tiistai 26. elokuuta 2014

Beauty day 1

Fave Brands

Kauneushaasteen ensimmäinen osa on siis lempi tuotemerkit ja tähän olikin tosi vaikea valita vain muutama kun mulla on niin paljon lemppareita ja monella merkillä on muutama ihan rakkaustuote ja sitten sellaisia mitkä ei niin sytytä. Tässä kuitenkin nyt muutama merkki joiden nimeen vannon lähes päivittäin!


BENEFIT

Rakastan benefitin tuotteita. Jokapäiväisessä käytössä mulla on porefessional pohjustusvoide ja hoola bronzer -aurinkopuuteri, jolla teen varjostukset. Myös high beam on käytössä lähes päivittäin, sillä korostan kulmaluuta, poskipäitä ja amorinkaarta. Ja hei, näin söpöt pakkauksetkin!


URBAN DECAY

Pitääkö tätä edes selittää? Naked paletit on jotain täydellistä, niin pigmenttisiä ja helposti levittyviä, kauniita sävyjä. Jos saisin pitää vain yhden paletin niin se olisi ehdottomasti Urban Decayn Naked. Myös kulmatuotteet on kovassa käytössä, samoin kuin silmämeikin pohjustusvoide.


theBALM

theBalmin tuotteet saa aina hymyilemään. Niin söpöjä ja hauskoja pakkauksia, että näitä voisi ostaa ihan vaan niiden takia. Kuitenkin pääasiassa on mitä pakkauksien sisältä löytyy ja olen todennut theBalmin tuotteet ihan mahtaviksi, niin pigmenttisiä ja upeita sävyjä, luomivärit ei varise poskille. Meet Matt(e) Nude -paletti onkin käytössä lähes jokaisessa meikissäni nykyään, siinä on loistavia häivytyssävyjä, voin vaan suositella!


MAC

Jokainen kosmetiikka intoilija on vähintäänkin kuullut macista. Tuotteet on niin superlaadukkaita, että näistä maksaa ihan mielelläänkin vähän enemmän, ovat meinaan myös todella riittoisia ja säilyvät pitkään. Itse vannon tuon pro longwear concealerin nimeen, jota käytän mm. silmänalusille. Samoin macin huulipunat on ihan lemppareita, herkullisia sävyjä ja pehmeä koostumus. Siinä siis lyhyt esittely lempi tuotemerkeistäni, paljon jäi puuttumaan, mutta nämä on sellaisia, joita voin suositella ihan kaikille!

Onko tuttuja merkkejä? Mitkä teidän lempparit on?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...