keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Mint sparkle

Tänään meikki-keskiviikossa nähdään jotain hyvin erilaista ja epätyypillistä mulle. Ihastuin jokin aika sitten Youtubessa pyöriviin glitterpisamiin ja halusin itsekin kokeilla niiden tekoa. Siitä lähtikin sitten idea tähän minttuiseen unicorn-mermaid-vibes meikkiin, joka ihastutti mua itseäni erilaisuudellaan. Joskus on ihanaa astua ulos mukavuusalueelta ja vain leikkiä meikeillä. Mä myös rakastan peruukkeja, koska omaa hiustani en voi oikeastaan ollenkaan värjätä. Tämä pinkki yksilö on toistaiseksi mun ainoa, eikä järin laadukas, mutta menettelee kunnes saan hankittua lisää. 


Meikkipohjan tein hyvin normaaliin tapaan, en käyttänyt mitään hassunvärisiä varjostuksia tai muuta, koska halusin tämän lookin olevan kuitenkin "käyttökelpoinen" eikä pelkästään fantasiameikki. Tämän lookin kanssa voisin itse lähteä vaikka kesäfestareille! Meikkivoiteena toimii VICHYn Dermablend, joka ei ole mua aikaisemmin oikein vakuuttanut. Tässä se toimi ihan kohtalaisesti, joten kenties en ihan täysin sitä vielä lyttää. Jos kaipaat super peittävyyttä, kannattaa kokeilla tuota! 


Silmämeikki on ehkä mun suosikki osani koko tätä lookkia. Rakastan tuota heleää mintun sävyä! Käytin silmämeikkiin paria ColourPopin super shock shadow luomiväriä ja Dose of Colorsin Eyescream luomiväripalettia. Tämä lookki vaati myös irtoripset, joten sujautin vielä sellaiset viimeistelemään lookin. 


Glitterpisamat on tehty Urban Decayn Heavy metal glitter linerilla, käytin sinistä sävyä tässä. Ne ei onnistuneet ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, tuo sininen saattoi olla vähän huono valinta, mutta ihan ok ekaksi yritykseksi. Painelin vaan pisteitä ympäri poskia linerin omalla siveltimellä. Lisäsin tuota samaa glitteriä muuten myös kulmakarvoihin.

Huulilta löytyy yhdistelmä ColourPopin mintun sävyistä lippie stix huulipunaa ja tarten uutta quick dry matte lip painttia sävyssä Fairytale. Tuo kyseinen sävy oli osa tarten kevään uutta yksisarviskokoelmaa ja aivan ihanan sävyinen! Se tosin levittyy hieman epätasaisesti, joten alle suosittelen rajauskynää tai tässä tapauksessa toista huulipunaa.



Värikästä keskiviikkoa kaikille!
 Toivottavasti tykkäsitte tästä erikoisemmasta lookista :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
VICHY Dermablend fluid corrective foundation, 15 opal*
tarte shape tape concealer
RCMA No-color powder
NARS beach powder
Marc Jacobs O!Mega bronze, 104 Tan-tastic!
Makeup Geek blush, XOXO
Smashbox + Casey Holmes Spotlight palette, Pearl
Urban Decay Heavy metal glitter eyeliner, Spandex

ColourPop super shock shadow; Flux & Belladonna Lilly
Makeup Geek eyeshadow, Mermaid
Dose of Colors EyesCream palette; Berries n' cream & Mint chip
ColourPop crème gel liner, Zulu
Lumene nordic secret volume lash primer*
Maybelline the falsies push up angel mascara

ColourPop lippie stix, Charm
tarte quick dry matte lip paint, Fairytale

Artistry signature color brow kit*

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Hauska, hih:) Tuo hiusten leikkaustyyli sopii sulle. Se kehystää sun kauniita kasvoja kivasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Mä aina välillä haaveilen ihan oikeasta etutukasta, saa nähdä uskallanko joskus leikkauttaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...