tiistai 12. huhtikuuta 2016

Easy breezy sunday look

Tervehdys taas ystävät! Viikko on jo hyvässä vauhdissa, mutta palataan me vielä hetkeksi viime viikonloppuun ja tarkemmin vielä sunnuntaihin. Sunnuntaina Laurin sukulaiset tulivat käymään Turussa ja kävimmekin porukalla syömässä Denniksessä herkkupizzat (joku saattoikin tämän jo instagramista bongata). Halusin ehdottomasti päästä käyttämään sitä uutta Makeup Geekin ja MannyMUAn palettia, joten tein sillä hyvin rennon ja neutraalin meikin sunnuntailounaalle. Toki paletissa on paljon tummia ja inspiroivia sävyjä, mutta ajattelin että alotetaan nyt tällä vähän luonnollisemmalla lookilla ja katsotaan niitä värejä sitten ensi kerralla ;).


Sunnuntaina oli ihana aurinkoinen kevätpäivä ja sen myötä halusin meikkinikin olevan mahdollisimman keväinen. Raikas ja heleä pohja yhdistettynä vaaleisiin luonnollisiin sävyihin ja hyvin pronssiseen ihoon toi mun mielestä juurikin sellaisen keväisen fiiliksen jota tällä olin hakenutkin.


Käytin highlighteria ja aurinkopuuteria aika runsaalla kädellä, koska halusin olla hehkuva ja auringon hellimä. Kuvissa nuo ei tietenkään niin hyvin erotu, mutta voin sanoa, että kun katsoin omaa peilikuvaani Denniksen ikkunassa, korostukseni olivat on fleek. Huulille käytin Urban Decayn Gwen Stefani kokoelmasta Ex-girlfriend rajauskynää ja huulipunaa ja ai että tykkään tuosta yhdistelmästä! Ihan täydellinen nudepuna jokaiseen meikkiin. Mun mieli vähän vaihtelee huulijuttujen kanssa, välillä tykkään käyttää näitä nudepunia ja välillä taas repäistä ja laittaa huulille jotain mahdollisimman kirkasta ja näyttävää. Tässä meikissä ajattelin käytännöllisyyttä, kun tosiaan oli sitä rasvaista pizzaa tarkoitus syödä niin nude on kaikista anteeksiantavin. Tämä kyllä kesti syömisen paljon paremmin kuin kuvittelin, ei mun tarvinnut lisätä punaa ollenkaan syönnin jälkeen. Bravo UD!Silmämeikki on tosiaan tehty sillä Manny paletilla, joka on ihan täyttä rakkautta. Käytin tähän koko luomelle suosikki sävyäni Lunaa, joka ei tosiaan ole edukseen kuvissa. Luonnossa se on niin intensiivinen ja kaunis, uskokaa mua! Käytin myös luomivakoon kahta mattaruskeaa paletista ja sisänurkkaan vaaleaa helmiäistä. Ulkonurkkaa tummensin hieman tummalla mattaruskealla.


Minkä Manny paletin sävyn haluat nähdä seuraavassa meikissä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit that gal primer
MUFE step1 smoothing primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation, NW25
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
itCosmetics bye bye pores powder
Too Faced chocolate soleil
NARS orgasm blush
BECCA shimmering skin perfector, Champagne pop

Urban Decay primer potion
Makeup Geek x MannyMUA paletti
Stila kajal, topaz
douce punk volumizer mascara
Dior diorshow iconic mascara

ABH brow definer
ABH clear brow gel

Urban Decay x Gwen Stefani lip pencil, Ex-girlfriend
Urban Decay x Gwen Stefani lipstick, Ex-girlfriend

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...