torstai 11. toukokuuta 2017

JOUER Rose gold collection

Eilisessä postauksessa jo lupailin, että tänään päästään ihastelemaan JOUER rose gold kevätkokoelman tuotteita. JOUER on brändi, joka on noussut nopeasti kaikkien tietoisuuteen, kiitos youtuben ja snapchatin. Etenkin heidän highlighterit ja nestemäiset huulipunat on saaneet paljon huomiota osakseen, jopa niin paljon, että minunkin oli niitä päästävä kokeilemaan. Oman tilaukseni tein Cult beauty -verkkokauppaan ja postitus Suomeen oli ilmainen, eikä ollut huolta tullauksesta. 


Rose gold -kokoelma suorastaan huusi mun nimeä. Rakastan kaikkea ruusukultaista, joten ei ihme, että nämäkin muhun vetosivat. Ostin kokoelman korostuspuuterin, lip crémen ja lip topperin, sekä kevään uutuus luomiväripaletin, Springtime in Paris. Ruusukultaiset hologrammipakkaukset viehättivät mun silmääni kovasti, enkä ole niistä vieläkään malttanut luopua, vaikka mulla on nämä tuotteet olleet jo hyvän aikaa. 



Luomiväripaletti sisältää 12 luomiväriä, mukana on muutama mattasävy ja paljon ihania shimmer sävyjä. Sävymaailma on todella kaunis ja mun mielestä sopii hyvin yhteen tuon ruusukultakokoelman kanssa. Sitä vaan mietin, että ei tämä ehkä niin kovin keväinen ole? Luomivärien laatu on just eikä melkeen, sävyt on ihanan pigmenttisiä ja pehmeitä, helposti häivyttyviä ja ihan vaan loistavia. Mä olin todella iloisesti yllättynyt tästä! Olen toki ehtinyt tehdä tällä vasta yhden meikin, mutta se riitti vakuuttamaan mut, swatchien kera. En nyt huomannut ottaa swatch kuvia tästä blogiin, mutta jos ne kiinnostaa voin kuvata swatchit vaikka instagramiin tai snapchatiin (marielina1989).


Korostuspuuteri on se, jota odotin ehkä eniten. Mä olen totaalinen highlighter junkie ja rakastan korostuspuutereita. Tää ei ole poikkeus. Kaunis peilipintainen pakkaus paljastaa kannen alta pienen peilin ja upean ruusukultaisen korostuspuuterin. Tämä on pigmenttinen ja hohdokas, sävyä irtoaa siveltimellä hyvin ja se levittyy tasaisesti eikä korosta liikoja mun ihohuokosia. Tällä saa tehtyä melko neutraalin korostuksen käyttämällä tuotetta vain vähän tai sitten näyttävämpään lookkiin tätä voi kerrostaa. Itse tykkään käyttää tätä ihan yksinään tai jos haluan oikein kunnon discopallokorostukset niin sekoitan tän päälle vielä jotain vaaleaa todella hohtavaa puuteria. JOUERin Citrine korostuspuuteri tuntuu olevan sellainen, jota kaikki hehkuttaa ja sen haluan saada vielä kokoelmaani, jos se joskus sattuu olemaan back in stock.


Nämä huulijutut kiinnosti myös kovasti, koska muistan ainakin NikkieTutorialsin kehuneen näitä joskus kovastikin. Molemmat on sävyssä Rose gold, helppo muistaa ainakin. Lip créme sävyssä rose gold on upea metallinhohtoinen ruusukullan sävy, joka on uniikein ja kaunein nestemäinen huulipuna, johon olen törmännyt pitkiin aikoihin. Koostumukseltaan hieman moussemainen puna levittyy todella kauniisti ja vaivattomasti huulille ja yhdellä kerroksella saa riittävän peittävyyden. Jos haluaa tuon metallinhohdon päälle vielä jotain extraa (mitä se ei todellakaan tarvitse), on lip topper siihen hommaan täydellinen. Tuo huulikiillon vastine on pohjasävyltään ruusukultainen ja sisältää paljon erisävyisiä pieniä glitterhippusia, jotka loistaa sitten valon liikkeessä upeasti. Mä olen rakastunut.


Onko JOUER teille tuttu? Kiinnostaako brändin tuotteet?

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Ai miten ihana<3 Paletti on aivan fantastinen ja varsinkin mattasävyt hyvä juttu:) Joueriin olen törmännyt Yotubessa, ja monella tubettajalla näyttäisi olevan merkin kasvoprimeri käytössä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se primeri kyllä kiinnostaa myös kovasti, täytyy varmaan seuraavaan tilaukseen laittaa se myös :D

      Poista
  2. Jouer tulee tosiaan aika usein vastaan Youtubessa. En ole kokeillut merkin tuotteita, mutta tuo huulijutut vaikuttaa lupaavilta. Erityisesti tuo kimalteleva yksilö on houkutteleva! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, se on ihana! Mun JOUER kuume vaan nousi näiden mukana :D

      Poista
  3. Onpa kauniita tuotteita <3 Etenkin tuo korostuspuuteri hivelee silmää :3

    VastaaPoista
  4. Ihanat nuo pakkaukset! Kiva olisi nähdä swatcheja näistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Voin nappailla kuvia snäppiin ja instaan :)

      Poista
  5. Glitterinen huulikiilto näyttää aika makealta, olisi kiva nähdä näitä käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulipunat löytyykin huulilta mun eilisestä meikkipostauksesta :)

      Poista
  6. Tämä on minulle uusi brändi, mutta olipas kiinnostavia tuotteita! Ihanan kauniita nuo pakkaukset...

    VastaaPoista
  7. En ole aiemmin kuullut JOUER:sta. "Huulikillot" näyttää aivan ihanilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulituotteet on todella upeita, ihana metallinen hohto ja tosi hyvä pysyvyys :)

      Poista
  8. Vau nätit pakkaukset! Ja ruusukulta on aina jees<3

    VastaaPoista
  9. En ole kuullut kai, mutta aivan ihanat sävyt tuossa paletissa. Kävisi hyvin myös vaalealle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi monipuolinen paletti sävyiltään, käy varmasti tosi monille :)

      Poista
  10. En ole kuullut merkistä, mutta kiinnostaa kovasti! Rose gold on myös itselle mieleinen väri, joten nämä tuotteet näyttää ihanilta! Ja niin kauniit nuo pakkauksetkin! Täytyypä tutustua tähän merkkiin paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, tää on ehdottomasti tutustumisen arvoinen brändi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...