tiistai 23. toukokuuta 2017

La Maison du Savon de Marseille

Heippa kaikki! Sain parisen viikkoa sitten testattavaksi ihastuttavan paketin ranskalaista kosmetiikka Villasofia.fi -verkkokaupasta. Villa Sofia on kotimainen verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu La Maison du Savon de Marseille -sarjan kosmetiikkatuotteet. Tuotteet valmistetaan Ranskan Grassessa, joka on tuttu hajuvesiteollisuudestaan ja Villa Sofia on myös näiden tuotteiden maahantuoja. Verkkokaupasta löytyy muuten myös kaikenlaista muuta mielenkiintoista, kuten egyptinpuuvillaisia vuodevaatteita, torkkupeittoja ja yrttiteetä, käykää ihmeessä tutustumassa tarjontaan. Postauksen lopusta löydät myös alekoodin Villa Sofian verkkokauppaan, joka kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi näin kesän juhlien lähestyessä :). 


La Maison du Savon de Marseille oli mulle täysin uusi tuttavuus, joten erittäin mielelläni lähdin näitä tuotteita testaamaan. Sainkin kokeiltavaksi ison kasan kaikenlaista jännää, joista suurin osa on jäänyt ihan jokapäiväiseen käyttööni. Tuotteet valmistetaan perinteiseen tapaan käsityönä luonnollisista raaka-aineista ilman parabeeneja ja eläinperäisiä rasvoja. Ranskassa brändillä on 30 liikettä ja tuotteita myydään ympäri maailmaa yli 50 maassa, joten ihan pienestä yrityksestä ei ole kyse. Marseillesaippua on varmasti kaikille tuttu käsitteenä, mutta nyt päästään tutkimaan tarkemmin mitä kaikkea muuta yrityksellä on tarjota!


Aloitetaan vaikka niistä suihkussa käytettävistä tuotteista. Argan oil -sarjan suihkugeeli sisältää luomuarganöljyä ja se puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen iholle puhtaan pehmeän olon. Tässä on melko voimakas arganöljylle ominainen mausteinen tuoksu, joka viipyy myös iholla jonkin aikaa.

Laventeli-viinietikka oli varmaankin koko joukkion erikoisin tuote, mihinkään tällaiseen en ole ennen törmännyt. Laventeli-viinietikka on todella monikäyttöinen tuote, sitä voi käyttää mm. hiusten ja päänahan hoitoon, puhdistusaineena ja jalkojen virkistykseen. Itse olen kokeillut tätä sekä hiuksille, että kasvoille. Tässä on todella voimakas etikkainen tuoksu, joka tuntuu nenään pistävältä. Nestettä kun laimentaa veteen, myös tuoksu hieman neutralisoituu, mutta pysyy kuitenkin etikkaisena. Hiuksille oon tykännyt käyttää tätä, koska se jättää ihanan raikkaan tunteen päänahkaan ja tuntuu rauhoittavalta ja toimii hoitoaineena. Kasvoille kokeilin kerran laimentamattomana vanulapulla ja mun iholle ja nenälle se oli aivan liian tujua, joten jatkossa käytän tätä vain laimennettuna. Laventeli-viinietikkaa voi myös laimentaa valmiiksi vaikka suihkupulloon ja siitä suihkia hiuksiin, hikoileville jaloille yms.

Aleppo hiussaippua on ollut näistä mun ehdoton suosikkini ja mun mielestä tämä on sellainen tuote, jota jokaisen pitäisi edes kokeilla. Hiussaippuat ja ylipäätään tällaiset palasaippuat ovat viimeaikoina nostaneet päätään ja tässä erittäin hyvä vaihtoehto. Saippuassa on sellainen perinteinen ranskalaisen Marseille saippuan tuoksu, hyvin saippuamainen ja luonnollinen, mutta pesuteho on erittäin hyvä. Hiussaippuan käytön alussa saattaa hiukset tuntua nopeammin rasvoittuvilta, mutta se tasaantuu nopeasti. Itse en ole huomannut mitään eroa perinteiseen shampooseen verrattuna, mun hiukset on  pysyneet puhtaina ja raikkaina sen pari päivää mitä yleensäkin. Tämä vaahtoutuu hyvin hiuksiin hierottuna ja tuntuu hoitavalta ja kosteuttavalta. Saippuassa on käytetty vain neljää luonnollista raaka-ainetta; oliiviöljyä, laakerinlehtiöljyä, vettä ja luonnon soodaa. Sopii erityisen hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle tai päänahan ongelmiin, kuten psoriaasiin (mikä tietysti minua kiinnosti kovasti!).


Toinen suosikkini on ollut Aasinmaito puhdistusmaito, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on todella toimiva tuote. Tän tuoksu on ihanan kevyt ja mieto, joten sopii varmasti myös herkemmille nenille. Puhdistusmaito sisältää mm. luomuarganöljyä, aasinmaitoa, kookosöljyä, rosmariiniuutetta ja karitevoita. Se on hellävarainen iholle, mutta puhdistaa kuitenkin hyvin. Tätä voi käyttää vanulapulla tai pumpulilla kasvoja pyyhkien tai ihan vesipesun yhteydessä. Itse olen tykännyt tästä eniten toisen vaiheen putsarina, kun olen jo pyyhkinyt suurimmat meikit pois. Tätä on ihana hieroa kasvoille vaikka suihkun yhteydessä ja suihkuun tämä mulla on nyt muuttanutkin pysyvästi.

Arganöljy vartalovoide on samaa sarjaa tuon suihkugeelin kanssa ja tuoksu hyvin samankaltainen. Mulle tulee tästä jotenkin lapsuus mieleen, mamman luona oli aina kaikkia ihania purnukoita, jotka tuoksuivat juuri tältä! Tuoksu on voimakas ja aromaattinen, eikä varmasti sovi kaikille, mutta mä olen nauttinut tästä paluusta lapsuuteen. Sanoisin, että tämä tuoksumaailma sopii kuitenkin ehkä parhaiten hieman jo varttuneemmille käyttäjille. Tässä on kuitenkin aivan ihana koostumus, joka imeytyy ihoon nopeasti eikä tunnu rasvaiselta. Hoitavuutta löytyy ja iho jääkin kimmoisaksi ja pehmeäksi tämän käytön jäljiltä. 


Villiviikuna-ruusunmarja käsivoide kuuluu myös mun suosikkeihini ihanan tuoksunsa ansiosta. Tämä tuoksuu myös lapsuudelta mamman luona, mutta ihan eri tavalla! Tuoksu on makea, hedelmäinen ja samalla parfyyminen.  Tämäkin imeytyy käsiin todella nopeasti, mikä on ihan parhaita ominaisuuksia tässä, kädet ei jää rasvaisen tuntuisiksi. Voide kosteuttaa ja ravitsee käsiä tehokkaasti ja suojaa samalla ulkopuolisilta ärsykkeiltä.

Aasinmaito kasvovoide on samaa sarjaa tuon puhdistusmaidon kanssa ja tuoksuu tismalleen yhtä ihanan kevyeltä. Mun ennakkoasenne oli todella varautunut, koska kuvittelin sen tuoksuvan jotenkin samalta kuin vuohenmaito, mutta onneksi olin väärässä! Aasinmaito on mulle ihan uusi juttu, mutta tästäkin voiteestan olen tykännyt kovasti. Tämäkin imeytyy ihoon nopeasti ja tuo iholle kimmoisuutta ja kosteutusta. Olen käyttänyt tätä sekä päivä-, että yövoiteena  ja voide on toiminut hyvin molemmissa tapauksissa. Talviaikaan tämä saattaa olla vähän turhan kevyt mun tarpeisiini, etenkin yövoiteena, mutta nyt kesällä tämän koostumus on juuri täydellinen.

Kaikki tuotteet olivat positiivisia yllätyksiä. Tuoksuiltaan mun lemppareiksi nousi nuo aasinmaitotuotteet ja ihana käsivoide, aleppo hiussaippua on erinomainen ja laventeli-viinietikka mielenkiintoinen erikoisuudessaan. Arganöljy tuotteet olivat kivoja, mutta eivät lopulta herättäneet yhtä suuria tunteita toisin kuin nuo muut tuotteet. 


Koodilla shopaholic17 saat 15% alennuksen villasofia.fi verkkokaupasta, mikäli kiinnostuit tuotteista tai brändistä muuten ja haluat niitä itsekin kokeilla. Koodi on voimassa 1.6.2017 saakka! Nämä ovat mielestäni myös tosi kivoja lahjaideoita vaikka kesän vastavalmistuneelle, miksei myös ihan vaan itsensä hemmotteluun ;). Alekoodin käytöstä tai linkkien klikkailusta ei ole minulle hyötyä, ne on mukana ihan vaan teidän lukijoiden iloksi ja hyödyksi.

Oliko brändi teille ennestään tuttu?

Love, Mari


*Tuotteet saatu blogin kautta

20 kommenttia:

  1. Ihan uusia juttuja mulle, mutta voisin kyllä kokeilla. Nettikaupassa näyttäisi olevan aika paljon valikoimaa ja tuotteissa pikantti ranskalainen tuulahdus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ranskalaisuus kyllä kumpusi näistä hyvin voimakkaana ihanalla tavalla :). Kannattaa ihmeessä kokeilla jos yhtään kiinnostaa, näillä ei ollut edes kovin pahoja hintoja mun mielestä.

      Poista
  2. Aika kivan kuulonen brändi! En ookkaan näitä tuotteita testannut tai saatika kuullut brändistä, mutta etenkin tuo villiviikuna-ruusunmarjakäsivoide kuulosti hyvältä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana, tuoksultaan ja koostumukseltaan. Nopealle ja kiireiselle menijälle tosi hyvä, koska imeytyy niin nopeaan :)

      Poista
  3. En ole ikinä kuullut mutta aasinmaito-kasvovoide sekä käsirasva kuulostivat mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aasinmaito sarja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, todella miellyttävän tuntuisia iholla :)

      Poista
  4. Ei ole tuttu, mutta varsinkin nuo hiustuotteet kuulostaa tosi mielenkiintoisilta ja sellaisilta, joita voisin testata. Mun päänahka on aika herkkä, joten tuo saippua ja laventeli-viinietikka ois varmasti tosi hyviä!

    Kivat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, nuo ainesosat on ainakin todella hyvät molemmissa ja nimenomaan herkälle päänahalle :)

      Poista
  5. Toi laventeliviinkietikka ja hiussaippua alkoi kiehtomaan kummasti tällästä hiusnörttiä, mutta ihan vieras sarja on kyllä. Mutta kiinnostava ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostuit :) Mulle tuli ihan yllätyksenä miten hyvä tuo hiussaippua oli!

      Poista
  6. Ei oo kyllä tuttu ollenkaan! Aasinmaitotuotteet kuulostaa kivoilta, ennen vanhaanhan naisilla oli tapana huuhtoa kasvojaan aasinmaidolla pysyäkseen nuorekkaina ja lumoavina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ihan uutta tietoa mulle! Mutta kuulostaa järkeenkäyvältä kun nuo aasinmaitotuotteet niin ihanilta tuntui kasvoilla :)

      Poista
  7. Kuullostipa tuo hiussaippua ja laventeli-viinietikka kivoilta! Ei ole kyllä tuttu sivusto, mutta täytyypäs kurkata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutustumassa, etenkin hiussaippuaa suosittelen lämmöllä ja tuo etikka oli todella jännä kokemus :D

      Poista
  8. Tuo Villiviikuna-käsivoide on varmasti ihanan tuoksuinen! Mulle ei ole tuttu brändi, mutta ranskalaiset luonnonkosmetiikkabrändit on yleensä tosi laadukkaita, joten pistänpä sarjan mieleen! :) Nämä ei taida olla sertifioitua luonnonkosmetiikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sitä voisin vaan tuoksutella koko päivän :) Mä en ainakaan löytänyt mistään merkintää, että olisi sertifikoitua, sivuilla on vaan maininta siitä, että käytetään pääasiassa luonnonmukaisia raaka-aineita ja perinteisiä reseptejä ja käsityönä tehdään.

      Poista
  9. Oooooo! Nuo kaikki haluaisin! Varsinkin hiussaippua kuulostaa ihanalle kotihamampesuun. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, se olisi varmasti tosi kiva siihen! :) Suosittelen testaamaan ;)

      Poista
  10. Näyttää kivalta, mä en oo koskaan aiemmin kuullutkaan tästä, joten oli kiva tutustua uuteen brändiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Uusiin brändeihin on aina hauska tutustua, toivottavasti pääset näitä testailemaan itsekin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...