perjantai 30. syyskuuta 2016

The Nubian palette by Juvia's

Nyt ollaan aika huippu jutun äärellä! Luomivärifanaatikot, käsi ylös. Mä tunnustan addiktioni ilomielin, koska jos joku asia voi saada ihmisen näin iloiseksi, ei se voi olla huono juttu. Jos seuraatte aktiivisesti somea, Youtubea ja suosittuja beautyguruja olette varmasti kuulleet Juvia's Place indie brändistä ja heidän luomiväripaleteistaan. Kesän alussa esittelin teille The Nubian 2 paletin, joka oli mun ensimmäinen Juvia's paletti. Se on ollut täyttä rakkautta! Nyt mun kokoelmaani on pysyvästi muuttaneet myös tuon kakkos paletin pikkusisko eli alkuperäinen The Nubian (periaatteessa kai isosisko, muttakun tää on niin pikkunen) ja tän syksyn uutuus LE paletti Masquerade. Tänään tutustutaan tuohon alkuperäiseen Nubian palettiin ja tällä kertaa mukana on myös swatchit. 


Ykköspaletti on siis se alkuperäinen, Juvia's Placen ensimmäinen paletti. Tästä se lähti. Nykyään brändi on laajentumassa ja saanut suurta suosiota mm. Nikkietutorialsin ansiosta. Ensimmäinen Nubian paletti on pakkaukseltaan mun suosikki, tää mintunvihreä kun sattuu olemaan mun lempivärini. Tää on myös kooltaan käytännöllisin esimerkiksi matkailuun, tämä kun on kahteen muuhun verrattuna melko pieni.  Kannesta löytyy paletin nimi ja tuo kaunis Nubian prinsessa, joka on kaikissa paleteissa mukana. Pakkaus on jämäkkää pahvia, hyvin tukeva siis. Ainoa miinus tulee peilin puuttumisesta, mutta koska paletti on niin älyttömän edullinen, annetaan se anteeksi!


Ensimmäisen paletin sävymaailma on hyvin lämmin ja neutraali. Tässä on kaikki, mitä lämpimien sävyjen ystävä voi paletilta toivoa. Kaikki sävyt on suunniteltu toimimaan hyvin yhteen ja mukaan ei ole ängetty mitään ylimääräistä. Paletissa on neljä mattasävyä, loput shimmerisiä tai metallisia. Tää on sävymaailmaltaan hyvin samanlainen kuin Morphen 35O paletti, eli jos sulta se löytyy ei tämä ole välttämätön. Mä kuitenkin ehkä suosin tätä mieluummin, kivan ulkoasun ja näppärän koon puolesta! Itse asiassa swatchailin tästä muutamia sävyjä vierekkäin 35O paletin sävyjen kanssa ja oli aikalailla identtisiä, etenkin nuo oikean yläkulman metalliset sävyt. 


Nää swatchit on nyt käänteisessä järjestyksessä palettiin nähden, mutta yläriviltä löytyy vaalea shimmer sävy, oranssinruskea mattasävy, keskiruskea mattasävy ja kaunis shamppanjainen metallinen sävy. Sävymaailma ylärivillä on hyvin lämmin ja oranssihtava.


Keskiriviltä löytyykin sitten ne paletin helmet. Oikealla kaunis metallinen ruusukullan sävy, joka on yksi mun lemppari tässä paletissa, niin upea! Toisena kaunis kultainen shimmer sävy ja kolmantena shimmerinen kuparinen sävy. Rivin viimeisenä (kuvassa ensimmäisenä) aivan upea ultrametallinen pronssinen sävy, joka on täydellinen syksyyn. 


Alariviltä löytyy sitten ne neutraalimmat, ei niin lämpimät sävyt. Oikealla kaunis shimmerinen, lähes metallinen ruskea ja seuraavana täydellinen mattaruskea häivytyssävy. Vasemmalla tumma viileähkö mattaruskea ja sen vieressä shimmerinen tumma ruskea sävy. Nää on musta kivasti laitettu pareittain, molemmille shimmereille löytyy sopiva mattasävy vierestä. 

Juvia's Place tuotteita voi ostaa toistaiseksi ainoastaan heidän omilta verkkosivuilta täältä. Tällä hetkellä he eivät toimita suoraan Suomeen, mutta mahdollisesti lähiaikoina, koska kansainväliset postitukset on jo alkaneet ja esimerkiksi Norjaan saa jo tilattua. Omat palettini olen tilannut aina Shipiton avulla. 

Mitä piditte paletista? Hitti vai huti?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Sävyt on kauniita ja varmasti tulee käytettyä vähän joka tilanteeseen. Itseä jäi kyllä himoittaa enemmän Nubian 2. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kakkonen on mun lemppari myös kaikista näistä kolmesta :) Mut kaikki on omalla tavallaan tosi kivoja ja tää ykkönen on kyllä kaunis ja HELPPO.

   Poista
 2. Tää on niin ihana, olen kuolaillut tätä youtubessa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...