin, samoin tuo luomiväri! Ja haha, mä taas uskon, että tuoksuilla voi lievittää stressiä, mun on pitänyt tehdä DIY-huonetuoksu iltaa varten laventelista, sen pitäisi olla rauhoittava ja saatella hyville untenmaille ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on hyvin vaikea huomata omassa kehossani ja mielessäni mitään muutoksia tuoksuilla :D Tuoksut on ihania, ei sillä, mutta en huomaa mitään niin konkreettista vaikutusta. Ihan mahtavaa jos ne sulla toimii, oon vähän kade! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...