keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Sparkles in the night

Kolmas meikki-keskiviikko on täällä! Tän päivän meikki on oikeastaan viime sunnuntailta, kun kävin tekemässä häämeikkikokeilua ja pari muuta meikkiä. Oon halunnut käyttää ColourPopin joulukokoelman luomiväriä Patchwork meikissä jo vaikka kuinka kauan ja nyt päätin, että on sen vuoro. Mä tykästyin itse tähänkin meikkiin, jotenkin toi Patchwork on vaan niin nätti! Tälläkertaa käytetyt tuotteet löytyy postauksen lopusta kuvana, jos teillä on jotain kysyttävää niistä niin ei muuta kun viestiä kommenttiboksiin (tai sähköpostiin) :).Tein meikkipohjasta hyvin kevyen ja heleän. Käytin Misshan tyynymeikkivoidetta* ja temptun nestemäistä bronzeria tuomaan iholle heleyttä. Näin jälkeenpäin ajateltuna tähän meikkiin olisi sopinut paremmin täysin peittävä pohja, mutta nyt mentiin tällä. 


Huulille halusin jotain nudea ja jotain sellaista, mitä en ole vähään aikaan käyttänyt. Päädyin rajaamaan huulet ColourPopin huultenrajauskynällä sävyssä Beeper ja päälle levitin Gerard cosmeticsin huulipunaa sävyssä Butter cup. Täydellinen yhdistelmä! Ja tää pysyi huulilla koko illan vaikka söin vähän rasvaisia perunoita ja muuta.


Silmämeikkiin käytin Patchworksin lisäksi sitä uutta pérsona cosmeticsin Identity luomiväripalettia. Aloitin häivyttelemällä vaaleaa ruskeaa luomivakoon ja levitin mustaa luomivärikynää koko liikkuvalle luomelle pohjaksi. Häivyttelin mustan ja vaaleanruskean rajaa tummalla ruskealla ja levitin sitä luomivakoon ja ulkonurkkaan. Lopuksi painelin Patchworksia mustan päälle ja häivyttelin rajoja vielä lisää. Alaluomelle tummaa ruskeaa ja häivyttelyä vaaleammalla ja sisänurkkaan ja kulmaluulle vaaleaa shimmersävyä. 


Millaista meikkiä haluatte nähdä ensi viikolla? Ajattelin kokeilla niitä uusia IsaDoran meikkejä tai ColourPopin pressattuja luomivärejä, joten nyt saa äänestää! :D

Love, Mari

*Meikkivoide, poskipuna, ripsiväri ja kulmakynät saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Isadoralla joku pehmeä nudemeikki toiveissa. :) Tosi nätti meikki tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, halusinkin päästä kokeilemaan niitä IsaDoran meikkejä oikein kunnolla :)

   Poista
 2. Ihana meikki<3 Tykkään itse kovasti juuri tuollaisista, hieman out-of-the-box meikeistä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...