keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

The Nubian 2

Tänään luvassa paletti rakkautta! Tämä kyseinen esittelyssä oleva paletti vei mun sydämeni täysin ensi näkemällä. Ihastuin tähän alunperin Coffee Break with Dani -kanavan suosituksesta ja siitä lähtien tää on ollut mun "pakko saada" -listalla. Kyseessä on pieni Indie brändi By Juvia's ja heidän toinen luomiväripaletti The Nubian 2. Myös se alkuperäinen Nubian paletti houkutteli, mutta tän sävyt oli enemmän mua. Näitä saa tilattua heidän omasta verkkokaupasta ja toimitus on suoraan Suomeen.


Paletti on materiaaliltaan sitä kovaa pahvia, jota aika monet paletit nykyään on. Jämäkkää tekoa kuitenkin ja tykkään tosta kannen kuvasta, jotenkin niin ylväs :D. 12 sävyn paletiksi tämä on myös kohtalaisen edullinen, kun hintaa oli muistaakseni alle 30 euroa ja tämä on vielä aika usein alennuksessakin.


Jos jotain miinusta pitäisi keksiä, on peilin puuttuminen varmaan sellainen. Kannen alta paljastuu taas tuo Nubian prinsessa peilin sijaan, ei siis ehkä kätevin paletti reissuille. Muuta negatiivista en tästä sitten keksikään!


Sävyjä on tosiaan 12 ja ne ovat lähes kaikki lämpimiä, mutta mukaan mahtuu myös pari hieman viileämpää/neutraalia. Nämä on nimetty hauskasti Afrikan maiden yms. mukaan. Napit on tässä todella isoja, joten tuotetta on paletissa paljon! Nää on varmaan ainakin puolet isompia kuin MACin luomivärinapit, ainakin näin silmämääräisesti.


Parasta tässä on kuitenkin se pigmenttisyys. Ihan jokainen sävy on superpigmenttinen, myös mattaiset! Ne myös häivyttyvät todella kauniisti ja eivätkä juurikaan varise. Ainoastaan tuo oikean yläkulman Yaa sävy on hieman variseva, mutta se onkin TODELLA metallinen ja intensiivinen, joten ei mikään ihme. Mä en nyt ottanut näistä swatcheja, mutta jos haluatte nähdä voin kuvata ne vaikka instagramiin tai snapchattiin (marielina1989).

Oliko tämä ennestään tuttu brändi?

Love, Mari

19 kommenttia:

  1. Egypti-fanina olen ihan äimistynyt tästä, en edes tiennyt, että tällaisia on, joten merkki ei ole tuttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää tuli mullekin ihan uutena juttuna silloin aikoinaan kun Danin videolta bongasin :) Se alkuperäinen on kanssa tosi kiva, kannattaa käydä kurkkaamassa.

      Poista
  2. Ihania sävyjä, mielellään swatchaukset sävyistä näkisin - sekä tietysti meikkejä näillä toteutettuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swatchit löytyy nyt sekä instasta, että snapista :) Ja meikkejä on tulossa myös! ;)

      Poista
  3. Onpa kauniita ja monikäyttösiä sävyjä♡ Merkistä en oo kuullukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa kun tää on niin monipuolinen, saa tehtyä neutraalia ja värikästä 😊

      Poista
  4. Mistä maasta nuo toimitetaan? Tuleeko tullit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee Jenkeistä eli alvit joutuu maksamaan 😟

      Poista
    2. Hö, täyttä rakkautta kyllä tuo paletti. Ei jaksais säätää noita tullihommia. :D

      Poista
    3. Netissä saa onneksi aika kätevästi tehtyä tulli-ilmoituksen ja maksettua ne alvit. Mulla niin monta tullausta takana etten koe sitä enää ongelmaisena :D Tää on kyllä ihana paletti, voin vaan suositella <3

      Poista
  5. Tiedätkö onko näissä käytetty koppakuoriaista kiillon saamiseksi? ABH ilmeisesti ainakin käyttää, samoin makeup geek. Kaikinpuolin muuten kyllä todella kaunis pakkaus ja sävyt. Tekisi mieli tilata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa nyt en kyllä osaa sanoa tuohon mitään, en oo koskaan kuullutkaan tälläsestä koppakuoriaisjutusta :D

      Poista
    2. Tutkippa sellainen ainesosa kuin Carmine, yllättävän monesta löytyy.

      Poista
    3. Kiitos, täytyykin tutustua tuohon tarkemmin! :) Tuota ainesosaa ei tästä paletista ainakaan löydy.

      Poista
  6. Olen Nefertiti-fani ja ihan vaan sen takia tekis mieli noi molemmat paletit hankkia vaikka värimaailma ei varsinaisesti mulle nappaakaan. Ou nou! :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näähän on ihan loistavia keräilykappaleitakin toki :D

      Poista
  7. OII!!! Sä hankit tän! Mä oon kuolannut tätä vaikka kuinka ja nyt kun paljastit, että hintakaan ei oo noin paha, niin HUH. Pitäiskö? Hyvin mahdollista, että pitää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli kivan edullinen verrattuna moniin paljon huonompilaatusiinkin paletteihin :D Ainoo vaan, että postikulut Suomeen on aika korkeat, ellei käytä esim. Shipitoa välissä.

      Poista
  8. Nätti ja erilainen paletti! Tykkään teemasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...