perjantai 6. toukokuuta 2016

ColourPopin kevät

Moikkelis! Tänään ollaan taas keväisissä tunnelmissa ja tutustutaan lähemmin ColourPopin uuteen kevätkokoelmaan, joka julkaistiin jokin aika sitten. Kokoelmaan kuului kolme uutta ultra satin lip -sävyä, jotka hankin kaikki. Neljästä luomiväristä mulla on esitellä teille nyt kolme ja lisäksi vielä lippie stix ja rajausvärejä, joten mennään itse asiaan! Mä rakastuin tähän kokoelmaan täysin, niin kauniita ja raikkaita sävyjä, toivottavasti tekin ihastutte!


Uudet ultra satin lip sävyt ovat juuri passeleita kevääseen ja kesään, voin kuvitella näille paljon käyttöä tulevina kuukausina ja nyt jo olen täysin ihastunut Botanical ja Naked Ladies sävyihin. Lippie stix on myös kiva, tosin aika neutraali ja samantapainen kun jotkut toisetkin CP lippie stixit. 


Katsokaa nyt miten ihania! Minkä näistä sä ottaisit jos saisit valita? Jokainen on omalla tavallaan uniikki. Näiden koostumus huulilla on miellyttävä, mutta jos et tykkää tahmaisista huulipunista, ei nämä ehkä ole sua varten. 


Luomivärejä julkaistiin neljä, joista ainoastaan tummansinisen jätin hankkimatta. Mukana oli kaksi vihertävää sävyä, jotka molemmat huusi mun nimeä, ne oli pakko saada! Ja tuo ylimmäinen sävy Wattles näytti siltä, että se voisi olla hyvä dupe Weenielle. Vaikkakin se osoittautui lopulta täysin erilaiseksi, on se silti nätti.Linereista kotiutin yhden gel potin ja kaksi kynää. Tuo upea shimmeriä sisältävä lila näytti niin erikoiselta ja hauskalta, että pakkohan se oli hankkia, eikö vaan? Vihreä on aina ollut mun suosikkini, joten sekin lähti ostoskoriin heti ja uutta nudea olen odotellutkin. Nudea rajauskynää tarvitsee kaikki, joten tämä on huippu löytö hintaansa nähden!Miltäs tämä kokoelma näytti? Suosikkisi?

Love, Mari

11 kommenttia:

 1. Belladonna lilly olisi aivan ihana, mutta en vain osaa käyttää mitään noin värikästä. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea ja näin kesällä on kiva harjoitella värikkäiden sävyjen käyttöä, kannattaa vaan kokeilla, voit yllättyä positiivisesti ;)

   Poista
 2. Belladonna lilly olisi aivan ihana, mutta en vain osaa käyttää mitään noin värikästä. :')

  VastaaPoista
 3. Wau mitä herkkuvärejä! Erityisesti huulikiilloista toi spritz vei sydämen mennessään! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spritz onkin yllättäen ollut myös mulla eniten käytössä, se on niin nätti ja helppo yhdistää meikkiin kuin meikkiin :) Kaikki nää on silti ihania! <3

   Poista
 4. Ihania, Botanical kevyen rusketuksen kanssa... *haaveilee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Meikki ei juuri muuta tarvitse kuin ripsarin ja Botanical huulille :D

   Poista
 5. Naked ladies olisi huulilla kauniin lämpimän kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihanan sävyinen punainen, ei liian tumma ja tunkkainen vaan sopivan raikas kesään :)

   Poista
 6. Mun suosikkeihin kuuluu kyllä naked lips ja wattles :) On sellaisia mitä varmasti tulisi käytettyä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on itseasiassa yhdistelmä, joka mulla oli tänään ja toimi tosi kivasti! 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...