lauantai 24. syyskuuta 2016

Arkimeikki Logonan meikeillä

Heippa! Viime postauksessa esittelin teille Logonan meikkejä, jotka sain testiin The Natural Goods Companylta. Tänään näytän teille pikaisesti yhden nopean ja helpon arkimeikin, jossa käytin noita edellisen postauksen luonnonkosmetiikkameikkejä. Omiksi suosikeiksini tässä meikissä nousi huulet ja poskipuna. Mä tykkään arkena tälläisestä hyvin luonnonllisesta ja heleästä lookista. 


Arkimeikissä mun mielestä täkeintä on se pohjameikki, sitä haluaa, että kasvot näyttävät terveiltä ja kauniilta ja tasaisilta. Käytin NARSin heleyttävää meikkivoidetta ja kevyesti sävyttävää puuteria. Aurinkopuuteria käytin tällä kertaa hyvin kevyellä kädellä, koska halusin poskipunan olevan pääosassa. Mun mielestä pohja näytti tässä meikissä tosi kivalta ja tuo Logonan poskipuna toimi aivan loistavasti luonnollisessa lookissa!


Huulimeikkiin halusin myös neutraaleja sävyjä, hieman kiiltoa ja kosteutta. Käytin Logonan kaksipäistä huulikynää sävyssä Cherry (sitä tummempaa päätä) ja päälle Logonan huulikiilto sävyssä Terracotta, johon oon täysin rakastunut. Tää yhdistelmä sopi mun mielestä arkeen ja tähän meikkiin tosi kivasti! Mun mielestä huulilla saa aina olla jotain väriä, tässä sitä on juuri sopivasti esimerkiksi töihin.


Silmämeikkiin käytin Logonan trio luomivärejä, kolmessa eri sävyssä. Yläluomelle häivyttelin punertavaa sävyä ja ulkonurkkaa tummensin hitusen ruskealla luomivärillä. Arkimeikkiin en halunnut tälläkertaa mitään liian näyttävää, mutta alaluomelle laitoin pienen väripilkun, joka tuo vähän eloa tähän meikkiin.


Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa meikkailla :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced Primed & Poreless primer
NARS all day luminous weightless foundation
MAC pro longwear concealer
NARS beach powder
NYX contour palette
Logona blush duo, 01 rose + pink

Logona eyeshadow trio, 02, 03 & 04
Logona double eyeliner, 01 coffee
ColourPop crème gel liner, Zulu
Essence forbidden volume mascara

ColourPop brow pencil, bangin' brunette
The BrowGal clear eyebrow gel
benefit high brow

Logona double lip pencil, 07 Cherry
Logona lipgloss, Terracotta

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...