lauantai 25. huhtikuuta 2015

Love sick

Heippa! Se olisi taas lauantai, miten ihmeessä? Viikot menee taas niin nopeaa, ettei tahdo perässä pysyä. Tämä viikko olikin tavallista lyhyempi, koska olin alkuviikolla sairaslomalla, työpäiviä tuli vain kolme ja ensi viikollakin vapun ansiosta vain neljä, kyllä nyt hemmotellaan. Ensi viikolla juhlitaan vapun lisäksi myös synttäreitäni, 26 vuotta tulee täyteen, apua. Tässähän täytyy jo alkaa aikuiseksi. 
Olen lahjonut itseäni tässä kuussa uusilla meikeillä, joita olen himoinnut jo pitkään ja yksi niistä on Melt cosmeticsin luomiväri stackit. Tilasin itselleni jokin aika sitten "Love sickin", jolla tämä meikki on tehty. Näissä on aivan täydellinen pigmentti, jopa mattasävyissä ja jossain kohtaa on kyllä melkein pakko hankkia myös se toinen versio.


Testasin näitä luomivärejä siis ensimmäistä kertaa tässä meikissä, enkä oikein tiennyt mitä lähdin tekemään. Halusin yhdistää kaikki sävyt samaan meikkiin, ja tällainen oli lopputulos. Meikki on aika räväkkä ja näyttävä, ei siis mikään arkimeikki, mutta voisin  hyvin kuvitella käyttäväni tätä esimerkiksi iltajuhlissa, yökerhoissa tms.Näyttävän silmämeikin kaveriksi halusin nudet, luonnolliset huulet. Käytin NARSin 'Honolulu honey' huulipunaa, joka sopi mielestäni täydellisesti tähän. Huulten keskiosaan taputtelin myös hieman Elfin all over color stickiä sävyssä spotlight, joka toi huuliin vähän pulleamman efektin. Huulikiiltoa en käyttänyt, vaikka näistä kuvista niin voisi luulla.Silmämeikissä on siis käytetty kaikkia neljää sävyä love sick kokoelmasta ja muutamaa muuta luomiväriä, listaan taas kaikki tuotteet tuohon alas. Sävyt ovat todella intensiivisiä. Kuvat eivät taaskaan tee näille oikeutta, mutta kyllähän tuostakin jo näkee, että todella hyvin on pigmenttiä.


 Tässä viimeisessä kuvassa on kokeiltu L:ltä lahjaksi saamaani kameraan liitettävää rengasvaloa, joka on aivan huippu! Varsinkin talvella mulla oli suuri ongelma saada hyviä kuvia huonon valaistuksen vuoksi ja kyllähän tästä nyt valoisallakin huomaa kuinka tarkempia ja kirkkaampia nuo sävyt ovat. Sain lahjan vasta kun aiemmat meikkikuvat oli otettu, joten tästä on nyt vaan yksi testikuva, mutta jatkossa tulette näkemään näitä kirkkaampia kuvia enemmän! Hurraa! 

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

Too faced - Primed & powerless primer
NARS - All day luminous weightless foundation, 'Santa Fe'
Urban decay - Naked skin concealer, 'light neutral'
bhcosmetics - Forever nude sculpt & glow paletti
benefit - I love me puuteri, 'ivory'
Elf - All over color stick, 'spotlight'
benefit - Posie tint
MUA - Mosaic bronzer
NARSissist - 'Roman holiday' poskipuna & 'Albatross' korostuspuuteri

Silmät:

Urban decay - Original eyeshadow primer potion
Makeup Geek - luomivärit 'peach smoothie' & 'shimma shimma'
Paese - luomiväri 'Kashmir'
Melt Cosmetics - Love sick stack
Dermosil - Ergonomic eyeliner
Makeup Revolution - All day & night kajaali, must
L'oréal - False lash wings maskara
benefit - They're real maskara

Huulet:

NARS - huulipuna 'Honolulu honey'
Elf - All over color stick 'spotlight'

Kulmat:

Anastasia beverly hills - Brow wiz 'medium brown'

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...