tiistai 6. syyskuuta 2016

Too Faced The Power of Makeup by Nikkietutorials

Heippa kaikille! Tänään mulla on esiteltävänä teille aika ihania ja jänniä juttuja rapakon takaa. Jokainen joka seuraa Youtubessa Nikkietutorialsia tai jossain somessa Too Facedia on aivan varmasti kuullut tästä uudesta yhteistyöstä kyseisen tubettajan ja kosmetiikkabrändin kesken. Nikkietutorials pääsi suunnittelemaan yhteistyössä Too Facedin kanssa oman palettinsa, johon kuuluu yhdeksän (9) luomiväriä, kaksi poskipunaa, aurinkopuuteri ja highlighter. Tämän lisäksi kokoelmaan kuuluu pussukallinen muita juttuja, joista lisää vähän alempana! 

Kokoelman nimi on The Power of Makeup by Nikkietutorials, koska juuri Nikkie aloitti sen somessa ja Youtubessa pyörivän Power of Makeup "liikkeen". Too Facedia on valitettavasti melko hankala saada Suomeen, mutta tämä kokoelma tulee löytymään (ellei jo löydy) myös Euroopan Sephora liikkeistä ja mahdollisesti myös verkkokaupasta (Puola ja Ranska). Oman settini tilasin Ebaysta.


Pakkaus tässä paletissa on upea! Tää on niin Nikkie kun vaan voi olla, jos ootte häntä seuranneet niin tiedätte :D. Pinkkiä ja leopardikuviota, sopii mulle. Paletin pakkaus on kovaa pahvia, tukevan tuntuinen kädessä. Ainoana  miinuksena voisin sanoa, että tästä puuttuu se peili, joka mun mielestä on tärkeä osa kaikkia paletteja. 


Kannen alta paljastuu uudestaan paletin nimi ja logo ja häshtäg, jos haluaa jakaa tästä kuvia somessa. Jos siis kiinnostaa nähdä lisää tätä palettia tai meikkilookeja tällä niin kurkatkaa vaikka Instagramissa #Nikkie4toofaced ja pitäisi löytyä (ehkäpä pian myös mun kuvia).


Sitten niihin tärkeimpiin juttuihin! Paletissa on tosiaan 9 luomiväriä ja mun silmiin todella upeita sävyjä. Mukana on mattaa ja shimmeriä, neutraaleja sävyjä, värikkäitä sävyjä jne. Tällä saa loihdittua niin paljon erilaisia meikkejä arkeen ja juhlaan, vaan mielikuvitus on rajana! Suurin osa luomiväreistä on tuttua ja taattua Too Faced laatua (swatchit löytyy postauksen lopusta). Pigmenttiä löytyy todella hyvin kaikista, paitsi mustasta Wanted sävystä. Se oli pieni pettymys, sävy ei ole kovinkaan musta ja pigmenttiä lähtee heikosti, se myös levittyy epätasaisesti, joten sitä joutuu vähän työstämään. Muissa pigmentti on kohdillaan! Mystic hour on varmaan mun suosikki tästä paletista, niin kaunis sävy! Sen kohdalla saa tosin varoa varisemista, joten kannattaa tehdä silmämeikki ennen pohjaa tai suojata silmänaluset ja posket jollain. Paletin mattasävyt ovat todella hyviä, levittyvät kauniisti ja antavat hyvin väriä. 

Poskipunat ovat Too Facedin Love Flush Blush -sarjaa ja näistä mulla olikin jo tuo pinkimpi, mutta onneksi oranssihtava sävy on sentään uusi mulle. Mukana oleva Chocolate Soleil aurinkopuuteri on klassikkotuote, joka löytyy varmaan melkein jokaisesta Too Faced paletista. Mullakin on niitä jo monta! Mutta eipä se mitään, kyseessä on yksi mun suosikki aurinkopuuteri. Paletin highlighter on alunperin ollut luomiväri muistaakseni Semi-sweet paletissa (?) tai jossain muussa ja Nikkie halusi tehdä siitä korostusvärin palettiin. 


Sitten kurkataan niitä mukana tulleita extroja! Settiin kuuluu myös pieni vihkonen, jossa on Nikkien tekemät meikkiohjeet erilaisten lookkien tekoon. Lisäksi mukana on tuttu Better than sex ripsiväri deluxe koossa ja LILAN sävyisenä. Tää on jännä! Mukaan on laitettu myös deluxe kokoinen shadow insurance, glitteriä ja täysikokoinen Sketch marker rajaustussi.Mitä pidätte kokoelmasta? Ootteko katsoneet Nikkien videoita?

Love, Mari

3 kommenttia:

 1. Nikkie on ihana ja paletin sävyt todella mieleen - mutta pinkinja leopardikuosin yhdistelmä ei jostain syystä iske kuitenkaan. :D Tuo turkoosi sävy on ihana!

  xx Charlotta Eve
  http://charlottaeve.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se munkaan valinta olisi, ainakaan itselleni :D Mut tähän yhteistyöhön mun mielestä pinkki ja leopardi sopii just eikä melkeen, ihan vaan koska Nikkie! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...