tiistai 13. lokakuuta 2015

ColourPopin syksy

Syksy saapui myös ColourPopille ja mitä ihanuuksia se toikaan tullessaan. Olisin voinut kotiuttaa vaikka koko kokoelman, mutta tälläkertaa koitin hieman hillitä itseäni ja valitsin muutaman suosikkini. Tilauksen tein Shipiton kautta, kuten aina ja kaikki sujui taas mallikkaasti, noin 3 viikkoa ja paketti oli käsissäni. Jos haluat käydä katsomassa mitä kaikkea muuta kivaa kokoelma sisältää, löydät sen täältä.


Paketin mukana tulee aina erilainen persoonallinen viesti, jossa usein on joku hauska tervehdys tai mietelause. Hienoa, että jaksetaan tuossakin mielessä panostaa asiakaspalveluun! Tuotteet on muutenkin aina pakattu todella hyvin ja tiiviisti, olen ollut tosi tyytyväinen ColourPopiin yrityksenä ja ennen kaikkea tuotteisiin. Asiakaspalvelusta saa aina nopeasti vastauksen viesteihin ja yhteydenpito on muutenkin sujuvaa, voin vaan suositella shoppaamaan ColourPopilla, etenkin kun hinnat ovat tätä luokkaa. Luomiväreillä esimerkiksi hintaa vain 5 dollaria kappale!


Tämän kertaiseen tilaukseeni kuului Forever Freshman luomivärikokoelma, kaksi mattaista violettia lippie stixia, yksi ultra matte lip huulilakka, kolme luomiväriä ja yksi poskipuna. Kaikki tuotteet (esim. huulipunat) eivät ole syksykokoelmasta, mutta mielestäni sopivat erinomaisesti syksyyn. 


Forever Freshman kokoelmasta löytyy kuusi aivan upeaa luomiväriä eri lopputuloksin. 

Ylärivi:

Crimper / Metallic on kaunis vaalea kultainen sävy, sisältää shimmeriä.
As if / Matte on tummahko ruskea sävy, täydellinen luomivaon varjostukseen.
Melrose / Matte on kaunis ruskeaan taittava punainen, tämä huutaa syksyä.

Alarivi:

Koosh / Ultra Metallic on suosikkini koko kokoelmasta, upea vaalea hopeinen/beige sävy.
90210 / Satin Luxe on kultaista shimmeriä sisältävä tumma ruskea.
Baby T / Matte on kaunis tummansininen mattasävy, kiva värikäs lisä kokoelmaan.

Ostin myös kokoelmaan kuuluvan poskipunan Cruel intentions, joka on myös matta ja aivan upea marjaisa sävy. Irtoväreistä ostin sävyt Tea party, Central Perk ja Plaid. 


Huulituotteita ostoskoriin tipahti kolme. Ultra matte lip sävyssä Tulle on ollut jo pitkään himotuslistalla youtubea katsellessa ja nyt sen vihdoin kotiutin. Syksyksi halusin myös jotain lilaa, joten nappasin sävyt Flawless ja Nevermind, molemmat mattoja.


Mitä te piditte ColourPopin syyskokoelmasta? Mikä oli suosikkisi?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Koosh näyttää ihan mun väriltä, ja käytän tosi paljon tälläisiä sävyjä. Violetit punat ovat myös kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Se on täydellinen! Tosi vaikea kuvailla sävyä, mutta näyttää niin upealta. Mun kokoelmissa vieläpä aika uniikki. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...