tiistai 17. marraskuuta 2015

Meikkikokoelma // Huulilakat

Heipparallaa! Tänään ollaan pitkästä pitkästä aikaa taas meikkikokoelmani parissa. Tänään esittelen teille kaikki huulilakkani ja nestemäiset huulipunani. Aiemmat osat löydät tunnisteella meikkikokoelma, jos haluat niitä käydä katsomassa. Olen tässä vuoden sisään rakastunut huulilakkoihin täysin ja lähes aina käytänkin jotakin näistä perinteisen huulipunan sijaan. Siihen nähden näitä on toistaiseksi melko vähän, mutta ei hätää, tilanne korjaantuu pikkuhiljaa ;).


Säilytän huulilakkani samoin kuin edellisen kokoelmapostauksen huulikiillot, läpinäkyvässä akryylitelineessä, josta ne ovat helposti saatavilla ja nähtävillä. Ainoat poikkeukset ovat OCC:n lip tarit, jotka ovat ihan omassa kotelossaan.  Olen todennut nämä lipstick holderit tosi käteviksi ja ne näyttävätkin kivoilta meikkipöydällä. Ainoana miinuksena näissä on pölyyntyminen! Omani olen tilannut muutamalla eurolla Ebaysta, mutta nykyään näitä saa Suomestakin melko helposti esimerkiksi Tigerista tai Jyskistä.

 Blackmetal Dahlia, Lovecraft, Strumpet, Divine, Grandma

OCCn lip tar nestemäiset huulipunat ovat varmasti monelle tuttuja, ainakin jos Youtubea on tullut yhtään seurattua. Omani tilasin kesällä alennusmyynnistä ja olen ollut näihin tosi tyytyväinen. Kaupanpäällisenä tuli tuo minikokoinen lip tar, josta siitäkin riittää tuotetta todella pitkäksi aikaa! Nämä ovat super pigmenttisiä ja riittoisia. Jokaisen mukana tuli pieni sivellin, jonka avulla tuotetta voi levittää, jos ei satu vaikka omistamaan huulipunasivellintä entuudestaan. OCC toimittaa Suomeen, jos kiinnostuit käy kurkkimassa heidän sivuillaan.

 Creeper, Donut, Bumble, Tulle, Solow, Trap

Sitten ne suosikki huulilakkani, nimittäin ColourPopin ultra matte lip huulilakat. Nämä ovat jotain niin täydellistä, pigmentti on huippuluokkaa ja nämä pysyvät huulilla TODELLA pitkään. Hintaa näillä on 6USD/kpl eli ei juuri mitään verrattuna moniin muihin huulilakkoihin. ColourPop ei vielä toimita Suomeen, mutta itse tilaan heidän tuotteitaan käyttäen Shipito.com välityspalvelua. 

 Melted candy, Melted sugar, Melted peony, Melted fig, Melted nude

Too Faced Melted liquified lipsticks huulipunat ovat myös aivan huippuluokkaa. Ostin ensimmäiset kaksi viime helmikuun Prahan reissulta ja rakastuin. Kolme pienempää on tämän joulun kokoelmasta Melted cheeks & sweet kisses. Nuo pienet koot ovat mielestäni jopa isoja kivempia, sillä eihän noita isoja puteleita saa millään IKINÄ käytettyä loppuun. Sävyt ovat superpeittäviä, näistä riittää yksi kerros mainiosti. Levittäminen käy helposti joko suoraan tuubista tai siveltimellä. Nämä poikkeavat huulilakoista siinä, etteivät ne kuivu täysin mattapintaisiksi vaan näyttävät huulilla tavallisilta huulipunilta.

 What i believe, Keep trying for you, I fall in love, Keep flying for you

Nämä Makeup revolutionin salvation velvet laquer huulilakat ovat ensimmäisiä huulilakkojani ja pärjäävät kyllä kilpailussa mille tahansa muillekin. Todella edullisia ja laadukkaita huulilakkoja, jos haluat kokeilla nestemäisiä huulipunia mutta et halua satsata niihin montaa kymppiä kannattaa alottaa näistä! Makeup revolution toimittaa myös Suomeen, joten näitä on helppo saada käsiinsä. Sävyt ovat kauniita ja pigmenttisiä, nimet hauskoja. Nykyään nämä ovat jääneet vähemmälle käytölle, mutta aikoinaan nämä oli käytössä lähes joka meikissä.

 I´ll call you, Velvet rose, Milkshake

Muutama random huulilakka tähän väliin. Rimmelin provocalips on tullut livboxin mukana ja tykkäsin tästä todella paljon. Markettituotteeksi aivan loistava, helposti saatavilla ja tämä todella pysyy huulilla vaikka olisi mikä. Essencen XXXL longlasting lipgloss matt effect on ollut kovin hämmentävä tuote. Se väittää olevansa huulikiilto, mutta on kuitenkin täysin matta. Mitä? Tämä on aiheuttanut mulle päänsärkyä ja unettomia öitä, mutta se ei vähennä tämän toimivuutta. Sävy on kaunis ja tuoksu taivaallinen.
Anastasia Beverly Hills lanseerasi myös omat huulilakkansa ja niistä olen toistaiseksi saanut käsiini vain yhden. Tämä on jäänyt kovin vähälle käytölle, koska sävy on mulle aivan liian vaalea. Koostumus on kuitenkin mieleeni ja toiveissa onkin hankkia näitä muutama lisää eri sävyissä.

 Laguna beach, New orleans, Miami fever

Ofran huulilakat ovat ColourPopin ohella suosikkejani. Näissä on ihana moussemainen koostumus, joka levittyy helposti. Todella kauniita sävyjä ja hyvä pysyvyys. Kaksi vasemmanpuoleista olen saanut LipMonthlyn mukana ja Kathleen Lightsin suunnitteleman Miami feverin tilasin Ofran omilta sivuilta. Miami fever on aivan täydellinen sävy syksyyn, olen sitä hehkuttanut täällä blogissakin jo moneen otteeseen.

 Violet addict, Tokyo

Milanin nestemäinen huulipuna on myös tullut LipMonthlyn mukana ja onkin ensimmäinen Milanin tuotteeni. Todella kaunis sävy, pakkaus vähän harmittavan epäkäytännöllinen kun ei pysy pystyssä, mutta muuten ai valittamista. NYX soft matte lip creamit on olleet kovassa suosiossa jo pitkään, enkä yhtään ihmettele miksi. Tässä on samantapainen koostumus kuin Ofran lakoissa, mutta hinta vain noin puolet Ofrasta. Sävyjä on myös todella paljon, itselleni valikoitui turvallinen neutraali vaaleanpunainen.

Mitkä on sun huulilakka suosikit?

Love, Mari

7 kommenttia:

  1. Onhan sulla näitä melkoinen kokoelma! :)
    Itseltä löytyy vain kaksi, yksi NYX:in Soft Matte Lip Cream ja yksi theBalmin Meet Matte Hughes. Pidän tosi paljon siitä theBalmin versioista, mutta sävyvalikoima tuotteessa saisi olla laajempi. Noita ColourPoppeja ja Too Facedin Melted -punia pitäisi munkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, noita balmin versioita oon himoinnut, mutta en ole mistään vielä löytänyt. Mistä oot ostanut sen? :)

      Poista
    2. Mä tilasin ne theBalmin omilta sivuilta. Tein sinne syksyllä isomman tilauksen, koska siellä saa ilmaiset postit vasta 150 $ jälkeen... Eiköhän Feel Unique, Beauty Pop Up tai joku muu Euroopassa toimiva verkkokauppa niitä pian ota valikoimaan, jollei vielä ole :)

      Poista
  2. Ihana kokoelma! Multakin löytyy huulituotteita vaikka muille jakaa, mutta pakko saada aina lisää... ;) Ostoslistalla on kyllä seuraavaksi ABH:n ja NYXin lakat, olen kuullut niistä niin paljon hyvää, ettei voi jättää kokeilematta. Nuo Meltedit ovat myös aivan ihania, multa löytyy tällä hetkellä vaan metallinhohtoinen peony, mutta sekin on ollut kovassa käytössä ja laatu kyllä puhuu puolestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huulituotteita ja luomiväripaletteja on kertynyt mullekin eniten, ne on vaan niin ihania :). ABH on ihan mahtava, kannattaa hankkia jos mahdollisuus tulee eteen.

      Poista
  3. Itse olen vasta opettelemassa näiden maailmaan mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...