tiistai 14. huhtikuuta 2015

Keväinen meikki

Ihanaa alkanutta viikkoa! Viikonloppu taas takana ja kohta ollaankin jo viikon puolivälissä, mihin tämä aika oikein menee? Kohta on jo vappu ja allekirjoittanut täyttää lisää vuosia ja sitten alkaakin kesä. En voi käsittää miten nopeaan vuosi on taas kulunut. Tänään kuitenkin vuorossa keväästä inspiroitunut meikki viime lauantailta. Näin upean inspiraatiokuvan instagramissa joskus viime viikolla ja halusin siitä kehittää oman versioni. Toivottavasti tykkäätte! 
Viime aikoina on ollut suuria vaikeuksia saada hyviä kuvia, en tiedä onko vika kuvaajassa vai kuvattavassa, mutta nyt on ollut tosi vaikea löytää käyttökelpoisia otoksia, joten antakaa anteeksi nuo väkinäiset ilmeet ja asennot.


Lähdettiin L:n kanssa lauantaina elokuviin, käytiin katsomassa Tuhkimo (kyllä, prinsessat ja sadut ja linnat) ja käveltiin vähän keskustassa. Meikki kesti hyvin koko päivän ja illan paikoillaan. Luomivärit eivät paenneet luomivakoon ja meikkivoidekin pysyi aloillansa suhteellisen hyvin myös nenässä ja leuassa, mistä yleensä kuluu pois aika nopeaan. Kiitän tästä Urban Decayn all nighter setting sprayta, jolla kiinnitin valmiin meikin. Ostin kiinnityssuihkeen lähinnä häitä varten, jotta saa silloin mahdollisimman kestävän meikin ja olen sitä nyt vähän testaillut, voin sanoa, että toimii!Pääosassa meikissä oli silmämeikki, kirkkaan limenvihreä, jonka ympärille lähdin kokoamaan muuta meikkiä melko neutraaliksi. Silmiinkään en laittanut juurikaan muita värejä sekoittamaan, häivytin ainoastaan ruskeaa luomivakoon ja alaluomelle, vihreä sai olla hyvin intensiivinen.


Aluksi käytin silmämeikkiin Makeup Revolutionin Colour chaos paletista kirkkaita vihreitä sävyjä, mutta en saanut niillä haluamaani pigmenttiä ja intensiivisyyttä, joten taputtelin päälle kostealla siveltimellä Makeup Revolutionin vihreää pigmenttiä. Sävy on todella kaunis ja pigmenttiä todella lähti erittäin hyvin. Mulla on näitä aika monta eri sävyä, hinta-laatusuhde on loistava kun näillä on hintaa ehkä se pari euroa. Muutenkin Makeup Revolution on yllättänyt mut positiivisesti monet kerrat ja mennyt heittämällä ohi esimerkiksi Makeup Academysta, josta ennen ostin edullisia meikkejä.
Jättäkää mulle ehdotuksia minkälaisia meikkejä haluaisitte nähdä!

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

benefit - "That gal" primer
Max Factor - Skin luminizer foundation, 50 natural
MAC - Pro longwear concealer, nw 15 ja nw 25
L'oreal - True match putters, golden sand
Anastasia Beverly Hills - Contour kit, banana
benefit - Hoola bronzer
MUA - Mosaic bronzer
bhcosmetics - Blush duo, daisy
MAC - Mineralize skinfinish, soft & gentle

Silmät:

Inglot - Eye makeup base, 01
Makeup Geek - eyeshadow, vanilla bean/peach smoothie/cocoa bear/creme brûlée/shimma shimma
Makeup Revolution - Colour chaos paletti, I said go!, Toxic apple-tini
Makeup Revolution - Pure pigments, shameful
Rimmel - Exaggerate eye liner
Stila - kajaali, topaz
Rimmel - scandaleyes retro glam maskara

Huulet:

bhcosmetics - waterproof lip liner, rosy
Gerard cosmetics - huulipuna, buttercup
NYX - butter gloss, apple strudel

Kulmat:

ABH - Brow wiz, medium brown


Love, M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...