sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Toukokuun LipMonthly


Hellurei! Kuten varmaan osaatte tuosta yllä olevasta kuvasta päätellä, kurkataan tänään toukokuun LipMonthlyyn. Jos jollekulle tää on vielä vieras juttu, on kyseessä kuukausittainen kotiin kannettava yllätyspussi huulimeikkejä ja jotain muuta kosmetiikkaa suoraan USAsta. Mukana on nykyään aina neljä tuotetta, joista yksi on jokin muu kuin huulituote. Pussukan hinta on noin 10 dollaria kuussa, eli ei tosiaankaan paha. Jos huulimeikit kiinnostaa, käy ihmeessä tutustumassa täällä (tarjolla on myös aina alekoodeja, joilla saa esim. ensimmäisen kuun ilmaiseksi). Mulle on tullut tämä kyseinen pussuka jo varmaan puolitoista vuotta putkeen ja mukana on ollut tosi kivoja juttuja. Päälimmäisenä mieleen on jääneet mm. OFRAn nestemäiset huulipunat, jotka on ihan huippuja! Vanhoihin pussukoihin voit blogissani kurkata LipMonthly tagin alta.


Toukokuun sisältö näytti sitten tältä. Ei lainkaan hassumpi, jos multa kysytään. Mukana oli kolme täysin eri tyyppistä huulituotetta ja erikoistuotteena oli kasvonaamio deluxe koossa. 


Manna Kadar 3 in 1 gloss huulikiilto oli yksi pussukan parhaimmista. Tässä on kaunis violettiin taittava pinkki sävy ja koostumus tuntuu mukavalta ja pigmenttiseltä. Tämä on varsinaiselta nimeltään Liplocked priming gloss stain, eli se lupaa pohjustaa huulet, tuoda kiiltoa ja väriä. OVH. 24USD.

Jor'el Parker Fango mud therapy on manteliöljyä, avokadoöljyä, vihreän teen antioksidantteja ja vulkaanisen tuhkan mineraaleja sisältävä mutanaamio kasvoille ja vartalolle. Se lupaa kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja suojella ihoa ikääntymisen merkeiltä. Se myös pienentää ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita sekä kuorii ihoa hellävaraisesti. Kuulostaa lupaavalta, testailen tätä tosi mieluusti! Tuote on myös 100% vegaaninen ja cruelty free. OVH. 10USD.

Dirty little secret huulipuna on perusnätti pinkki. Tämä ei herättänyt mussa mitään suuria tunteita, koska samantapaisia sävyjä on tullut aiemminkin pussin mukana ja tässä ei tosiaan ollut mitään erikoista. Kaunis punahan se on ja jättää melko mattaisen pinnan, olematta kuitenkaan kuivattava. OVH. 10USD.

So Susan Jello shot on poskille ja huulille tarkoitettu geelimäinen väri. Tässä on nätti oranssi sävy, sopii hyvin kesään ja niihin meikittömiin päiviin, kun haluaa kuitenkin vähän jotain sävyä huulille. Tämä ei siis ole huulipuna eikä kiilto, vaan enemmänkin sellainen "stain", miksi niitä sanotaan suomeksi? Se ikäänkuin värjää huulet kevyesti, mutta huulet näyttävät silti luonnollisilta ja meikittömiltä. Tässä on myös tosi kiva geelimäinen koostumus. Tykkäsin! OVH. 24,95USD.


Pussukan yhteisarvo oli tässä kuussa siis 68,95 dollaria ja sen hinta oli noin 10, eli aika hyvin sai taas rahoilleen vastinetta. Jätin oman tilaukseni nyt tauolle ainakin kesän ajaksi, koska se on mulle tullut jo niin pitkään ja tilaan kuitenkin paria muuta boksia. Voin kuitenkin suositella tätä erittäin lämpimästi, jos vaan huulituotteet kiinnostaa!

Mikä näistä oli sun lemppari?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Ihanat sävyt tässä kuussa, voisin kyllä itsekin tilata tämän boksin joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aina ollut hintansa arvoinen, suosittelen! :)

      Poista
  2. Manna Babe löytyy täältä, tuli joku aika sitten Glowwboxista. Tuo Hangover on aika päheä, siitä olisin tykännyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs ihmeen Glowwbox, miks mä en tiedä tästä? :D

      Poista
  3. Mulle tuli muuten sama sisältö, mutta Manna Kadarin sävy on murrettu malvanvärinen ja olen tosi tyytyväinen. Mahdoitko kokeilla Jello Shotia vielä huulille? Se ei nimittäin ole ollenkaan tuollainen oranssi ja geelimäinen tuote, vaan levittäessä muuttuu ihan ohueksi mattamaiseksi "stain" -väriksi, joka on hyvin karkkinen pinkki. Oikein kesäinen ja kiva tuote. Ja kestää kuin tauti. Levitin tätä iltapäivällä, nukuin päiväunet, söin ja touhusin, illalla värjäsin hiukset ja kävin suihkussa lotraten kunnolla vedellä ja aamulla tätä oli edelleen hiukan huulilla :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan se sitten sama kun mulle tuli jo joskus aikaisemmin Mannalta :). Kiva että tykkäsit! Ja joo, kokeilin kyllä tuota hyytelöä huulille ja lopputulos oli tosi kiva arkeen. Huomasin kyllä, että oli nimenomaan stain tai lip tint tyylinen niinkun tuossa kirjoittelinkin, mutta tosi nätti silti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...