sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

ColourPop #Alchemy

ColourPop julkaisi jälleen uuden kokoelman tuossa jokin aika sitten ja tälläkertaa se oli tehty yhteistyössä Jaime Kingin kanssa. Jos et tiedä kuka Jaime King on, ei hätää, en tiedä minäkään :D. En ainakaan ennen tätä kokoelmaa, mutta siitä huolimatta halusin sen hankkia osaksi omaa kokoelmaani, koska tämä kyseinen kokoelma sisältää upeita uutuustuotteita ja todella kauniita sävyjä. Haluatteko nähdä lisää? ;) Laitoin tilaukseen #alchemy kokoelman, joka sisältää kolme luomiväriä ja kolme kasvotuotetta. Lisäksi tilasin toisen huulipunista ja siihen sopivan rajauskynän sekä kaksi täysin uudenlaista ColourPop tuotetta. Jos haluat tietää enemmän jatkahan alaspäin.


Alchemy kokoelma on pakattu tyylikkääseen kiiltävään mustaan pahvilaatikkoon, jonka kanteen on laitettu peili. Siitä iso plussa, näissä LE laatikoissa ei ole ennen peilejä nähty. Tämä onkin hyvä tapa kuljettaa CP luomivärejä matkoilla. Pakkauksen mukana tuli myös vihkonen, jossa oli kolme eri meikkilookia näillä tuotteilla tehtynä ja ohjeet niihin.Yläriviltä löytyy kasvotuotteet. Oikealla on poskipuna, keskellä highlighter/bronzer ihonsävystä riippuen ja vasemmalla highlighter, joka on normaalista poiketen lähes matta. Tuon käyttötarkoitusta en ole vielä ihan sisäistänyt, vaatii hieman leikkimistä. Kaikkia näitä voi toki käyttää myös luomiväreinä ja tuo keskimmäinen onkin aivan upean sävyinen! Alariviltä löytyykin sitten ne kokoelman luomivärit. Mukana on lähes musta sävy ja tumma taupe vai miksi tuota nyt kuvailisi. Näiden lisäksi aivan erityinen luomiväri, jonka mukaan koko kokoelma on nimetty, alchemy. 

Alchemy on glitterluomiväri, joka muuttaa minkä tahansa allaan olevan sävyn kimaltelevaksi glitterpommiksi. Yksistään käytettynä tämä tuo vain kimallusta, ei niinkään sävyä, mutta toimii loistavasti minkä tahansa päällä. Tätä voi käyttää myös huulipunan tai highlighterin päällä tai mihin ikinä sitä kimallusta haluaakaan. Aivan upea luomiväri ja hei glitteri, joka ei varise poskille!! Tätä on odotettu.


Kokoelmassa julkaistiin kaksi Lippie Stixiä ja niihin sopivat rajauskynät, mutta jätin toisen ostamatta, koska sävy vaikutti siltä, että niitä on jo monta. Tämä kuitenkin on aivan upea persikkainen mauve huulilla. Kädelle swatchatessa näyttää todella persikkaiselta, mutta huulilla taittaa enemmän mauveen ja pinkkiin päin. Tykkään! Nimeltään tämä upeus oli siis Polite society.


Sitten ne uutuustuotteet, joista olin super innoissani. ColourPop on julkaisemassa sculpting stix -sarjan ja niistä ensimmäiset julkaistiin tässä kokoelmassa. Kuka muu on yhtä innoissaan näistä kuin minäkin? Varjostus sävy saattaa olla hieman tumma mun iholle, en ole vielä testannut kunnolla. Näitä on kuitenkin tulossa lisää ja uskon, että sävyjä tulee olemaan ihan kaikille. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä tositoimissa. Miltä Alchemy kokoelma näytti sun silmään? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Odotan innolla näkeväni tuon Alchemyn meikissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! :D Ajattelin tänään sitä käyttää niin tulee blogin puolelle alkuviikosta ;)

   Poista
 2. Mulle Jaime King on tullut tutuksi mallina ja näyttelijänä (sekä siitä, että hän esiintyy suuren suosikkini Lana Del Reyn Summertime Sadness musavideolla) ja oikeastaan hänen takiaan haluaisin testata noita tuotteita. Tosi järkevä syy, mutta on kai niitä huonompiakin syitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan pätevä syy! :D Mäkin alkujaan tutustuin koko brändiin ihan vaan koska halusin Kathleen Lightsin kokoelman.

   Poista
 3. Moikka! Oon innoissani lueskellu sun Colourpop postauksia ja nyt päätin itekkin tehä tilauksen. Nyt paketti on tullut Shipitolle mutta en saa sitä lähetettyä sieltä ennen kun muutan jäsenyyteni Virtual Mailbox-tyyliseksi. Ymmärsin että tästä seuraa lisäkuluja enkä haluaisi kuukausittain tai vuosittain maksaa shpitolle mitään ylim. maksuja jos käytän sitä muutaman hassun kerran. Olenko ymmärtänyt jtn väärin?:D
  Kiitos jo vastauksesta!
  Blogiasi on mukava lukea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla, että CP innostukseni on tarttunut :). Kyllä he Shipitolta lähettävät paketin vaikka et sitä virtuaali laatikkoa ottaisikaan, se tarkoittaa vaan sitä, että varastolla saa olla yhtäaikaa useampia sun paketteja kun normaalisti saa olla kerrallaan vain yksi. Riittää kun täytät tulliselvityksen, valitset lähetystavan ja maksat postimaksut niin paketin pitäisi lähteä sullepäin. Heillä on myös nopea asiakaspalvelu jos jotain ongelmia ilmenee! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi!
   Kirjauduin uudelleen shipitoon ja postitus onnistui! Jes :)
   Nyt jään innolla odottamaan omia ensimmäisiä colourpop-tuotteita!:)

   Poista
  3. Mahtavaa, voin melkein luvata, että tuut tykkäämään ostoksistasi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...