lauantai 20. toukokuuta 2017

Wet n wild siveltimet

Moi kaikki ja ihanaa aurinkoista lauantaita! Josko se kesä sieltä on vihdoin tulossa, täällä Turussa nautitaan nyt ainakin ihanista keleistä :). Tänään puhutaan hieman siveltimistä, joita olen halunnut päästä testaamaan jo pienen ikuisuuden. Kyseessä on tietenkin edulliset Wet n wild -siveltimet! Näitä murusia ei Suomesta ainakaan mun tietääkseni löydä ja muutenkin mun on ollut tosi vaikea löytää näistä mistään, kun nämä olivat pitkän aikaa loppu jokapuolelta. Unohdinkin sitten näiden olemassaolon hyväksi aikaa, kunnes törmäsin Magicbunny -blogissa Taikan esittelyyn näistä ja se olikin sitten menoa.


Alunperin mun kiinnostukseni heräsi, koska kaikki puhuivat, miten hyvin nämä toimii ColourPopin luomivärien kanssa. Näissä on kuitenkin paljon muitakin hyviä ominaisuuksia, eikä hinta suinkaan ole se vähäisin. Siveltimillä on hintaa 1.48-2.99 dollaria, eli ihan super edullisia siveltimiä! Nämä ovat myös synteettisiä ja sopivat hyvin siis vegaaneille. Siveltimet myös näyttävät todella kauniilta valkoisina ja pinkein yksityiskohdin. Näitä saa tilattua Suomeen beautyjoint -verkkokaupasta. Siveltimien hintaan lisätään Suomen päässä alvit, mikäli tilaus ylittää sen maagisen 22€ rajan, mutta oma settini ei sitä ylittänyt.



Tilasin kokeiluun 10 sivellintä, viisi kasvoille ja viisi silmämeikkiin. Harjakset tuntuvat mukavan pehmeiltä iholla ja jokainen sivellin on ajanut asiansa. Hintaansa nähden nämä on ihan huippuja, voin suositella erittäin lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat täydennystä sivellinvarastoonsa, ovat aloittelemassa meikkausta tai ovat muuten vaan synteettisten sivellinten tarpeessa. Eihän näitä toki voi verrata kalliimpiin laatusiveltimiin, kuten Zoevaan tai Slmissglamiin, mutta ajavat asiansa kuitenkin erinomaisesti. Omia suosikkejani näistä kasvosiveltimistä on ollut tuo viistopäinen varjostussivellin ja keskellä oleva poskipunasivellin. 



Silmämeikkisiveltimet ovat olleet myös tosi positiivinen yllätys. Ensimmäiseksi piti tietenkin testata miten nämä toimii niiden CP luomivärien kanssa ja hyvin pelitti, ei voi muuta sanoa. Oon ollut näihin erittäin tyytyväinen, etenkin tuo iso häivytyssivellin on ihan huippu. Keksimmäinen sivellin toimii loistavasti alaluomella ja oikean reunan siveltimellä saa levitettyä luomivärin liikkuvalle luomelle. 


Löytyykö teiltä jo näitä siveltimiä? 
Mikä on sun suosikki sivellin brändi?

Love, Mari

26 kommenttia:

  1. Ostin reissussa tuon poskipunasiveltimen muutamalla dollarilla testiin. On ollut aivan tosi kiva! Pitääpä tilata lisää, kiitos vinkistä!

    Mulla on todella kosketusarka kasvojen ja silmäluomien iho, joten melko moni pensseli ei mulle toimi. Yllätykseksi about halvimmat merkit kuten tämä ja real techniques toimivat parhaiten. Myös Ecotools ja Cailap by Mariela Sarkimo ovat olleet melko hyviä. Esim. Zoevalla, MAC:lla ja Inglotilla suurin osa on aivan liian karheita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika usein synteettiset on paljon pehmeämpiä kuin aitoa karvaa olevan siveltimet, joita mm. Zoevalla ja MACillakin osa on. Nää oli kyllä hinta-laatusuhteeltaan tosi hyviä ja miellyttävän tuntuisia :) RT:n siveltimet kuuluu myös omiin suosikkeihin.

      Poista
  2. Tekisi mieli noita Wet n Wildin siveltimiä, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata, kun tilauskirjassa muuta kamaa edellä;) Mutta kyllä sekin aika tulee, että ainakin muutaman siveltimen hommaan. On ne niin nättejä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kelpaa kyllä katsella, kannattaa pitää mielessä jos siveltimille tulee tarvetta :)

      Poista
  3. Nää menee kyllä ehdottomasti omalle ostoslistalle, varsinkin noi silmämeikkisiveltimet. Tähän mennessä oon suosinu kasvoille RT siveltimiä ja silmämeikkiin ecotoolsia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RT:llä on tosi hyviä siveltimiä, monia suosikkeja :) Näitä kannattaa kuitenkin myös kokeilla, tuolla hinnalla ei voi mennä metsään!

      Poista
  4. Uuu! Ihanat ja edulliset! Tuollaiset voisin haluta vanhojen tilalle! Olen huomannut että luomivärin levityksessä siveltimillä on eroja.. levittääkö nuo hyvin luomiväriä? Mutta nyt kun meikkaan niin vähän niin ehkä odotan että loputkin varret lähtevät irti. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla :) Mä olen tykännyt käyttää näitä ja mun mielestä levittävät luomivärit ihan moitteetta.

      Poista
  5. Toi häivytyssivellin on ihan <3 Pitäis ostaa pari jemmaan. Myöskin contour brush on ihan super vaikka käytänkin sitä itse poskipunalle enkä varjostuksiin. Pitäiskin tilata noi loput vielä kokeiluun kun on vielä monta testaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOO!! Ja mä käytän kanssa tuota contour sivellintä poskipunaan aina välillä, toimii tosi hyvin molempiin tarkoituksiin :)

      Poista
  6. Noilla hinnoilla ja noilla suosituksilla varmaan on pakko itekin tilata😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tilaa ihmeessä, nää on ehdottomasti hintansa arvoisia ja ylikin! :)

      Poista
  7. Mie tilasin kaksi näitä, luomiväri- ja häivytyssivellin. Ulkoasukin on jo kiva, erottuu hyvin mustien siveltimien joukosta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät! Uskoisin kyllä ja nää näyttääkin niin näteiltä :)

      Poista
  8. No nyt on edullista! Ja näyttääkin niin syötävän söpöiltä :)

    VastaaPoista
  9. Ei löydy nää on aika kivan näköisiä. Varmasti Real Techniques ja EcoTools on ne mun omat lempparit, mulla pehmeys ratkaisee, joten lempisiveltimiä on paljon eri brändeiltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmein sivellin, mitä ikinä koskaan oon kokeillun on ollut yksi Wayne Gossin luomivärisivellin ja ai että se oli ihana. Kokoajan haaveilen, että koska olisi varaa ostaa niitä lisää :D

      Poista
  10. Mun meikkipussissa on iso aukko siveltimien kohdalla, mutta niitä harvoin raaskin ostaa, kun tuntuu, että kaikki maksavat niin paljon - eikä halpojen toimivuudesta voi mennä takuuseen. Näitä voisi kyllä testata, kuulostaa meinaa kaikin puolin hyviltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin suosittelen näitä lämpimästi :) Näyttävät ja tuntuvat tosi hyviltä ja kun hintaa on se reilu euro, ei voi mennä pahasti pieleen.

      Poista
  11. Nämä siveltimet ovat itselle uusi tuttavuus, pitääpä laittaa nimi korvan taakse!

    Itse suosin RT:n siveltimiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä vaikka tuolla verkkosivuilla tutustumassa tarjontaan, näitä on vaikka ja kuinka :)

      Poista
  12. Sievän värisiä ja hyvän mallisia siveltimiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi käyttökelpoisia jokainen ja ehkä parasta on se, miten monipuolisia nämä on :)

      Poista
  13. Ompa todella söpöjä siveltimiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...