sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyinen cutcrease -meikki

Heippa ystävät! Perjantaina puheltiin hieman uudesta Urban Decayn meikkivoiteesta ja samassa yhteydessä lupailin esitellä teille meikkilookin, jossa tuo kyseinen meikkivoide on pohjana. Tänään on siis tuon meikin vuoro ja pakko sanoa heti alkuun, että mä tykkäsin tästä meikistä ihan hurjasti! En oo pitkiin aikoihin tehnyt mitään oikeesti erilaista, joten tää cutcrease toi kivaa vaihtelua ja onnistuikin omasta mielestä ihan kohtalaisesti! Toivottavasti tekin tykkäätte ja saatte kenties jotain  inspiraatiota omaan syysmeikkailuun :)


Tää meikki on tehty viime viikon lauantaina, Pokemon jahdille :D. En siis ihan tarkkaan tätä kirjoittaessa kaikkia tuotteita muista, mutta listaan ne lopuksi tuonne alas josta voitte ne käydä kurkkaamassa. Sen verran kuitenkin muistan, että primerina käytin Too Facedin Primed & Poreless primeria ja meikkivoiteena UD:n All Nighter meikkivoidetta. Tää combo oli todella kestävä ja meikki säilyi nättinä ihan koko päivän, pitkälle iltaan asti! Olin tosi tyytyväinen tän kestoon.


Halusin kokeilla pitkästä aikaa jotain vähän erityylistä meikkiä, koska aika usein mun lookit on samalla tavalla tehtyjä, vaikka värit vaihteleekin. Cutcrease meikkejä en ole kovinkaan montaa tehnyt, olisko tää ollut nyt sitten toinen tai kolmas, joten siihen nähden oon erittäin tyytyväinen. Käytin tuon luomen "leikkaamiseen" toista niistä IsaDoran uusista syyspaleteista, ja siitä sitä violetihtavaa sävyä. Häivyttelyyn käytin tartelette paletin vaalean lilaa ja rusehtavaa ja muistaakseni koko luomelle painelin UD:n Naked paletista sitä vaaleinta sävyä. 


Tein melko paksut (mulle) kissarajaukset Kat von D:n tattoo linerilla ja jatkoin rajausta myös hieman yli sisänurkasta. Yleensä en tykkää näin paksuja rajauksia käyttää, koska se peittää mulla koko luomen kun silmät on auki. Cutcrease meikissä kuitenkin voi käyttää rajaustakin vähän enemmän, kun luomivaon paikka huijataan ylemmäs.


Huulille halusin jotain syksyistä ja näyttävää. Näyttävää, koska silmämeikki oli kuitenkin melko neutraali ja väritön, en halunnut koko kasvojen olevan täysin ilman väriä. Valitsin lopulta Urban Decayn Vice huulipunan sävyssä Pandemonium ja alle siihen sopivan rajauskynän ColourPopilta.  Pandemonium on UPEA sävy, etenkin syksyyn. Se on kirkas ja viileä violetti, joka takuulla kiinnittää katseen. Ainoa ongelma ton kanssa on se, että se levittyy hieman epätasaisesti, mutta kun pohjalla on kynä ei tuota ongelmaa ole. 


Ihanaa sunnuntain jatkoa, nauttikaa auringosta ja meikeistä!

Love, Mari


Käytetyt tuotteet:

Too Faced Primed & Poreless primer
Urban Decay All Nighter waterproof liquid foundation
Urban Decay Naked skin concealer
MAC matchmaster concealer, 7,5
RCMA No-color powder
MAC prep + prime transparent finishing powder
Urban Decay beached bronzer
Clinique sculptionary cheek contouring palette, 04 defining nudes
IsaDora perfect blush, 58 soft coral
Makeup Geek highlighter, nighlight

Ingot eye makeup base
IsaDora eye shadow quartet, 11 Bohemian
Tarte tartelette palette, best friend, multi-tasker
Urban Decay Naked palette, virgin
Kat von D tattoo liner, trooper
blinc black lash primer
doucce punk volumizer mascara
Dior diorshow iconic overcurl mascara

ABH brow definer, soft brown
The BrowGal by Tonya Crooks - clear eyebrow gel
benefit High brow

ColourPop lippie pencil, Flawless
Urban Decay Vice Mega matte lipstick, Pandemonium

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...