maanantai 15. toukokuuta 2017

ColourPop Moment of weekness

Moi kaikille ja hauskaa uutta alkavaa viikkoa! Näin maanantaina on hyvä tutustua ColourPopin ultra matte lip -huulilakkasettiin, johon on koottu nestemäinen huulipuna viikon jokaiselle päivälle. Moment of weekness -setti julkaistiin jo joskus alkuvuodesta, mutta sain tilattua tämän itselleni vasta nyt. Setti sisältää seitsemän eri sävyistä huulilakkaa, jotka on nimetty viikonpäivien mukaan. Idea tähän settiin on lähtenyt ColourPopin Friday -huulilakasta, joka on siis pikimusta ultra matte lip. Friday tuli myyntiin ensimmäisen kerran black fridayna jo muistaakseni 2015 ja se teki paluun taas vuonna 2016. Nyt Friday on osa tätä settiä ja se on saanut kavereikseen myös kaikki muut viikonpäivät.



Tää setti on mun mielestä kivasti mietitty niin, että sävyvalikoima on laaja, jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Mukana on nudea, pinkkiä, violettia ja hieman rusehtavaa viininpunaistakin. Friday on näistä tietysti se erikoisin, mun tulee ainakin tosi harvoin käytettyä mustaa huulipunaa, mutta kenties johonkin Halloween lookkiin tms? Kaikki muut sävyt onkin todella käyttökelpoisia.


Jokainen huulilakka tulee vielä pakattuna erikseen omaa sävyään vastaavaan pahvikoteloon ja sävyn nimi on painettu kylkeen. Jos tuntuu, että aamuisin menee kauheasti aikaa huulipunan valintaan niin sen kuin vaan nappaa aina päivään sopivan sävyn ja menoksi, nyt on elämä tehty helpoksi :D.


Ultra matte lip punien koostumus on varmasti monille tuttu. Mä olen itsekin puhunut näistä täällä blogissa jo useita kertoja. ColourPopin koostumus kuuluu mun omiin suosikkeihini, mutta tämä jakaa jonkin verran mielipiteitä. Koostumus on todella ohutta ja nestemäistä ja se täytyy saada huulille kerralla kauniisti. Nämä on jonkin verran kuivattavia, kuten lähes kaikki mattapunat, mutta ei tunnu mitenkään epämiellyttäviltä mun huulilla ainakaan. Nämä myös pysyy todella hyvin kunhan ovat kunnolla kuivahtaneet! Huonona puolena voisin mainita, että tätä ei oikein voi päivän mittaan lisäillä, jos yrittää korjailla huulimeikkiä laittamalla tätä lisää, se lähtee helposti murenemaan ja paakkuuntumaan. 


Tämän setin sävyt on todella kauniita! Mua miellyttää eniten varmaankin Sunday, joka on upea pinkihtävä nude ja Tuesday, joka näyttää aivan täydelliseltä korallinpunaiselta kesäsävyltä. Kaikille tulee varmasti käyttöä tavalla tai toisella, joten olen tosi tyytyväinen tähän hankintaan.

Mikä näistä on sun suosikki?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Värien perusteella tiistai ja keskiviikko olisi ne mun värit. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo perjantain huulipuna on aika mielenkiintoinen ;D
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mikään ihan jokapäivän sävy, ainakaan mulla :D

      Poista
  3. Ihana idea, toi tiistai on niin upea, ihan täydellinen kesäsävy. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täydellinen <3 Vähän saman tapainen kun viime kesänä ilmestyneet Brooklyn ja Naked ladies, mutta ei sitten kuitenkaan :D

      Poista
  4. ihana setti ♥ eniten ilahduttaa ehkä se että, aivan varmasti toi keskiviikon pinkki on päätetty mean girls -elokuvan mukaan, koska "on wednesdays we wear pink"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOH JOO!! Mä en ollut edes tajunnut tuota, vaikka kyseinen leffa oli mun teinivuosien lemppari :D

      Poista
  5. Sunday nöyttäisi ihan mun väriltä :) Kiva idea tämmöinen väri joka päivälle. Tosin tuo musta on kymlä vähän turha, koska sille on niin vähän käyttöä...vai käyttääkö joku tuota perjantaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunday on myös mun suosikkeja, tosi kaunis sävy ihan joka tilanteeseen :) Musta on tosiaan vähän hassu sävy, koska harvat sitä käyttää, mutta jos joskus haluaa säväyttää niin miksi ei :D

      Poista
  6. Onpas hauskan idea tuollainen setti! Mun mieleen ovat eniten sunnuntain ja torstain sävyt ♥ Molemmat ihanan syksyisiä ja neutraaleja. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuo torstai olisi kyllä ihan täydellinen syksysävy, oot ihan oikeessa! :)

      Poista
  7. Sunnuntai ja torstaina, just ne eikä melkein;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne taitaa olla aika monen suosikkeja :D Hyvä violetti on kyllä aina tarpeen, samoin kuin nude!

      Poista
  8. Ai vitsi ku on ihania sävyjä, etenkin lauantai ja sunnuntai <3 Oikeastaan kaikki, paitsi perjantai, mutta voisko sitä käyttää silmänrajauksena, jotain nestemäisiä huuulipuniahan voi? Tai voi ja voi, mutta monet käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voihan tuota käyttää rajauksiin ihan hyvin, tulee sitten ainakin sillä tavoin kulutettua ellei muuten ole käyttöä :D

      Poista
  9. Tykkään kovasti. Minulle tuo huulilakka on uusi juttu ja kiitos paljon vinkistä! On muuten hauska, että "pakotetaan" käyttämään, niin saattaa tulla uusi väri huulille joka päivä. Hehh, jopa musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan hullaantunut huulilakkoihin, koska niiden pysyvyys on huippuluokkaa! ColourPop on ainakin edullinen brändi, kuudella dollarilla saa yhden huulilakan kokeiluun jos ei halua sijoittaa heti isompia summia :)

      Poista
  10. Sunnuntaihin menee oma lemppari noista. Tulee käytettyä joka päivä melkeinpä huulille meikkiä :) Diorissa tullut pysyteltyä kauan mutta miksei välillä vois koittaa muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai on tosi monikäyttöinen nude, käy arkeen ja juhlaan :) Se olisi varmasti myös mun ykkösvalinta moniin tilanteisiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...