keskiviikko 27. elokuuta 2014

Look of the day

Look of the day, elikkä vuorossa päivän asua ja meikkiä. Vähän kyllä huijaan, koska oikeastihan tämä on eilisen kokonaisuus, mutta ei kai se niin justiinsa ole? En tässä nyt niin kauheasti höpise vaan kuvat puhukoot puolestaan. Kerrankin kuvat otettu järkkärillä sen perinteisen iphonen sijaan, huomaako eroa vai onko ihan sama millä näitä räpsii? L sai toimia kuvaajana ja noin 70 kuvasta löytyi kourallinen käyttökelpoisia, en tiedä onko vika sitten kuvaajassa vai kuvattavassa! Tykkään muuten kovasti taustasta tälläkertaa, omput on nyt niin kauniin värisiä, luo kivaa syksyistä tunnelmaa näihin.

Huppari - Gina Tricot
Huivi - Bik Bok
Leggingsit - Gina Tricot
Kengät - Converse
Laukku - Louis Vuitton


Silmämeikissä kokeilin nyt ekaa kertaa jokin aika sitten make up revolutionista hankkimaani ruusukultaista pigmenttiä. Kuivana käytettäessä väri on paljon vaaleampi ja tietysti varisee helposti kasvoille, mutta kun kostutin siveltimen macin fix+:lla tästä sai irti niin paljon enemmän. Niin täydellinen kuparisen ruusukultainen sävy ja todella voimakas pigmentti. Häivyttämiseen taisin käyttää punaiseen taittavaa ruskeaa mattasävyä ja ulkonurkkaan vielä Inglotin punakuparista metallista luomiväriä, jota on myös alaluomella, olikin yllättävän samaa sävyä tuon pigmentin kanssa, mutta toi vähän syvyyttä tuonne luomivakoon. Tähän meikkiin halusin hyvin ohuen rajauksen ilman siipiä, koska luomet olivat itsessään niin voimakkaat.
Pistäkää kommenttiboksiin viestiä, jos haluatte tarkempaa tietoa meikissä käytetyistä tuotteista tai miten olen tämän tehnyt.

Mitä pidätte asusta ja meikistä?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...