maanantai 5. lokakuuta 2015

Back to the 90's

Urban Decay Electric. Se uskomattoman kaunis ja pelottava. Vieri vieressä toinen toistaan hurjempia neon sävyjä, jotka odottavat malttamattomina pääsyä luomillesi leikkimään. Myönnän, tämä paletti pelotti minuakin. Sävyt ovat niin kaukana toisistaan, miten niitä muka saa yhdisteltyä? Eilen kuitenkin rohkaisin mieleni ja tartuin tämän yksisarvisen sarvesta ja loihdin kasvoilleni tämän ysäri-vibaisen grunge meikin. Tai näin minä sen ainakin näen, mutta myönnettäköön, että ysäri meikit ja grunge ei kumpikaan sano minulle yhtään mitään. (Mitä on grunge?)


Tiesin, etten ole lähdössä minnekään eikä vieraita ollut tulossa, joten voin huoletta tehdä meikki-överit ja leikkiä väreillä, joita en ikinä normaalisti yhdistelisi. Haastavaksi tässä paletissa muodostui sävyjen aivan uskomaton pigmentti. No, kyseessähän on puristettuja pigmenttejä, joten se oli ihan odotettavissa, mutta silti yllätyin. Oranssin sävyn häivyttäminen luomivakoon oli vaikeaa, sillä sinistä pigmenttiä tarttui väkisinkin siveltimeen, niinpä ulkonurkasta ei tullut ollenkaan niin kirkas kuin olisin halunnut, mutta menkööt. 


Paletista puuttuu selkeästi muutama väri, kuten neon keltainen ja kirkkaan punainen, niitä kaipaisin. Sinisiä taas on aivan liikaa, yhden olisi hyvin voinut vaihtaa johonkin toiseen, mutta pääasiassa tykästyin kyllä palettiin kovasti. Ja onhan siinä myös niitä käyttökelpoisia sävyjä, violettia, vihreää ja sinistä, joilla saa kesympiä meikkejä aikaan kunhan vaan yhdistelee vähän vähemmän räikeästi. Käytin meikissä electric paletista kolmea sävyä ja lisäksi Makeup Geekiltä muutamaa sävyä. 


Huulille päätyi tässä samassa hengessä ColourPopin lippiestix sävyssä Wet, joka on aika täydellinen greige sävy, sopi loistavasti tähän muutenkin hieman utopistiseen lookiin. Sävy saattaisi olla jopa ihan käyttökelpoinen näin syksyllä, jos sen yhdistäisi johonkin luonnollisempaan silmämeikkiin. No, itse kuitenkin tykästyin tuohon sävyyn kovasti ja joskus on kiva ihan vaan leikkiä meikeillä, sen enempää suunnittelematta. Joskus sitä onnistuu ja toisinaan taas ei.


Tässä vielä huulilla tuo sävy paremmin, kertokaahan mitä mieltä te siitä olette? Voiko käyttää vaiko ei? 


Miten teihin kolahtaa tällaiset värikkäämmät meikit?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...