torstai 23. kesäkuuta 2016

RCMA No-color powder

RCMA no-color powder (puuteri) on ollut kaikkien huulilla jo hyvän aikaa niin Youtubessa kuin blogimaailmassakin. Käsittääkseni hitti lähti liikkeelle Kathleen Lightsin videosta, jossa hän ylisti tätä kyseistä puuteria ihan maasta taivaisiin. Sen jälkeen tämä on näkynyt lähestulkoon jokaisen tubettajan videoilla ja se oli todella pitkään loppuunmyyty. Mä onnistuin nappaamaan tämän itselleni jokin aika sitten ja nyt voin vihdoin esitellä sen teillekin :).


Kyseistä puuteria saa siis tilattua Beautylish verkkokaupasta parissakin eri koossa, mulla on niistä se pienempi. Tuotteet tulee USAsta, joten alvit joutuu maksamaan, mutta ne maksetaan jo tilausvaiheessa. Tää on aivan super edullista tavaraa, purkki maksoi noin kympin ja tätä riittää todella pitkäksi aikaa. Ehdottomasti hintansa arvoinen siis!


Puuteri on pakattu muoviseen purkkiin ja siinä on sirotin kansi. Se onkin tämän ainoa huono puoli, sillä mukana ei ole mitään alustaa mihin sitä voisi sirotella, yleensä kun mä ainakin kaadan puuteria hitusen siihen korkkiin. Eipä se kuitenkaan käyttöä haittaa, tätä voi kaataa mihin tahansa alustalle tai vaikka suoraan kädelle. itse olen yleensä ottanut koko korkin pois ja kaatanut siihen varovasti tuotetta tai sitten käynyt kostealla BBllä suoraan purkissa.


Puuteri on todella hienojakoista ja pehmeää. Se näyttää purkissa valkoiselta, mutta kun sen häivyttää iholle se tosiaan on täysin väritöntä. Tämä jättää iholle ihanan silkkisenpehmeän ja tasaisen pinnan ja toimii hyvin myös baking tekniikkaan! Tää on mun uusi luottotuote silmänaluspeiteaineen kiinnittämiseen. Tykkään tästä jopa enemmän kun siitä entisestä lempparista, MACin prep + prime irtopuuterista, koska tämä ei aiheuta mitään flashbackeja salaman kanssa eikä näytä niin kuivalta.


Oletko sinä jo päässyt testaamaan tätä hitti-puuteria?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Olen! <3 Tilasin kanssa Kathleenin innoittamana tämän muutama kuukausi takaperin, eikä muihin puutereihin oo kyllä enää paluuta. :) Sopii ihan täydellisesti mun pintakuivalle iholle ja etenkin just sitomaan peitevoide silmien alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut ihan huippu! Mulla myös välillä pintakuivuutta ja tää on toiminut ku unelma :)

   Poista
 2. En :( Mua on jarrutellut toi irtopuuterikoostumus sekä pakkaus. En vaan jaksa sitä pöllyämistä, vaikka muuten tämä tuotteena houkuttelisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on kieltämättä huono :/ Mut sen kanssa on oppinut elämään :D Ja tää ei kyllä pöllyä ihan niin pahasti ku monet muut irtopuuterit, vaikka toki siis pöllyää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...