maanantai 11. elokuuta 2014

BareMinerals

Hei ihaNaiset!

Let's talk cosmetics. Olen tässä kesän aikana tutustunut itselleni uuteen kosmetiikkavalmistajaan, eli BareMineralsiin. Kyseessä on siis mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet pohjautuvat 100% luonnollisiin mineraaleihin. Tuotteet sopivat erityisen hyvin herkälle iholle, sillä ne eivät sisällä mitään säilöntäaineita, hajusteita tai muita kemiallisia aineita. Meikit sisältävät myös aurinkosuojan, mikä näin kesällä on ollut enemmän kuin tarpeen. BareMineralsin tuotteilla saa aikaan luonnollisen kauniin meikin, hehkuvan kesäihon ja sopivasti peittävyyttä.

Itse olen täysin ihastunut näihin tuotteisiin. Tilasin itselleni keväällä feelunique.com sivustolta muutaman starter kitin, joissa oli kaikki tarpeellinen upeiden eri lookien luomiseen ja olenkin käyttänyt niitä nyt ahkerasti. Kiteissä oli mukana myös BareMineralsin omia siveltimiä, jotka ovat superpehmeitä ja toimivat eriomaisesti yhdessä tuotteiden kanssa. Ehdottomasti suosittelen tutustumaan kyseiseen merkkiin jos vielä ei ole tuttu!

 Bare guide to color - Warm / Wanderlust beach collection


Beach collection sisältää:

- Chic radiance all-over face color
- Cabana luomiväri
- Tidal wave luomiväri
- Round the clock vedenkestävä silmämeikkikynä sävy 9pm
- Natural lipgloss sävyssä Iced Champagne
- Meikkipussi

Tässä pakkauksessa ihastuin ennen kaikkea tuohon tidal wave luomiväriin, niin upea sävy. Näillä saa tehtyä niin rennon ranta-lookin kuin vähän näyttävämmän kaupunkimeikinkin, todella monikäyttöinen setti ja tuo chic radiance tuo aivan ihanaa hehkua kasvoille. Ja söpö meikkipussi kruunasi koko pakkauksen, niin ihana ottaa vaikka matkalle mukaan tai kulkemaan laukussa.


Bare guide to color sisältää:

- Prime time brightening silmämeikin pohjustusvoide
- Zany luomiväri
- Round the clock vedenkestävä silmämeikkikynä sävy 10pm
- Exquisite radiance all-over face color
- Mini natural lipgloss sävyssä Apricot nectar
- Kaksipäinen silmä- ja poskipunasivellin

Loistava pakkaus tuomaan kasvoille lämpöä ja väriä. Tuota exquisite radiancea olen käyttänyt poskipunana, mutta nimensä mukaan sitä voi käyttää koko kasvoille tuomaan hehkua. Eyelinerit on näissä molemmissa ihan mahtavia, todella pigmenttisiä ruskeita, levittyvät helposti voidemaisen koostumuksen ansiosta ja kestää todella hyvin. 

 bareMinerals Get started kit - Medium


Pakkaus sisältää:

- Prime Time pohjustusvoide
- Perusmeikkivoide SPF15 sävyissä medium ja medium beige
- Monikäyttöpuuteri warmth
- Irtopuuteri mineral veil
- 3 meikkisivellintä 
- opetus cd

Tämä pakkaus puhuu puolestaan. Kaikki mitä tarvitset luonnollisen ja helpon meikkipohjan tekoon. Olen todella todella tyytyväinen näihin, en vaan voi tarpeeksi kehua. Jos iholla on paljon epäpuhtauksia tai näppylöitä nämä eivät ole kaikkein peittävimpiä, mutta kyllä näilläkin saa peittävän ja tasaisen pohjan aikaan kun vaan jaksaa kerrostaa tarpeeksi ja käyttää oikeita siveltimiä ja tekniikkaa. Minulle nämä toimivat, joten uskallan suositella muillekin. Näitä saa ostettua myös Suomesta, esim Sokokselta ja Kicksiltä, mutta hinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin ulkomailla, siitä syystä suosittelen tilaamaan netistä jos kiinnostaa näitä kokeilla. 

Kokemuksia bareMineralsista? :)

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...