keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Androgyny

Tänään meikki-keskiviikossa nähdään meikki, jonka tein äitienpäiväksi. Tällä naamalla kävin siis mummin luona kahvittelemassa sukulaisten kesken :D. Käytin tässä meikissä ensimmäistä kertaa Jeffree Starin Androgyny -luomiväripalettia ja myös meikkivoide oli uusi kokeilu. Lopputulos oli ihan jees, meikkipohja ei ollut ihan niin kiva kun olisin toivonut, tuo meikkivoide vaatii vielä testailua. Silmämeikistä kuitenkin tykkäsin, tuo onkin sellainen luottomeikki, jonka teen aika usein oli paletti sitten mikä hyvänsä.Meikkivoiteena käytin siis Giorgio Armanin Luminous silk -meikkivoidetta, jota ainakin Jaclyn Hill on aikoinaan hehkuttanut. Sain siitä näytteen viimeisen SoChoix boksin mukana (joka on muuten mennyt konkurssiin, eli SoChoix bokseja ei mun blogissa tulla enää näkemään). Ensi kokeilun perusteella en ole ihan vakuuttunut, se on ihan jees, mutta jotenkin tuo ihon pinta ei näytä siltä, mitä tuon hintaiselta luksusmeikkivoiteelta odotan. 


Silmämeikkiin käytin Jeffreen paletin lämpimiä neutraaleja sävyjä ja tummaa ruskeaa. Koko luomella on upea kuparinen shimmer sävy, joka on yksi mun suosikeista koko paletissa. Yhdistin tähän lookkiin Jeffreen ja MannyMuan huulilakan sävyssä I'm shook. 


Mä alan pikkuhiljaa tykkäämään tuosta I'm shook -sävystä enemmän ja enemmän. Vaikka se ei ole sitä mitä odotin, on se sävynä kuitenkin tosi kaunis murrettu punainen ja sopii ihan kaikkiin vuodenaikoihin erinomaisesti. Tämä myös kesti kaikki äitienpäiväherkuttelut kiitettävästi!


Millainen on sun luottomeikki?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Maybelline baby skin instant fatigue blur
Giorgio Armani Luminous silk foundation, 4.5 Ga
tarte shape tape concealer, light neutral
Laura Mercier secret brightening powder
NARS beach powder
theBalm Bahama mama bronzer
Vita Liberata Trystal minerals self tanning bronzing minerals
Sigma Aura powder, Cor-de-rosa
theBalm Mary-Lou Manizer
BECCA shimmering skin perfector, Champgne Pop

Jeffree Star Androgyny eyeshadow palette
ColourPop crème gel liner, Workout
Maybelline the falsies push up angel mascara

Lumene Nordic chic extreme precision eyebrow pencil, 3*
Lumene Blueberry eyebrow shaping wax, 3

Jeffree Star velour liquid lipstick, I'm Shook

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...