perjantai 8. huhtikuuta 2016

Makeup Geek x MannyMUA

SE ON TÄÄLLÄ!!!!!!!!! Paletti, jota oon odottanut viime syksystä lähtien enemmän kuin mitään muuta ja paletti, jonka julkaisua vaan venytettiin ja venytettiin. Kyseessä tietysti Makeup Geekin ja MannyMUAn yhteistyössä tekemä luomiväripaletti, joka viimein näki päivänvalon helmikuun lopulla. Paletti myytiin loppuun ihan samantien julkaisun jälkeen ja koska olin silloin juuri kanarialla jäin tietysti ilman. Onneksi näitä tuli lisää ja sainkin ennakkotilattua oman palettini melko pian maaliskuun alussa. Se lähetettiin mulle maaliskuun loppupuolella ja eilen sain sen vihdoin käsiini. Voitte vaan kuvitella mun riemunkiljahdukset!! 


Paletti on siis tosiaan MannyMUAn suunnittelema ja Manny on Youtubessa suosittu kauneusvloggaaja ja beautyguru. Olen Mannyn videoita katsonut uskollisesti jo pitkän aikaa ja tää tyyppi on vaan ihan huippu! Mannyn meikit on aina todella kauniita ja huolellisia ja monipuolisia ja tyypin huumori uppoaa muhun ihan täysin. Hän ei pyytele anteeksi mitään eikä ketään vaan on juuri sitä mitä haluaa olla. Jos et vielä Mannyn videoihin ole tutustunut, tee se NYT!


Tästä yhteistyöstä tekee entistä paremman se, että toisena osapuolena on Makeup Geek. Mun ikisuosikkini. Rakastan Makeup Geekin luomivärejä ja muita tuotteita, ne ovat todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan ja väriskaala on laaja. Tämä yhteistyö oli siis kuin mulle tehty ja vähän harmittaa, että ostin vaan yhden paletin :D. Katsokaapa muuten tuota pakkausta, niin upea! Siis ihan tuo pahvipakkaus, jonka sisällä paletti oli. Manny on itse suunnitellut kannen, siinä on tuo kuunsirppi, joka on hänen tunnuksensa Youtubessa ja se on kaunis hologrammi, joka vaihtaa sävyään eri valoissa.  Takakannessa on Mannyn kuva kuunsirpissä, hänen tervehdyksensä ja Makeup Geekin esittely paletista.


Itse paletti on suurinpiirtein saman kokoinen kuin pieni Z-paletti. Sen kansi on kuvioitu Makeup Geekin logokuviolla, kauniin ruusukullan sävyisenä. Kannen alta löytyy myös hyvän kokoinen peili, mikä tekee tästä oivan matkustuskaverin. 


Takakannesta löytyy sitten kaikkien sävyjen nimet kuunsirppien päältä. Manny on itse suunnitellut paletin sävyistä viisi ja nimennyt ne myös itselleen tärkeiden hahmojen/asioiden mukaan. 


Sitten itse paletin sisältöön. Ensi silmäyksellä aika upea, eikös vaan! Tämä paletti huutaa mun nimeä, se on lämmin, neutraali parilla twistillä ja siinä on mattaa ja shimmeriä, sekä MUGin taattua foiled laatua. Sävyt toimivat todella hyvin yhteen ja tällä yksinään saa luotua mitä erilaisempia meikkilookeja. En malta odottaa, että pääsen leikkimään tällä kunnolla!


Mannyn luomat sävyt löytyvät ylärivin molemmista reunoista, keskirivin keskeltä ja alarivin kaksi oikeanpuoleista. Muut sävyt ovat Mannyn MUG suosikkeja. Vasemman alanurkan sävy on alkunperin irtopigmentti, mutta tätä palettia varten se on pressattu kiinteäksi, joten sekin on siinä mielessä uusi sävy. 


Pigmenttiä näistä löytyy juuri niinkuin sopi olettaa. Omia suosikkejani paletista on ehdottomasti Luna, Mars, Insomnia ja Artemis. Niin upeita, en kestä!! Mitkä on sun lempparit? Jos näistä ei inspiroidu niin ei sitten mistään. Ja hei jos tämä paletti kiinnostaa, mutta jäit ilman kun se myytiin loppuun niin ei huolta! Lisää on tulossa, käy Makeup Geekin sivuilla lisäämässä sähköpostiosoitteesi ilmoituslistalle niin saan tiedon heti kun paletti on taas tilattavissa. Kuulin myös huhuja, että pieni erä saattaa olla tulossa myös Beautybay.comiin, mutta siihen en ole saanut varmuutta.

Saiko tämä paletti sut haukkaamaan henkeä? :)

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. On se kyllä upea! Mulla ei ole mitää kokemusta Makeup Geekistä vielä, mutta pitäisi ehdottomasti tutustua. Mulla kun on sellainen kaikki mulle heti nyt -meininki, haluaisin rakentaa kerralla kokonaisen xl z-paletin :D Vaikka luomivärinapit ovat edullisia, tulee tuo aika kalliiksi kertaostoksena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tutustua näihin, ihan huippulaatua :) Ja näitähän saa nyt myös BeautyBaysta EU:n sisältä niin ei tarvitse huolehtia edes alv maksuista. Toki tollanen iso satsi tulee kalliiksi, mutta jos malttaisi aloittaa hiljalleen ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...