maanantai 8. toukokuuta 2017

TOP3 aurinkopuuterit

Mukavaa maanantaita kaikki! Tänään ollaan jälleen mun TOP3 listan parissa ja tutustutaan mun suosikki aurinkopuutereihin. Tämä oli tähän astisista vaikein päätös, koska aurinkopuutereista on nopeasti tullut yksi mun suosikki meikkituotteeni. Olisin saanut tähän kevyesti vaikka 10 suosikkia, mutta pysytellään nyt kuitenkin niissä kolmessa, jotka vaivoin sain valittua. Aikaisemmin olen listannut TOP3 meikkivoiteet ja TOP3 puuterit, jotka löydät TOP3 tagin takaa.


Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan listalle yhden vanhan suosikin, yhden uuden ja yhden siltä väliltä. Kaikki ovat sattumalta mattaisia, vaikka tykkään kyllä kovasti myös satiinisista ja hehkuvista aurinkopuutereista.


Aloitetaan siitä uusimmasta. Marc Jacobs O!Mega bronze coconut perfect tan sävyssä Tan-tastic on osa Marc Jacobsin tämän kevään limited edition kokoelmaa. Olen kirjoittanut kokoelmasta ja tästä aurinkopuuterista aikaisemmin täällä. Vaikka tämä on melko uusi tulokas mun kokoelmassani, on se ansainnut paikkansa top kolmosessa. Tämä on täydellinen aurinkopuuteri hyvin monelle ihonsävylle, ei liian tumma eikä liian vaalea. Koostumus on ihanan pehmeä ja kermainen, erittäin hyvin häivyttyvä ja pigmenttinen. Tämä on täydellinen nimenomaan tuomaan sitä auringon hehkua ja lämpöä kasvoille.


Mun ikisuosikkini ja holygrail aurinkopuuterini on tämä benefit Hoola bronzer. Hoola on kulttimaineessa paistatteleva aurinkopuuteri, josta ihan varmasti jokainen meikkisceneä seuraava on kuullut ainakin puhuttavan. Tän sävy on jotenkin tosi hyvä, tällä pystyy tekemään varjostukset (ainakin mun iholle) ja samalla tuomaan hieman lämpöä kasvoille. Mukana tuleva sivellin on muuten mun suosikki contour siveltimeni, että niin. 


Tarte Amazonian clay bronzer sävyssä Park ave princess on koostumukseltaan niin täydellisen silkkinen, että tätä tekee vaan mieli kosketella. Tämä levittyy kasvoille tasaisesti kuin voi ja on myös pysyvä! Sävy on mulle täydellinen varjostussävy, ei liian kylmä eikä liian lämmin. Käytänkin tätä pääasiassa kasvojen varjostukseen ja muotoiluun, mutta kyllä tällä saa myös kevyttä päivetystä tuotua iholle. Todella monipuolinen aurinkopuuteri siis kyseessä.

Siinä mun tämän hetken TOP3 aurinkopuuterit. Mukana olisi voinut olla myös Physician formulan butter bronzer, Lumenen uusi Nordic chic aurinkopuuteri ja Too Facedin Chocolate soleil ja paljon paljon muita. Kenties jossain vaiheessa tulee myös mun suosikki nestemäiset bronzerit, kiinnostaisiko ne teitä? 

Mikä on sun suosikki aurinkopuuteri?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Hoolaa olisi kiva joskus kokeilla, kun siitä niin paljon puhutaan. Oma suosikkini on Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri. Se on sellainen vakaa luottotuote, vaikka muitakin on kerääntynyt aika läjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun mielestä kaiken maineensa veroinen, kannattaa kokeilla jos mahdollisuus tulee :) Multa löytyy myös tuo Lumenen aurinkopuuteri ja se on tosiaan kiva perusvarma tuote :)

      Poista
  2. Tää on helppo ehdottomasti tuo sullakin olevan MJ, Michael Korsin Glow ja Dr. Hauschkan aurinkopuuteri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh tuo Michael Kors alkoi nyt kiinnostaa kovasti! :)

      Poista
  3. Tuo Marcin puuteri näyttää niin ihastuttavalle! Mä tykkään Guerlainin Joli Teintista, mutta se ei tainnut olla sun suosikkejasi? :D Hoola vaikuttaa kans tosi kivalle, mutta mulle tuo pakkaus on turn off. Koen sen hankalana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea, täyttä rakkautta! :) Hahah joo nuo Guerlainit ei oikeen vakuuttaneet, oon kahta kokeillut ja kumpikaan ei toiminut yhtään :/ Kurjaa! Onneksi maailmasta ei bronzerit lopu :D

      Poista
  4. Miulla kans on toi hoolan pakkausmuoto ollut ongelma, jäänyt siks käyttämättä.Itellä käytössä isadoran kaks eri sävystä trioo sekä narsin laguna mikä välillä toimii ja välillä ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kokenut sitä mitenkään hankalana, kiva vaan kun sivellin mahtuu samaan pakettiin :) Tietty jos pitäisi meikkipussissa mukana niin voisi olla vähän iso. NARSin laguna on mulle kanssa vähän sellainen on-off, välillä tykkään ja välillä en.

      Poista
  5. Itse en kalpeanaamana ole aurinkopuutereiden ihmeelliseen maailmaan päässyt sisälle - vaikka nykyisin meille kalkkilaivan kapteeneillekin alkaa aika hyvin sopivia sävyjä olla markkinoilla.. Ehkä vielä joskus innostun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä aurinkopuuterit sopii kaikille! :D Sävyjä ja vaihtoehtoja on jo niin paljon, että kokeilemalla löytää varmasti sopivan jos tykkää :)

      Poista
  6. Oon tosi huono käyttämään aurinkopuutereita, mutta Too Faced:n Chocolate Soleil on sellainen mistä tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, ihan hyvästä syystä kulttituote! :)

      Poista
  7. Omat lempparini ovat Narsin Laguna ja theBalmin Bahama mama. Jälkimmäistä käytän varjostuksiin ja ekaa sit muuten vaan. Ostoslistalla ois Kevin Aucoinin Sculpting powder varjostuksiin, tujakka hinta vaan estänyt toistaiseksi ostamasta :-D

    Too Facedin Milk chocolate soleiliakin olen käyttänyt kohta kokonaisen, mutta ei meistä silti tullut oikein ystäviä. Hassua että siitä sanotaan että sopii vaaleallekin iholle, mutta omassa naamassa se tuntuu taittavan kovin oranssiksi. Noh, taitaa olla vika naamassa eikä puuterissa mutta anyways :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli just testeri tuosta Kevyn Aucoinin varjostuspuuterista, koska se on ollut tosi kiinnostava tuote! En tiedä nyt yhden kokeilun jälkeen oonko ihan vakuuttunut, vaatii lisää testailua :D Bahama mama on kyllä tosi kiva, mä käytän sitä myös varjostuksiin :)

      Poista
  8. Mun suosikki on just toi physician formulan butter bronzer ♥ Saiskohan tota hoolaa tilattua suomeen mistään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ainakin lookfantastic toimittaa benefitia Suomeen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...