lauantai 24. lokakuuta 2015

Welcome to Safari

Se olisi taas viikonloppu, ihanaa! Vihdoinkin aikaa istahtaa kunnolla bloginkin äärelle ja tehdä muita rästihommia ja ennenkaikkea rentoutua. Käytiin eilen Laurin kanssa ravintolassa oikein pidemmän kaavan mukaan ja tänään tarkoituksena uppotua illalla Putouksen pariin ja paistaa vuoden ekat joulutortut. Otettiin ehkä vähän varaslähtöä jouluun, mutta kun se marraskuu jo viikon päästä sieltä kurkistelee niin eikö nyt voi jo aloittaa? Huomenna sitten vielä äidin kanssa perinteiseen tapaan Osaava Nainen -messuille Turun messukeskukseen. Onko joku muu tulossa messuille? :)
Palataan kuitenkin hetkeksi vielä viime viikonloppuun ja yhteen meikkilookiin, joka ei vielä jostain syystä ole ehtinyt blogiin asti. Kuvat on pyörineet kamerassa viikon ja nyt sain ne vihdoin koneelle. Meikki oli mielestäni tosi kiva. Kuvat ei vaan valitettavasti tuo sen parhaita puolia esille, koska kuvaajalla oli niin kiire päästä takaisin pelaamaan mitälie laivapeliä, ettei malttanut ottaa kuvia kunnon valolla :D. 


Ostin kesällä jostain H&M:n alennusmyynneistä tuon ruskean liivin ja saan siitä niin suuret safari vibat, että inspiroiduin tekemään sen ympärille safari meikin. Tuo liivi oli muuten ekaa kertaa päällä näissä kuvissa ja pakko sanoa, että tykkään! En tiedä miksi se on näin kauan pyörinyt vaan kaapin pohjalla. 


Silmämeikiksi tein tummanvihreän smokey eyen, joka ei kyllä kuvissa näytä vihreältä johtuen siitä valotuksesta. Pöh. Kasvoille safarin hehkua ja pronssia tuomaan vaikutelmaa, että olisin oikeasti hengaillut elefanttien ja kirahvien kanssa Afrikan savanneilla. Ruskea huulipuna sopi mielestäni tähän aivan loistavasti ja tuo kyseinen yksilö on täyttä rakkautta! Kyseessä siis ColourPopin ultra matte huulilakka sävyssä Tulle.



Silmämeikkiin käytin myös aika pitkälti ColourPopin luomivärejä ja paria sävyä Morphen JH paletista. Listaan kaikki käytetyt tuotteet taas tuonne alas, mutta tällaisen lookin voi toteuttaa helposti millä tahansa luomiväreillä. 


Luomivakoon paria erisävyistä ruskeaa häivyttämään ja tuomaan syvyyttä katseeseen. Liikkuvalle luomelle tumman vihreää tai mitä tahansa muuta tummaa sävyä oman mieltymyksen mukaan. Kunnon häivyttelyt ruskealla ja sisänurkan ja kulmaluun korostus. Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. 


Ripsarin lisäksi käytin tällä kertaa myös irtoripsiä, mutta en laittanut kuitenkaan koko pituudelle. Katkaisin ripset puoliksi ja laitoin molempien silmien ulkonurkkaan ripsenpuolikkaat ja lopputulos oli mielestäni tosi kiva. Luonnollisempi kuin jos olisin laittanut kokonaiset ripset, mutta silti toi sellaista extra volyymia katseeseen ja korosti kivasti tuota ulkonurkkaa. Plussana vielä se, että puolikkaan ripsen kiinnittäminen oli huomattavasti helpompaa kuin kokonaisen :D.


Mitä te piditte tästä safari henkisestä meikistä?

Love, M

Meikissä käyteyt tuotteet:

Maybelline baby skin instant pore eraser
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation, nw25
NARS all day luminous weightless foundation, Santa fe
Anastasia Contour kit
MAC prep+prime transparent finishing powder
MAC pro longwear concealer, nw20
benefit girl meets pearl
Clinique sculptionary cheek contouring palette, 04 defining nudes
theBalm Mary-Lou Manizer
ColourPop super shock cheek, Cruel intentions

Urban Decay eyeshadow primer potion
ABH world traveler palette
ColourPop super shock shadow, Plaid
Morphe brushes JH palette
Makeup revolution kajal, black
Too Faced better than sex mascara

ABH dibrow pomade, soft brown
ABH brow wiz, soft brown
Lumene eyebrow shaping wax, blond 3

ColourPop ultra matte lip, Tulle

5 kommenttia:

  1. Ihana hehku poskilla ja muutenkin kaunis meikki! Ruskeita huulia kyllä arastelen, juontaakohan juurensa kouluajoista, jolloin ruskeat huulet taisi olla muotia...
    Kiva idea sitoa liivi vyötäisille, täytyypä itsekin kokeilla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ruskeat huulet taitaa jakaa muutenkin mielipiteitä kahtia, itse kyllä tykkään näin syksyllä kovastikin.

      Poista
  2. Näytät kyllä tosi kauniilta näissä kuvissa! Ihan selvästi sun värejä nuo safarisävyt :).

    VastaaPoista
  3. No nyt on kokonaisuus niin mun makuun! :) Näyttää superhyvältä! Olen aina ollut vihertävien sävyjen ystävä, mutta mun vihertävät silmät aina hukkuu niihin, joten niitä ei ole tullut pahemmin käytettyä. Pakko muuten kertoa, että mä innostuin tänään laittamaan liilaa luomille muistellessani kommentoineen sulle, että mun pitäisi leikitellä väreillä enempi! Ei voi muuta sanoa kuin miksen tehnyt sitä aikasemmin! Pakko näin lopuksi vielä kiittää, saan sulta aina huikean määrän meikki-inspistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkäsin itsekin tästä yllättävän paljon :). Mä sit taas oon aina ollut sitä mieltä, että vihreät sävyt sopii vihreille silmille erityisen hyvin, jos tuntuu että silmät hukkuu niin käyttää just kaverina vaikka jotain muuta sävyä. Ja hei hieno homma että uskaltauduit kokeilemaan sitä liilaa, sopii varmasti loistavasti! ;) Ihanaa kuulla että oot saanut täältä jotain inspiraatiota, kiitos taas kommentista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...