tiistai 20. lokakuuta 2015

Naked Smoky

Urban Decay lanseerasi kesällä uuden nakupaletin, eli Naked Smokyn. Suomesta sitä on saanut nyt reilu viikon verran muistaakseni Helsingin ja Tampereen Sokoksilta ja Sokoksen verkkokaupasta. Tämä naku herätti mielenkiintoni heti ensimmäisistä kuvista lähtien sävymaailmansa ja upean pakkauksen vuoksi. Minullahan on ennestään Naked ja Naked3 -paletit ja olen ollut niihin todella tyytyväinen, joten pakkohan oli tämäkin upeus saada kokoelman jatkoksi. Tämä uusi naku on nimensä mukaan smoky, eli se sisältää täydellisiä tummia sävyjä smoky eyes meikkeihin ja myös niitä neutraaleja sävyjä häivytykseen. Jos pitäisi nyt valita vain yksi Naked, olisi se ehdottomasti tämä. 


Tämä kaunokainen on pakattu jämäkkään, kohtuu painavaan rasiaan, joka sulkeutuu magneetin avulla napakasti. Kannen koristelu on todella kaunis, savuinen ja utuinen hopealla tekstauksella. Mielestäni tämä on tyylikkäin kaikista nakuista, vaikka ykkösen ihana samettipakkauskin on mieleeni. 


Sitten niihin sävyihin. Ai että onko kauniita ja monipuolisia? No on! Paletissa on sopivasti sekaisin sekä shimmerisiä, että mattasävyjä ja kaikkia tuttua Naked-laatua, eli pigmenttiä löytyy. Paletti ei ole liian lämmin eikä liian viileä, sopivan neutraali sopimaan ihan kaikille. Tällä saa aikaan niin mahtavan utuisen iltameikin kuin luonnollisen arkimeikinkin. Paletin mukana tulee tuttuun tapaan kaksipäinen sivellin, mutta tässä versiossa toinen pää on suurehko häivytyssivellin. Nämä UD:n palettien siveltimet ovat oikeastikin tosi hyviä, toisin kuin useimmissa paleteissa, joissa siveltimet ja applikaattorit ovat täysin roskiskamaa. Nämä on myös hyvä ottaa matkalle mukaan, koska ovat kaksipäisiä.Joko sulla on tämä kaunokainen? Mitä mieltä olet?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Ei ole - vielä :D Yritän siis taistella vastaan kun en tosiaankaan missään määrin tätä tarvitsisi..mutta kun tahtoo xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, enhän minäkään tätä varsinaisesti TARVITSE :D. Mutta on se vaan kiva <3.

   Poista
 2. Mulla ei ole vielä yhtään näistä UD:n isommista Naked -paleteista (Basic on, mutta ei sitä lasketa :D). En tähän mennessä oo ollut kovinkaan tumman silmämeikin ystävä, mutta nyt ihme ja kumma tämä paletti on päässyt mun hankintalistalla seuraavaksi paletiksi. Eli maraskuun puolella mäkin kotiutan tämän upean paletin! Olisi kiva nähdä millaisia meikkejä loihdit tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa taas uupuu ne Basic paletit, hankinnassa jompikumpi ainakin jossain kohtaa :). Mutta tätä smokya kyllä suosittelen lämpimästi, tosi monikäyttöiseltä tuntuu näin ensikosketuksella ja eiköhän tästä ole jokin meikkikin tulossa ihan lähiaikoina! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...