perjantai 3. huhtikuuta 2015

Päivän asu

Pitkästä pitkästä aikaa päivän asu -postausta. En ole kuvaillut asuja varmaan kuukausiin, jotenkin blogi on nyt ollut niin kauneus ja meikkipainotteinen, etten ole halunnut sekoittaa asukuvia joukkoon, mutta mulla on ollut niitä niin ikävä, että tänään pääsiäisen kunniaksi päätin julkaista asun tältä päivältä. Tässä oli siis tarkoitus lähteä L:n kanssa elokuviin, mutta se olikin täynnä, buu. Leffailta siirtyi siis sunnuntaille ja tämä ilta rentoillaan kotona mämmin ja sulkaamunien kanssa.


Koska tarkoitus oli tosiaan lähteä elokuviin, asuksi valikoitui hyvin simppeli ja rento asu, jossa on mukava istua pari tuntia leffasalissa, eikä haittaa popcornmurut housuilla tms. Tuossa paidassa on kivana yksityiskohtana tekonahkaiset olkapäät, jotka näissä kuvissa jää nyt tuon liivin alle.


Paita - BikBok
Liivi - H&M (siskon vanha)
Jeggingsit - Ellos
Laukku - Sonia Ricci
Kengät - Citymarket
Kello - Michael Kors


Näistä kengistä olen puhunut ennenkin blogissa. Mun superlöytöni Citymarketin joulualeista vuosi sitten. Nämä on niin täydelliset, mokkamustaa, leokuosiset korot ja todella mukavat ja helpot kävellä. Jostain syystä nämä tulee kaivettua kaapista liian harvoin, mutta aina kun nämä saan jalkaani on olo heti paljon itsevarmempi ja naisellisempi. Mun mielestä nämä yhdistyy tosi kivasti farkkuihin ja leggingseihin, sekä muihin rentoihin asuihin tuoden vähän jotain extraa muuten tavalliseen asuun.


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...