lauantai 23. huhtikuuta 2016

Cesars Shop Helsinki

Nyt kaikki kynsitaiteilijat ja muut lakkaintoilijat kuulolle!  Kävin tosiaan torstaina päiväreissulla Helsingissä ja päivä alkoikin mukavasti muutaman muun bloggaajan kanssa Cesars Shopissa. Itsehän en ollut tästä kyseisestä putiikista ennen kuullut kuin ehkä ohimennen nimeltä, mutta voi mitä olinkaan menettänyt! Cesars Shop on kynsilakkoihin ja kynsitarvikkeisiin erikoistunut pieni putiikki Helsingin keskustassa Vuorikadulla, mutta heillä on myös verkkokauppa hyvin laajalla valikoimalla. 


Helsinkiä sen enempää tuntematta olin kovin kiitollinen, että mulla oli seurana tietävät bloggaajaoppaat. Muuten tämäkin helmi olisi saattanut jäädä löytämättä. Putiikki tulee Vuorikadulla vastaan varsin yllättäen ja huomaamatta, joten jos olet ulkopaikkakuntalainen ja haluat tehdä retken tänne, suosittelen tarkastamaan sijainnin etukäteen kartalta. Kun astut putiikin ovesta sisälle, olet kynsilakkataivaassa. Minä, joka en kynsistä tiedä juurikaan mitään ja käytän pääsääntöisesti vaan perus lakkaa menin aivan höpsöksi tuolla kaikkien ihanien kauniiden värikkäiden lakkapullojen keskellä. 


Lakkoja on jos jonkinlaisia ja ties kuinka monelta eri brändiltä. Mieleeni jäi päällimmäisenä Picture polish (vai miten se kirjoitetaan?), joka on mitä ilmeisemmin hyvin suosittu indie merkki, jota on vaikea saada Suomeen. Myös ColourClub, O.P.I, Essie ja muut näyttivät erittäin houkuttelevilta hyllyillään. Valikoimaan kuuluu paljon myös tarvikkeita kynsien hoitoon ja koristeluun, ihan varmasti jokaiselle jotakin siis! 

Jos et pääse paikanpäälle livenä ihastelemaan, kurkkaa ihmeessä heidän verkkokauppaan, sieltä löytäd mitä ikinä vaan voit haluta kynsiesi laittamiseen, pinky swear! Sivuilta löydät myös erilaisia kynsitutoriaaleja ja videoita, joista saa hyvin inspiraatiota omaankin lakkaamiseen. Yli 40€ tilauksiin saa myös ilmaiset postikulut, mikä on aina plussaa. Cesars Shopilta löytyy myös omat Facebook sivut, voit sieltä käydä katsomassa uusimmat tiedotteet ja muuta mukavaa.

Nyt sen enempää höpöttämättä, mennään siihen pääasiaan, eli kuviin, nauttikaahan!








Mitäs sanotte, eikö ollut ihania? :) Ja tämä on tosiaan vaan esimakua, näistä kuvista ei saa todellista käsitystä siitä, kuinka valtavasti niitä lakkoja oli tarjolla, joten käykää ihmeessä Helsingin reissullanne tutustumassa tuohon ihastuttavaan pikku putiikkiin. Itsekin tein tuolta pari ihanaa löytöä, mutta ne herkut esittelen teille ihan omassa postauksessaan. 

Oletko sinä kynsilakkaholisti?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Mullahan onnistui vasta kolmannella reissulla päästä myymälään asti: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/kynsilakkataivas.html :D
    Aivan ihana paikka ja loistava palvelua <3 Itse olen verkkokauppaa useammankin kerran käyttänyt ja voin suositella lämpimästi, ihana pieni juttu on myös joka paketista löytyvä käsinkirjoitettu kiitos tilauksesta - pienillä asioilla on iso merkitys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä <3 Ihan varmasti itsekin tuun verkkokauppaa käyttämään nyt kun makuun pääsin ja löysin tän upean kaupan :D

      Poista
  2. Mä en tiedä uskallanko mennä tuonne. Voisi tulla tehtyä liian paljon heräteostoksia! :D Kynsilakkataivas, todellakin!

    Ps. Oli kiva tavata sut Bernerillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mutta ne heräteostokset on aina parhaita ;)

      Ja kiitos samoin, oli ihan huippua tavata teitä kanssabloggaajia! :)

      Poista
  3. Tuolla kyllä helposti lähtee sokka irti mutta kiitos kattavan valikoiman, en ole pitkään aikaan tilannut enää ulkomailta kynsitarvikkeita, pl ne, joita ei saa Suomesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hienoa tukea Suomalaista yrittäjyyttä :) Tuo kauppa ei kyllä kalpene ulkomaalaisille vastikkeilleen ollenkaan.

      Poista
  4. Melkein aina tulee tuolla käytyä, kun Hesaan suunnistan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...