perjantai 5. toukokuuta 2017

Huhtikuun Boxycharm

Moi kaikki! Sain huhtikuun Boxycharmin käsiini jo viime viikolla, mutta nyt vasta päästään kurkistelemaan tämän aina niin rakkaan mustan laatikon sisälle. Boxycharm on mulle vähän kuin se lempilapsi, ainakin näin kauneusboksien osalta :). Tän saapumista odotan aina innolla ja koskaan en ole joutunut pettymään. Toki mukana on välillä tuotteita, jotka ei innosta, ei sovi mulle tai sellaisia, joita mulla on jo. Pääasiassa tän sisältö on kuitenkin täyttä kultaa ja niinpä mun tilaukseni jatkuu vaan kuukaudesta toiseen. Boxycharmin tilaaminen onnistuu mm. Shipito.comin avulla helposti ja näppärästi, joten sitä ei kannata murehtia, jos tämä kiinnostaa yhtään. 



Ensimmäisenä laatikosta paljastui Hairgurt shampoo strawberry banana tuoksussa. Tätä samaa sarjaa (ja tuoksua) ollaan saatu aikaisemminkin, hiusmaskin muodossa. Se oli ihan mun lemppari ja löytyikin kuukauden suosikeista mm. Tälle shampoolle on kovat odotukset ja odotan innolla, että pääsen tämän pian korkkaamaan.


Huhtikuun helmi oli varmaankin tämä OFRAn upea Rodeo Drive highlighter. Jos mulla ei olisi tätä entuudestaan, olisin varmaan hypännyt kattoon tän nähdessäni. Ofran highlighterit on ihan parhaita, jos kaipaat oikein kunnon in your face korostusta. Tää sävy on myös todella upea, näyttää ihanalta päivettyneellä kesäiholla. Ei tämä silti yhtään harmittanut, koska sain tän myytyä eteenpäin nopeasti ja samalla sitten korvattua koko boksin hinnan.


Tämä oli ainoa tuote joka ei niin kiinnostanut ja sekin ihan vaan, koska en ole huulikiiltoihmisiä. Cargo on kyllä tosi hyvä brändi ja olen aiemmin käyttänyt näitä heidän kiiltojaankin jonkin verran. Tämä kyseinen yksilö on muuten mukana mun synttäriarvonnassa, eli joku onnekas pääsee tätä vielä kokeilemaan piakkoin :).


Mukaan oli laitettu myös kolmen kappaleen setti meikkisieniä!! Ihan huikeeta. PÜR on nopeasti tullut mun tietoisuuteeni ihanilla tuotteillaan ja näitä testasin myös suurella mielenkiinnolla. Nämä on saaneet vähän sekalaista palautetta, toiset on tykänneet kovasti ja toiset inhonneet. Mä liikun siinä välimaastossa. Värit on tosi söpöjä ensinnäkin, siitä iso plussa (etenkin tuo mintunvihreä). Nämä tuntuu aika paljon jämäkemmiltä kuin alkuperäiset beautyblenderit, mutta meikkivoiteen ja veitevoiteen nämä levittävät silti todella kauniisti ja vaivattomasti. Miinuksena ehkä siis se käyttömukavuus, lopputuloksessa en huomaa eroa.



Viimeisenä laatikosta löytyi vielä peiteainepaletti, jossa on 16 eri sävyistä peiteainetta. Jos tästä ei löydä sopivaa sävyä niin ei sitten mistään! Eihän yksi ihminen tietenkään tarvitse kaikkia näitä sävyjä, mutta näillä on hyvä harjoitella vaikka varjostuksia ja muuta. Koostumus on kermainen ja hyvin häivyttyvä, mulla ei ainakaan ollut mitään vaikeuksia blendata näitä.

Miltä huhtikuun boksi vaikutti?

Love, Mari

30 kommenttia:

  1. Mukava boxi jälleen kerran. Ofran highlighter ja peiteainepaletti kuumottaisivat eniten, vaikkakin peiteainepaleteissa on aina melkein puolet omalle ihonsävylle turhia sävyjä, mutta on kuitenkin mistä ottaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taaskaan pettänyt :) Peiteainepaletti on tosi kiva, vaikka kaikki sävyt ei itselle sovikaan niin aika monelle kuitenkin keksii köyttöä sekoittelemalla ja muuten. Ja ainahan voi meikata myös tuttuja :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo niin on! :) Ja tuntui myös tosi kivan laatuiselta.

      Poista
  3. No kyllä oisin tykännyt! Mitä kautta tilaat tätä boksia Suomeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kätän Shipitoa, yleensä postikuluja Suomeen tulee noin 6-9 dollaria :)

      Poista
    2. En ole uskaltanut ottaa Shipitoa, koska mulla varmaan lähtisi ostomopo käsistä lopullisesti:D Ehkä harkitsen vielä, vaikka tosi paljon kiinnostaa etenkin nämä boksit.

      Poista
    3. Mä kyllä suosittelen tuota harkitsemista, vaikka ihania nää on ja mun mielestä sen arvoisia :D Mutta koukkuun siihen jää, joten kannattaa varautua.

      Poista
  4. Näyttää ihan superilta tuo sisältö jo ihan tuon Ofran perusteella :D

    VastaaPoista
  5. Kiva boxi, harmi, että sulta löytyi jo tuo highlighter.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, mutta toisaalta nyt aattelen niin, että sain tän boksin ilmaiseksi kun myin tuon eteenpäin :)

      Poista
  6. Olipa taas erinomainen sisältö, lähes kaikki oli wau-tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta!! Tää muuttuu aina vaan paremmaksi ja paremmaksi :D

      Poista
  7. Mielenkiintoinen boksi! Olen moettinyt jonkin vastaavan hankkimista, mutta en ole vielä malttanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Boxycharm on mun suosikki kaikista mulle tulleista bokseista, suosittelen lämpimästi :)

      Poista
  8. Tää boxi on kyllä mulle ihan uusi tuttavuus. Muutenkin mun beauty box tietoisuus rajoittuu lähinnä bette boxiin :D Mut tuotteet näyttää hyviltä. Tuota shampoota olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaisia bokseja onkin vielä hyvin vähän, Bette box niistä se tunnetuin :) Tämä voittaa kyllä mun mielestä Betten ihan kuus nolla.

      Poista
  9. Boxycharm on kyllä aina tasaisen hyvä! Tuo Ofran highlighter ois kelvannut kyllä mullekin :D.

    Miten sää muuten oot hoitanut maksun tuonne? Katsoin niiden sivuilta tuota tilaamista ja siellä näyttäis kelpaavan vaan amerikkalaiset ja kanadalaiset luottokortit maksuvälineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kyllä mulla on siellä ihan mun oma luottokorttini ja hyvin on toiminut. Kannattaa kokeilla vaan :)

      Poista
    2. Outoa...kokeilin ja siinä vaiheessa, kun annetaan kortin tiedot, niin niihin voi laittaa laskutusosoitteeseen maan kohdalle vaan Usan tai Kanadan. Oiskohan nuo muuttaneet tuota, jos ovat huomanneet, että ihmiset tilaa välityspalvelujen kautta ulkomaille?! :(.

      Poista
    3. Oonkohan mä sitten laittanut sinne laskutusosoitteeksi kuitenkin sen Shipito osoitteen, vaikka käytän omaa korttia? Harmi kun en yhtään muista, sen tuolta näin, että omalta visalta menee :D

      Poista
  10. Mä en oo tästä boksista ennen kuullutkaan! Hyvän kuuloisia tuotteita, tosin mä en oo kovin meikkifriikki joten oon tykännyt erilaisissa bokseissa enemmänkin hiusten- ja ihonhoitotuottesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bokseja on onneksi nykyään niin paljon, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin :)

      Poista
  11. Tämä boksi kiinnostaa joka kerta vähän enemmän, kun lukee näitä sun postauksia. Vaikuttais olevan kauneusbokseista sisällöltään kaikkein paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää on paras mitä mä olen kokeillut, ihan lemppari :)

      Poista
  12. Mä en oo koskaan oikein perehtynyt tällaisiin bokseihin tarkemmin, vaikka on kyllä ihan mielenkiintoisia, mitä oon blogeista vähän lukenut. Sisältö näyttää hyvältä, kelpuuttaisin kaikki itsellenikin testiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas olen ihan boksiaddikti :D Ihan kun olisi joulu joka kuussa kun tulee ylläreitä kotiovelle.

      Poista
  13. Kivoja tuotteita, toi shampoo varsinkin on tosi mielenkiintoinen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...