perjantai 24. helmikuuta 2017

Lumene Nordic Chic

Heippa kaikki! Oikein ihanaa viikonlopun alkua :) Tänään puhutaan hieman lisää Lumenesta, kun esittelyyn pääsee Lumene Nordic Chic -kokoelma. Viime lauantaina esittelin teille Lux -sarjan meikkejä (klik) ja mainitsin, että tämä toinen osa on tulossa. Nordic Chic sarjan meikit on suunnattu jokapäiväiseen arkikäyttöön. Ne ovat huomattavasti edullisempia kuin Lux -sarjan tuotteet, mutta mitenkäs se laatu? Sarjaan kuuluu aurinkopuuteri kahdessa eri sävyssä ja ainakin tämä mun saamani on täysin mattainen. Mun ihonsävylle tämä sopii sekä varjostuksiin, että aurinkopuuteriksi, sillä se ei ole liian lämmin eikä liian kylmä. Tämän koostumus on ihanan pehmeä ja se levittyy iholle kauniisti. Mä rakastan aurinkopuutereita, joten tästä tuli mulle koko kokoelman suosikki (ainakin yksi niistä). Kokoelmasta löytyy myös poskipunia neljässä eri sävyssä. Tämä on myös mattapintainen ja koostumukseltaan hyvin samantapainen kuin aurinkopuuteri. Poskipuna käyttäytyy kasvoilla todella kivasti ja pigmenttiä löytyy, se on myös lemppareita! Aurinkopuuterin suositushinta on 15,90€ ja poskipunan 13,90€. 


Kokoelman huulituotteista löytyy ihan perinteisiä huulipunia 16 eri sävyssä (!!!), huultenrajauskynä kahdeksassa eri sävyssä ja huuliöljy myös kahdeksassa eri sävyssä. Sain testiin kaksi huulipunaa ja rajauskynän. Mä olen ollut näistäkin todella positiivisen yllättynyt. Rajauskynä on teroitettavaa mallia ja swatchatessa se tuntui melko kovalta. Huulille se kuitenkin levittyi hyvin eikä tuntunut yhtään raapivalta. Huulipunissa on kermainen, hieman kimalteleva koostumus (ainakin näissä sävyissä) ja ne liukuvat huulille pehmeästi. Kokeilin keskiviikkoisessa meikissä tuota pinkkiä ja kyllä se vaan näytti ja tuntui kivalta! Huuliöljyä en tässä yhteydessä saanut kokeiluun, mutta käsittääkseni ne ovat aikalailla niitä samoja Lumenen huuliöljyjä, jotka julkaistiin joskus vuosi sitten (?), uuden pakkauksen saaneina. Huulipunat maksavat 10,90€, rajauskynät 8,90€ ja huuliöljyt 11,90€. 


Nordic Chic -kokoelmaan ei kuulu luomiväripalettia, mutta yksittäisiä luomivärejä löytyy 16 eri sävyä. Sain kokeiluun mattaisen vaalean sävyn ja hieman hohtavan sinisen. Nämä on mun mielestä ihan ok. Ne eivät herättäneet mitään suuria tunteita, mutta toimivat kuitenkin kivasti ja mun mielestä tuo pakkaus on jotenkin tosi söpö. Sininen ei ole oikein mun sävyni, joten innostumattomuus voi johtua siitäkin. Pigmentti on näissä ihan kelpo, ei paras mahdollinen, mutta ei huonokaan. Näillä on muuten hintaa 12,90€ kpl.


Nordic Chic -sarjan kulmatuotteet ovat olleet mieluisia. Kynä on sopivan kova, jotta sillä saa täytettyä kulmat hyvin ja tehtyä tarkkojakin rajoja ja "karvoja". Puuterilla saa täytettyä kulmat pehmeämmin ja mukana tuleva sivellin on myös ihan käyttökelpoinen. Olen käyttänyt näitä kahta aika paljon yhdessä, jolloin ne täydentävät toisiaan. Kokoelmaan kuuluu myös muotoiluvahat ja geeli, jotka ovat jälleen niitä vanhoja tuttuja, hieman uudistettuina. Sekä kulmavärillä, että kynällä on hintaa 12,90€ kpl.


Silmien rajaukseen sarjasta löytyy nestemäinen rajausväri (14,90€) ja silmämeikkikynä (8,90€). Näitä en ole kumpaakaan vielä kokeillut, koska korkkasin ensin ne Lux -sarjan vastaavat tuotteet. Kynä on terotettavaa mallia ja sitä on saatavilla kahdeksan eri sävyä (mm. violetti, vaaleansininen ja vaalea roosa). Nestemäistä rajausväriä löytyy perus kolme sävyä, musta, ruskea ja harmaa.

Kaikenkaikkiaan olen ollut tähän Nordic Chic -sarjaan erittäin tyytyväinen ja mielestäni tässä on hinta ja laatu kohdillaan. Jos jatkossa ostan näitä uusia Lumenen meikkejä, päädyn todennäköisesti Chic -sarjan tuotteisiin. 

Miltä tämä Chic -kokoelma teidän mielestä vaikuttaa? 

Love, Mari

*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä

12 kommenttia:

 1. Olen jonkin verran Lumenen uutuuksia tutkaillut kaupoissa, mutta ne eivät toistaiseksi ole sytyttäneet. Ehkä sekin vaihe tulee ajan kanssa;) Sen mitä olen swatchaillut ja tuotteita hypistellyt, niin Nordic chic -sarjan meikit ovat kyllä aika hintavia laatuun ja pakkausten (anteeksi nyt vaan) rimpulamaiseen olemukseen nähden. Sinkkuluomivärien pigmentti tuntuu nopealla tutkimisella jotakuinkin kelvolliselta. Minusta ne muistuttavat Cienin paljon halvempia sinkkuluomivärejä;) Melkein 13 euroa yhdestä napista on iso raha:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen hirveän huono ostamaan meikkejä marketeista. Jotenkin se esillepano ja joku vaan tökkii ja sitten se itse tuotekin alkaa tökkiä. Vaikka Lumene on kyllä alkanut panostaa siihenkin enemmän nyt uudistuksen myötä. Chic sarjaan mä oon ollut pääasiassa tyytyväinen, etenkin toi aurinkopuuteri ja poskipuna oli tosi kivoja. Luomiväreistä oon samaa mieltä, ne on tosi kalliita verrattuna vaikka Makeup Geekiin ja ColourPopiin yms. Ja niihin Cienin luomiväreihin (jotka on muuten yllättävän kivoja).

   Poista
 2. Swatchailin tämän Chic-sarjan poskipunia kaupassa ja niissä oli kyllä pari tosi kivaa väriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, täytyyköhän mun mennä kanssa hipelöimään muitakin sävyjä! :)

   Poista
 3. Mun mielestä nää pakkaukset on vähän halvan näkösiä 🙈 Muuten vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoisilta! En oo vielä mitään uutta Lumenea päässyt testaamaan, paitsi yksi kasvosuihke odottelee korkkaamista kaapissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa, mutta tässä chic sarjassa se ei kauheesti haittaa mua :D Näissä on kuitenkin sellainen raikas ilme, mikä miellyttää mua. Enemmän mua häiritsi LUX sarjan halvan näköiset pakkaukset esim. luomiväripaleteissa. Ne kasvosuihkeet on muuten tosi kivoja! Mulla on sisu ja lähde käytössä lähes päivittäin.

   Poista
 4. Mielenkiintoisilta vaikuttavat ehdottomasti, molempien puolelta löytyy tuotteita joita voisin omassa käytössäni kuvitella olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoima on näissä sen verran laaja, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin :) Tän kokoelman parhaimmistoa on huuli- ja kasvotuotteet ainakin mun mielestä.

   Poista
 5. Toi kulmakynä vähän jännittää, koska oon vuosikausia käyttäny Lumenen kulmakynää. Saa nähdä onko miten paljon muuttunut! Hinta on ainakin noussut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että on pysynyt vähintään yhtä hyvänä ellei parempana! Mulla ei oo aikaisemmin ollut Lumenen kulmakynää, joten en osaa verrata, mutta kivasti tuo on mulla toiminut :)

   Poista
 6. Kivoilta näyttää nää uudet tuotteet :) tiedä vaikka sitä jotain sortuisi hankkimaanki vaikka muuten ei ookkaan lumenea tullu itellä ostettua vuosiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kanssa myönnettävä, etten ole Lumenen meikkejä ostanut varmaan koskaan, CC voidetta ja yhtä huulipunaa lukuunottamatta. Nää uudistuksen on kyllä tehneet koko brändistä mun silmissä houkuttelevamman. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...