tiistai 31. toukokuuta 2016

Toukokuun suosikit

Moikka kaikki! Pahoittelut tästä parin päivän blogihiljaisuudesta, on ollut aika vilinää viime päivät kun lauantaina oli ne työpaikan TYKY iltamat ja sunnuntaina parhaan ystävän valmistujaiset. Eilisen vaan lötköttelin kotona ja otin rennosti. Nyt ollaan kuitenkin taas linjoilla ja tänään kurkataan mun toukokuun kosmetiikka suosikkeihin! En voi uskoa, että nyt on oikeesti jo toukokuun viiminen päivä! Huomenna alkaa kesäkuu ja samalla mun pitkä kesäloma. Oon tilannut paljon lämpöä ja aurinkoa! :)Mennäänpä sitten itse asiaan. Mun ekana suosikkina toukokuussa on ollut St. tropezin itseruskettava suihke. Mä en yleensä oo mikään ahkera itseruskettavan käyttäjä, mutta keväisin yleensä aina innostun hankkimaan vähän väriä pintaan ja tää kevät ei ollut poikkeus! Tästä oon tykännyt nyt tosi paljon, koska se tuo luonnollisen keskitumman rusketuksen, joka ei oo yhtään oranssi ja tämä myös levittyy tosi tasaisesti.


Kasvoille oon tykännyt käyttää Kanarialta ostamaani aloe vera voidetta, joka on etenkin näinä aurinkoisina päivinä ollut ihan pelastus. Tää tuntuu iholla niin ihanalta! Toinen kasvosuosikki on ollut Lumenen hyaluroni tiiviste*, jota oon käyttänyt päivävoiteen alla. Tää tuntuu myös ihan taivaalliselta iholla, etenkin jos kasvot tuntuu vähän kireiltä ja erityisen kuivalta. 


Pohjameikkiin oon nyt tykännyt käyttää Urban Decayn tämän kevään uutuutta, joka on todella kevyt, mutta silti peittää kivasti. Tää näyttää kasvoilta upean luonnolliselta ja kuulaalta ja kestää myös melko hyvin. Meikkivoiteen päälle oon tykännyt levittää kostealla BBllä tuota benefitin nestemäistä Hoolaa. Se tuo iholle hieman päivetystä luonnollisesti ja koska tuote on nestemäinen, se ei myöskään kuivata vaan näyttää luonnolliselta koko päivän.


Muita meikkisuosikkeja on olleet nämä yllä olevat. CP:n Wattles luomiväri on ollut lempparini sen monikäyttöisyyden vuoksi. Tuo toimii loistavasti yksinään niinä päivinä, kun haluaa vaan vähän jotain silmiin ja se toimii hyvin myös muiden luomivärien kanssa. Oon käyttänyt tätä ties kuinka monta kertaa enkä kyllästy varmaan ikinä! AVONin mattahuulipunat on olleet kanssa suosikkeja, etenkin tää ihana raikas ja kirkas melonin sävy. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä on blincin ripsiprimeri, joka on oikeesti ihmeidentekijä! Mä oon niin rakastunut tuohon ihmetuotteeseen, se tekee mun ripsille todella suuren eron verrattuna pelkkään ripsiväriin. Käytän tätä siis ripsarin alla ja lopputulos on sata kertaa parempi kuin ilman tätä!

Mitkä oli sun toukokuun suosikit?

Love, Mari

* Tuote saatu blogin kautta

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...