maanantai 20. huhtikuuta 2015

Raikas meikki kevääseen

Aurinkoista viikon alkua! Itse makoilen tällä hetkellä sohvalla potemassa flunssaa Frendien uusintojen parissa (kiitos Netflix). Toivottavasti teidän viikko on alkanut hieman mukavammin ja pirteämmin! :)

Koska en voi/jaksa tehdä mitään uutta meikkiä tälle pöhöttyneelle väsyneelle naamalle, ajattelin jakaa teille viikonlopulta raikkaan, keväisen ja luonnollisen meikin. Tässä on kokeiltu paljon niitä uusia edellisen postauksen tuotteita. Listaan taas kaikki käytetyt tuotteet tuonne alas, josta voit ne käydä vilkaisemassa. 
Meikkivoiteena käytin uutta NARSin meikkivoidetta ja ensikokemuksen perusteella tuote vaikuttaa ihan lupaavalta. Sävy on vielä hieman liian tumma mulle, mutta kesää kohti kasvot ja kaula saavat kuitenkin hieman väriä niin tämä menee varmasti aika kivasti silloin. Jonkin verran meikkivoide jäi kiinni kuivimpiin kohtiin, kuten nenänvarteen ja poskien ihohuokosiin, ei kuitenkaan liian häiritsevästi. Unohdin myös hölskyttää purkkia ennen käyttöä, joten en tiedä onko sillä jotain vaikutusta koostumukseen, se nähdään ensi kerralla. Peittävyys on hyvä, ohuella kerroksella sai punoituksen ja pienet näpyt piiloon, kerrostaen peittäisi varmasti vieläkin paremmin, esim otsani näppyjä.
Alunperin tarkoitukseni oli lähteä kokeilemaan mahdollista häämeikkiä, koska tajusin viikonloppuna ettei tässä oikeasti ole niin kauheasti aikaa enää, täytyy alkaa tekemään päätöksiä sen suhteen. Voisinkin jossain kohtaa järjestää jonkun äänestyksen/arvonnan, jossa te pääsette antamaan oman mielipiteenne ja auttamaan valinnassa. :)
Tämä meikki ei kuitenkaan tällaisenä miellytä niin paljoa, että haluaisin sen häämeiksi. Haluan häihin  jotain vähän näyttävämpää ja juhlallisempaa, tästä kun tuli melkolailla arkimeikki lopulta. 


Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

L'oréal - Lumi magique primer
NARS - All day luminous weightless foundation, Santa Fe
Urban Decay - Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
benefit - High beam
Anastasia Beverly Hills - Contour kit, banana & fawn
NARS - puuteri, beach
Paese - blush with argan oil, 39
theBalm - Cindy-Lou Manizer

Silmät:

Urban Decay - Original eyeshadow primer potion
Makeup Geek - Eyeshadows; Peach smoothie, Creme brulee, Cocoa bear, Cinderella
theBalm - Meet Matt(e) Nude paletti, Matt Singh, Matt Wood
Stila - In the light paletti, kitten
Rimmel - Waterproof gel eyeliner, black
Stila - Kajal, topaz
L'oréal - False lash wings maskara

Huulet & kulmat:

Isadora - Twist-Up matt lips, 52 posh peach
NYX - butter gloss, Apple strudel
ABH - Brow wiz, medium brown

Love, M


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...