sunnuntai 31. elokuuta 2014

Beauty day 2

Foundations/meikkivoiteet

30 days of beauty -haasteen toinen osa vuorossa, eli meikkivoiteet. Mulla ei ole mitään tiettyä meikkivoidetta jonka nimeen vannoisin aina, vaan olen kokeillut muutamaa eri merkkiä ja varmasti tulen kokeilemaan lisää kunnes ehkä joskus löydän sen juuri minulle tehdyn, täydellisen meikkivoiteen. En myöskään varastoi meikkivoiteita yhtäaikaisesti, vaan minulla on muutama erilainen kerrallaan ja käytän ne loppuun ennen uuden hankkimista. 


Tässä siis tämän hetkiset meikkivoiteeni + yksi BB voide:

1. Mary Kay - Timewise matte-wear liquid foundation sävyssä beige 3
2. L'oréal Paris - True Match foundation sävyssä N2 vanilla
3. Garnier BB cream - Miracle skin perfecter sävyssä light
4. bareMinerals - original SPF15 foundation sävyssä medium beige
 Mary Kayn meikkivoiteeni hankin viime joulun aikoihin käytyäni Mary Kayn esittelyillassa, jossa konsultit opastivat meitä oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden ja meikkien valitsemisessa. Minulle valikoitui tämä öljyiselle iholle tarkoitettu meikkivoide, vaikka ihoni on enemmänkin sekaiho. Tämä kuitenkin toimi minulla erittäin hyvin ja tällä saa mattaisen meikkipohjan mistä pidän. Nämä sopii myös herkälle iholle mikä on iso plussa. Olen tykännyt tästä meikkivoiteesta todella paljon, se levittyy helposti kasvoille ja tällä saa aikaan juuri sellaisen peittävyyden kuin tarvitsee. Ainoa huono puoli tässä on se, että saatavuus on niin heikkoa. Näitä kun saa tietääkseni hankittua vain Mary Kayn konsulttien kautta, vähän samaan tyyliin kuin Avonin tuotteita.
 True Match meikkivoide on kesällä hankittu citymarketin alesta ja onneksi hankin! Ihan täydellinen meikkivoide, tämän hetken lempparini. Tämä sopii joka tilanteeseen, nopea levittää ja jättää ihon kauniin kuultavaksi ja tasaiseksi. Peittävyys on myös erinomainen ainakin omalla ihollani. Tämä, kuten tuo Mary Kay, on erittäin nestemäistä ja tuotetta tarvitsee todella vähän kerrallaan.
Garnierin BB voide tuli livboxista joskus talvella muistaakseni. Tätä olen käyttänyt kiireisten aamujen pelastajana. Tuote on todella peittävää, mutta ei niin helposti levittyvää kuin nuo meikkivoiteet. Tämä on myös paljon paksumpaa, tuollaista voidemaista. Tämän yksi iso huono puoli on todella paha haju. En ainakaan itse pidä yhtään, ja sen takia jääkin usein käyttämättä vaikka kyllä tämä tehtävänsä hoitaa hyvin.
bareMineralsin meikkivoide on kanssa yksi lemppari, kuten muutenkin bareMineralsin tuotteet. Näillä saa aikaiseksi niin luonnollisen meikin, tykkään käyttää esimerkiksi töissä tai kun haluaa näyttää vähämeikkiseltä. Peittävyys tässä ei ole nestemäisten meikkivoiteiden luokkaa, mutta kyllä tälläkin saa kerrostamalla peitettyä pieniä virheitä kasvoilla. Esimerkiksi aknen peittämiseen en siis suosittele. Tämä on siis mineraalimeikkivoide, mikä on itselleni ainakin iso plussa, iho tykkää!


Siinä siis minun tällähetkellä käyttämäni meikkivoiteet, oliko tuttuja tuotteita tai onko joku meikkivoide, jota minun pitäisi ehdottomasti kokeilla? 

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...