lauantai 11. helmikuuta 2017

Soleil Tan de Chanel



Sain päähänpinttymän Chanelin Soleil Tan de Chanel -aurinkopuuterista jo varmaan vuosi sitten, kun Jaclyn Hill ylisti sitä jollain videollaan. Siitä lähtien se on pyörinyt mun mielessä ja olen yrittänyt sitä etsiä nettikaupoista. Chanel tuntuu olevan melkoisen hanakala brändi löytää verkosta! Mulla ei ole koskaan ollut mitään suurta innostusta näihin selektiivisen kosmetiikan tuotteisiin, kuten YSL, Chanel, Dior. Tämä on kuitenkin poikkeus sääntöön ja vihdoin onnistuin tämän löytämään! Enhän minä tiedä olisiko tätä voinut saada ihan vaikka Stockmannilta tai Sokokselta, en ole niistä etsinyt. Nettikaupoista ei löytynyt tai jos löytyi, sitä ei toimitettu Suomeen. Lopulta tajusin, että tämä kuului SoChoixin valikoimaan ja sieltähän minä sen itselleni nappasin, Shipiton avulla. (SoChoixiin palataan vielä muutaman viikon päästä, jos ettet tiedä mistä on kyse niin pian se selviää!)


Soleil Tan de Chanel on voidemainen aurinkopuuteri, mun ensimmäinen sellainen. Multa löytyy kyllä nestemäisiä ja perinteisiä puuterisia, mutta ei yhtään voidemaista. Ellei lasketa contour puikkoja. Tämä on selkeästi aurinkopuuteri, sävy on aivan liian lämmin varjostuksiin. Pakkaus on upea, yksinkertaisesti sanottuna. Mitä sitä muutakaan Chanelilta voi odottaa? Hyvin sleek, simppeli musta pakkaus Chanelin logolla antaa tuotteeta ylellisen kuvan, kuten myös huurrelasi. 


Tuote näyttää ja tuntuu ihanan silkkiseltä ja kermaiselta. Tätä kun ensimmäisen kerran swatchailin, koin jonkinlaisen rakastumisen huumaavan tunteen siinä samassa. Sävy on tosiaan melko lämmin, mutta aivan täydellinen tuomaan kasvoille lämpöä ja auringon hehkua. Tämä levittyy kuin unelma, niin pehmeästi ja häivyttäminen on todella vaivatonta. Mulle tämä oli ehdottomasti hintansa arvoinen ja nosti selektiivisen kosmetiikan kuvaa mun silmissä todella paljon. 


Mitä mieltä te olette selektiivisestä kosmetiikasta? Parhaat merkit ja tuotteet? Tämän jälkeen olen todella kiinnostunut kuulemaan mitä muita helmiä luksusbrändeiltä löytyy! 

Käytättekö te selektiivistä kosmetiikkaa?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Mulla on vähän tän tyylinen tuote Sisleylta, muistat varmaan. ;) Tykkään siitä tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, muistan kyllä :D Enää ei harmita niin paljoa!

      Poista
  2. Itse en osaa aurinkopuuteria käyttää kuin varjostuksiin, ja voidemaiset tuotteet on ihan nounou kun tuntuu aina siltä että ne mössää muun meikkipohjan :D
    Chanel muuten on kyllä luksusta pakkauksien, tuoksujen ym puolesta, mulla käytössä niiden kasvovesi ja näyttäähän se superkivalta kylpyhuoneessa ja tuoksuukin jotenkin ylelliseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan aurinkopuutereita, ihan joka muodossa :D Aina en jaksa varjostella, mutta kaipaan kuitenkin vähän väriä ja lämpöä kasvoille. Tässä on muuten kanssa huomattavissa selkeästi se luksus Chanelin tuoksu :)

      Poista
  3. Selektiivinen kosmetiikka on se mun heikkous, vaikka tulee markettikosmetiikassakin välillä oikein kunnon helmiä vastaan. Tää näyttää koostumukseltaan tosi ihanalta, mutta sävy olisi mun kalpeille kasvoille varmaan aivan liian tumma :D Sisleyn vastaava on mua houkuttanut jo jonkin aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeen innostu näistä, koska kaikki mitä oon aikaisemmin kokeillut on olleet syystä tai toisesta pettymyksiä :/ En innostu myöskään kovinkaan usein markettituotteista, ne sellaiset ei-luksus high-end brändit on mun heikkous :D

      Poista
  4. Itse en osaa oikein aurinkopuutereita kalvakalla ihollani käyttää, harjoittelukysymys tämäkin ja pitäisi vaan uskaltautua kokeilemaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, aurinkopuutereita on niin eri sävyisiä nykyään ja koostumuksia joka lähtöön, myös tosi vaalealle iholle löytyy hyviä. Kasvoille tulee kivasti eloa mun mielestä :)

      Poista
  5. Mulle YSL on jostain syystä ainoo heikko kohta,en ees kaupassa uskalla kävellä liian läheltä sen ständiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on tosi upeita pakkauksia ainakin! Tuotteita en oo päässyt juuri kokeilemaan, yhtä huulipunaa ja jotain näytepussukkaa lukuunottamatta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...