sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Huhtikuun Boxycharm

Ihanaa sunnuntaita ja vappupäivää kaikki ruudun sillä puolen! Tänään ollaan taas ihanien kosmetiikkayllätysten parissa ja kurkataan mitä löytyikään huhtikuun Boxycharmista. Jos Boxycharm ei ole tuttu, käy ihmeessä tutustumassa heidän nettisivuihin täällä. Tämä kuukausittainen kotiin kannettava kosmetiikkayllätyslaatikko on täyttä kultaa ja ehdottomasti hintansa arvoinen joka kerta. Valitettavasti he eivät toimita suoraan Suomeen, mutta ainakin shipito.comin avulla on onnistunut erinomaisesti. 


Boxyssa on yleensä noin 5-6 tuotetta ja ne ovat (lähes) aina täysikokoisia. Aikaisempia laatikoita voit käydä kurkkimassa boxycharm tagin alta. Tällä kertaa tuotteita oli viisi ja niiden yhteisarvo on yli 100 dollaria!


Ensimmäisenä käsiini tarttui laatikon isoin tuote, joka osoittautui käsirasvaksi. En ole mikään erityisen suuri käsirasvafani, vaikka etenkin talviaikaan käteni kaipaavatkin jatkuvaa rasvausta. Tämä tulee kyllä käyttöön ja ensi testauksella se vaikutti todella kosteuttavalta. Koostumus oli hyvin paksua ja voimaista. 


Toisena tuotteena löytyi hyvinkin mielenkiintoinen juttu, nimittäin ripsiväri primeri. En ole ikinä kuullutkaan saati käyttänyt ripsiväri primereita, joten ehdottomasti testaan tätä innolla! Tämä lupaa lisätä volyymia ripsiin ja se saa myös ripset näyttämään mustaakin mustemmilta, jää nähtäväksi!


Tästä olin kanssa tosi innoissani! OFRAn nestemäiset huulipunat on ihan huippuhyviä ja nämä tuntuu olevan tällä hetkellä kaikkien huulilla, hehkutusta kuulee joka puolella. Omassa kokoelmassani on ennestään kuusi sävyä ja nyt sitten tämä Pasadena liittyi joukkoon. Tämä on mun mielestä hieman normaalia pienempi koko, vaikka kortin mukaan onkin full size. Lieneeköhän joku deluxe sample tms. Pieni koko ei kuitenkaan haittaa lainkaan, sillä en IKINÄ saa kulutettua huulipunaa loppuun asti.


Laatikosta löytyi myös edelliseen sopiva luomiväri aivan täydellisen kauniissa taupen sävyssä. Mineraaliluomivärit on tosi kivoja pääsääntöisesti, joten tällekin on korkeat odotukset ja ensi testailulla vaikuttiu tosi lupaavalta. Tässä on mukana kaunista hohtoa ja shimmeriä ja pigmenttisyys on huippuluokkaa. Sävyltään tämä yksilö on brown hypnotic.


Viimeisenä laatikosta paljastui mango- ja sheavoita sisältävä huulivoide, joka kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää huulia tehokkaasti. Tässä on melko miellyttävä kevyt hedelmäinen tuoksu ja koostumus tuntuu ihanalta huulilla. 

Mikä näistä kiinnosti sua eniten? :)

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...