lauantai 20. helmikuuta 2016

Ostoksia

Leppoisaa lauantaita! Tänään tulin pikaisesti esittelemään teille pari pikkuostosta viime viikolta ennen kun lähden pakkaamaan matkalaukkua. Huomenna lentokone ottaa suunnan kohti Gran Canariaa ja lähdemme Laurin kanssa vihdoin häämatkalle. Olen ajastanut teille postauksia viikon ajalle, joten ihan hiljaisena blogi ei tule olemaan, mutta niitä ajankohtaisia juttuja tulee sitten seuraavan kerran taas hiihtoloman jälkeen. Mutta mennään niihin ostoksiin!


Sokoksella (verkkokaupassa) oli joskus noin viikko sitten kaikki kosmetiikka -20% alennuksessa ja minä päätin hyödyntää tilaisuuden ja ostaa uuden peiteaineen kun vanha on jo melkein loppu. Ostin myös sen viime postauksessa esittelemäni cushion meikkivoiteen, mutta jätin sen nyt tästä pois. Urban Decayn Naked skin concealer on paras peiteaine, jota koskaan olen käyttänyt. Alkuun muistan, etten tykännyt siitä yhtään, mutta aika nopeasti mieli muuttui ja nyt en voi kuvitella olevani ilman sitä. Omani on sävyssä light neutral, joka korostaa ja peittää täydellisesti.


En voinut tilata tietenkään pelkkää peiteainetta ja meikkivoidetta vaan lisäsin ostoskoriin vielä yhden luomivärin, ilmaisten postareiden vuoksi. Ihastuin näihin Makeup Storen microshadow luomiväreihin ja niiden pakkauksiin, joten ostin yhden sellaisen testiin. Tämä onkin sitten ensimmäinen MUS luomivärini ja oon aika innoissani tästä. Sävy on todella kaunis shimmerinen taupe ja pigmenttiä on ihan kiitettävästi. Haluan ehdottomasti lisää näitä vielä myöhemmin! Tämän upeuden sävy on muuten Dry Lake.

Kuvissa näkyy myös kaksi ColourPopin ultra matte lip huulilakkaa, jotka tuli postissa alkuviikosta. Näiden mukana saattoi tulla myös jotain kivaa teille, mutta palataan siihen keväämmällä ;). 


ColourPopin huulilakat ovat yksiä suosikkejani ja hinta-laatusuhde näissä on pettämätön. Mulle on näitä kertynytkin jo iso kasa, mutta lisää voi aina hankkia! Nyt ostin sävyt Chilly Chili ja Kathleen Lightsin Lumière 2. 

Siinäpä ne tämän kertaiset pikkuostokset. Rentouttavaa hiihtolomaa teille kaikille!

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä maku, oon meinaan täysin samaa mieltä UD:n Naked Skin -peiteaineesta! :)

    VastaaPoista
  2. Uusi peiteaine onkin hakusessa, joten onneksi nykyään voi ihan vain Sokokselta tilata Urban Decayta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan peiteaineiden huippua, kannattaa kokeilla! :)

      Poista
  3. Naked Skin on omallakin ostoslistalla. :) Ihanaa matkaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...