maanantai 29. toukokuuta 2017

Ziaja Cupuacu

Sain maahantuojalta testiin Ziajan ihania kesän uutuuksia Cupuacu -tuotesarjasta. Cupuacu herätti heti kiinnostukseni hauskan ja erikoisen nimensä vuoksi ja kun luin hieman lisää näistä tuotteista, kiinnostukseni nousi entisestään. Cupuacu on Amazonin superhedelmä, sukua kaakaopuulle ja tuoksultaan sekoitus suklaata ja makeita hedelmiä, kuten ananasta. Mun nenääni nämä tuotteet tuoksuvat sekoitukselle toffeeta ja appelsiinia (en tiedä mistä se appelsiini tulee, mutta joo :D). Jokatapauksessa tuoksu on aivan syötävän herkullinen, jos olet makeiden tuoksujen ystävä, et voi vastustaa näitä!


Sain kokeiluuni sarjan neljä tuotetta; crystalline sugar scrub (sokerikuorinta), bronzing body lotion (itseruskettava vartalovoide), crystalline shower & bath soap (suihkusaippua) ja shower balm (in-shower kosteusvoide). Kaikki tuotteet sisältävät cupuacun lisäksi myös karitevoita, brasilianpähkinää ja macademiaöljyä, kuulostaa lupaavalta eikö?


Sokerikuorinta on ihoa tehokkaasti kuoriva ja samalla pehmentävä kuorinta, joka tuoksuu aivan taivaalliselle. Tässä on myös todella kiva koostumus, sokerirakeet ovat juuri sopivan kuorivia, mutta eivät raavi ihoa. Tämä soveltuu myös päivittäiseen käyttöön ja onkin tehnyt suihkuhetkistä ihania hemmotteluhetkiä.

Shower balm on kiireisen ihmisen pelastus. Tämä suihkussa levitettävä kosteusvoide kasvoille ja vartalolle hoitaa ja pehmentää ihoa, jättäen sen sileäksi ja kosteutetuksi. Tässä on näistä kaikista tuotteista miedoin tuoksu, mutta tästäkin voi huomata aavistuksen makeaa toffeisuutta. Suihkussa käytettävät kosteusvoiteet on ihan huippu keksintö jos minulta kysytään, sillä ne säästävät aikaa ja vaivaa. Tätä voi myös käyttää hiusnaamiona kuiville hiuksille, kätevä monitoimituote siis kyseessä.



Suihkusaippua on yksi mun suosikeista, koska makeat ja tuoksuvat suihkusaippuat nyt vaan sattuu olemaan aina mun lemppareita. Tätä tekisi mieli vaan hieroa iholle, niin ihanan tuoksun se jättää jälkeensä. Puhdistusteho on myös kohdillaan, ei ole tarvinnut murehtia hiestä tai muusta päivän mittaan. Tämä jättää iholle myös kauniin heleän hehkun, koska tuote itsessään on tuollaista shimmeristä ja hohtavaa. Iholle ei kuitenkaan jää mitään hippusia, vaan kaunis kuulas pinta. 


Itseruskettava vartalovoide on myös kesän ehdoton hitti. Tämä kevyesti päivettävä voide kosteuttaa ihoa samalla kun se tuo sitä kaunista kesän päivetystä. Tuote on asteittain päivettävä, eli lopputulokseen voi itse vaikuttaa käyttämällä tätä päivittäin kunnes saat halutun lopputuloksen. Parasta tässä on luonnollinen rusketus, mitään vahinkoövereitä ei voi saada aikaiseksi. Päivetyksen sävy on myös hyvin kaunis, ei liian oranssi tai tuhkainen, vaan juuri sellainen auringon iholle tuoma. Mä oon ollut todella tyytyväinen tähän, käyttö on helppoa ja vaivatonta ja ennenkaikkea turvallista, kun ei tarvitse murehtia auringon haittavaikutuksista saadakseen iholle hieman väriä.

Mä olen täysin ihastunut näihin tuotteisiin ja voin lämmöllä suositella ihan jokaiselle, kunhan vaan makeat tuoksut on sun juttu. Ziaja on kaiken lisäksi hyvin edullinen brändi, joten kenenkään kukkaro ei näistä kauheasti kevene. Cupuacu tuotteet tuovat ihanaa luksusta kesäiseen arkeen ja voin kuvitella käyttäväni näitä uudestaan ja uudestaan. Tän kesän ehdottomasti paras löytö! Ziajaa myydään Sokoksilla, kauneushoitoloissa ja kampaamoissa, sekä Rantasipi kylpylähotelleissa. Sokoksen verkkokaupasta näitä ei tällä hetkellä löytynyt, mutta myymälöissä näyttäisi olevan, joten käykää ihmeessä tuoksuttelemassa!

Oletteko jo törmänneet Ziajan Cupuacu -sarjaan?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

12 kommenttia:

  1. Ziajasta tiedän vain sen vuohemaitovoiteen, joka tuli Bette Boxissa. Ja siitä olen kyllä tykännyt, joten voisin hyvinkin testata merkin muitakin tuotteita :)

    Näistä varsinkin tuo suihkusaippua kuulostaa herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenmaito -sarja on kanssa kiva, mutta niiden tuoksu ei miellytä mua lainkaan. Näiden tuoksu on taas jotain niin herkullista :D Kannattaa ihmeessä tutustua!

      Poista
  2. Ziajan Cupuacu ei ole minulle ennestään tuttu. Voisi kyllä testata tuote itseruskettavaa, kun ei hinta näytä olevan kovin korkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut tosi kiva tuote, jos kaipaa sellaista kevyttä päivetystä! Samalla kosteuttaa ihoa, joten molemmat hoituu yhdellä vaivalla :D

      Poista
  3. Toi itseruskettava vartalovoide sai mut kiinnostumaan!

    VastaaPoista
  4. Uu, uusia ihonhoitotuotteita! Kuorinta ja itseruskettavat tuotteet kyllä herätti kiinnostuksen ja tulevalla lomalla olis aikaa testaillakin. Kiitos esittelystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä aina nuuhkimassa Sokoksella, näihin jää koukkuun ja on olleet tosi toimivia! :)

      Poista
  5. Nyt ovat saatavilla myös Sokoksen verkkokaupasta :)

    https://www.sokos.fi/fi/sokos/haku/Ziaja%20cupuacu#facet:&productBeginIndex:0&facetLimit:&orderBy:&pageView:grid&minPrice:&maxPrice:&pageSize:&

    VastaaPoista
  6. Näin näitä Sokoksessa mutta en uskaltanut ostaa, kun ei ollut testeriä mistä olisi voinut tuoksuttaa näitä. Sun kuvaukset tuotteista sai mut himoitsemaan näitä! Tykkään muutenkin Ziajan tuotteista ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tästä näiden tuoksusta niin paljon, näihin jää koukkuun :) Harmi ettei ollut testereitä saatavilla! Mä oon kanssa tykännyt Ziajan tuotteista kovasti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...