lauantai 6. toukokuuta 2017

Huhtikuun roskat


Toukokuu on jo hyvässä vauhdissa, mutta palataan vielä hetkeksi huhtikuun pariin ja katsotaan mitä kaikkea mun huhtikuun roskapussista oikein löytyy. Mä olen itse kovin ylpeä mun huhtikuun roskasaldosta, tämä taitaa olla ainakin sieltä suurimmasta päästä, koska kaikki tuotteet eivät edes mahtuneet mun Sephora kassiin, jota pidän kosmetiikkaroskapussina. Toki tälläkertaa mukana on myös tuotteita, jotka eivät ole loppuneet, mutta ovat syystä tai toisesta silti roskia. Hypätäänpä sitten suoraan niiden roskien pariin!


Nivea lip butter blueberry blush oli pitkään mun suosikki huulivoiteeni. Tän ihana mustikkainen tuoksu jaksoi miellyttää ja näissä lip buttereissa on tosi kiva koostumus, joka todella kosteuttaa ja hoitaa huulia. Tämä ei ihan tyhjäksi asti tullut, mutta pannu paistoi jo ihan selvästi. Roskiin tämä lähti, koska totesin sen vaan olevan niin vanha, tää on tullut Livboxin mukana jo joskus 2013-2014.

L'oréal True match the powder on kulkenut mun meikkipussissa ja ollut sellainen hätävarapuuteri. Oon tätä tosi paljon käyttänytkin, koska pannu paistaa tästäkin, mutta nyt tuli aika heittää tämä roskiin. Olen ostanut tämän 2013 syksyllä, joten tällä alkoi olla ikää jo ihan kiitettävästi. Kiva peruspuuteri kuitenkin, mutta en usko hankkivani tätä enää uudestaan.

Urban Decay Naked skin concealer sen sijaan on niin loppu kuin loppu vaan voi olla. Mun suosikki peiteaineeni ja tämä olikin jo toinen tyhjäksi saamani putkilo. Ihan ehdottomasti ostan uuden heti, mulla on pakko olla tätä holy grail peiteainetta aina saatavilla.

AVON Big & Daring mascara jätti mut vähän kylmäksi. Ihan jees ripsiväri joo, mutta tän poistaminen ripsistä on niin tuskallista, että en kovinkaan montaa kertaa tätä lopulta käyttänyt, ennen kuin se kuivui kasaan. Ei jatkoon.

MUA Vixen full on volume lashes tekoripset lähtee myös roskiin. Olen käyttänyt näitä ehkä kerran, en tykännyt. Nämä on todella tönköt ja ripsinauha on ihan superpaksu ja epäkätevä.


Natural code by Lumene silmämeikkikynät lähtee kaikki roskiin, hyvin vähän käytettyinä. Näillä on kanssa ikää todella paljon, enkä juuri koskaan ole näitä käyttänyt. Mun suosikkini oli tuo mintunvihreä, mutta sillekään ei ole montaa käyttökertaa tullut, en vaan koskaan muistanut näitä.

OCC Lip tar huulipunat saavat myös lähteä roskiin ihan vaan, koska ovat niin vanhoja. Rehellisesti sanottuna en ole näitä kyllä paljoa käyttänyt. Pakkaus on jotenkin tosi epäkätevä tuubi ja koostumus on nestemäinen, mutta ei kuivu mataksi huulille. OCC on näiden jälkeen uudistanut pakkauksiaan ja koostumuksiaan ja ne uudet kyllä kiinnostaa!


Herbina gloss & shine hoitoaine* oli kiva perus hoitoaine. Parasta tässä oli ihana karkkimainen makea tuoksu. Hoitoteho ei ollut mun makuuni ihan riittävä, mutta toimi hyvin hiusnaamioiden kaverina.

TIGI bed head hard head hiuslakka on vihdoin tullut tiensä päähän! JES! Mä oon ostanut tuplapakkauksen näitä joskus 2012 keväällä Hulluilta päiviltä ja tämä oli niistä pulloista mun ensimmäinen. Tästä näkee miten vähän käytän hiuslakkaa :D. Nyt pitää vielä saada se toinen pullo tyhjäksi. Niinä harvoina kertoina kun lakkaa olen käyttänyt, oon kyllä tykännyt tästä ja kampaus on pysynyt paikoillaan hyvin.

Batiste XXL dry shampoo ei vaadi mitään selittelyjä, oon puhunut tästä täällä blogissakin niin monet kerrat. Mun suosikki kuivashampooni ja kyllä, ostan tätä lisää uudestaan ja uudestaan.

Aussie Miracle moist shampoo oli todellinen yllättäjä. Aussien tuotteet on jääneet melko vieraiksi, mutta tämä shampoo teki vaikutuksen. Tässä on aivan ihana tuoksu, vaahtoaa juuri sopivasti ja oikeasti puhdistaa hiukset hyvin kuivattamatta niitä.

Redken heatcure mask tuli kokeiluuni Lookfantastic beautyboxin kautta ja olen tästä tehnyt ihan oman postauksensakin, voit käydä lukemassa sen tästä. Nopeasti sanottuna ihan kiva, mutta ei mullistanut mun hiustenhoitoani.


Herbina Mango spa vartalokuorinta* oli mieluisa. Tän kuorivat rakeet oli sopivan pieniä ja hellävaraisia, ettei naarmuja tullut, mutta iho kuoriutui silti hyvin. Raikas mangon tuoksu teki suihkuhetkistä aina ihanan rentouttavia. 

Neutrogena visibly clear pink grapefruit cream wash* on ollut mun suosikkini test pink grapefruit sarjasta. Käytin tätä pääasiassa suihkun yhteydessä kasvojen puhdistamiseen, mutta myös meikin poistoon ja molemmissa tarkoituksissa tämä toimi tosi kivasti. Koostumus oli melko paksua eikä se juurikaan vaahtoontunut, tuoksu oli miellyttävä verigreippi.

Bath and bodyworks Pumpkin cupcake shower gel oli ihana! Ihan yksinkertaisesti. Etenkin talvella ja syksyllä, jolloin tämän korkkasin. Tuoksu on todella voimakas makea ja kurpitsainen, juuri mun makuuni. 


AVON care cocoa body butter* oli mulla pitkään avattuna ja olin käyttänyt tästä ehkä 1/3. Maaliskuussa sain kuitenkin kulutettua loppuun edellisen auki olleen vartalovoin ja otin tämän käyttöön ja ylpeänä voin sanoa, että nyt tämä jättipurkki on tyhjä. Mä tykkäsin tästä todella kovasti, tuoksu oli ihanan suklainen, koostumus melko kevyt ja helposti imeytyvä ja jätti iholle ihanan pehmeän pinnan.

The Body Shop Piñita colada fresh body sorbet on myös tullut tiensä päähän. Mä oon niin ylpeä itsestäni, kun olen saanut kulutettua näitä vartalovoiteita! Tämä oli mun viime kesän suosikki, mutta lopetin käytön syksyllä ja talvella. Nyt kevään korvalla taas nappasin tämän käyttöön ja tyhjensin parissa viikossa. Näiden sorbettien koostumus on aivan ihana, etenkin kesällä kun ne hieman viilentävät samalla. Tän tuoksu on myös mun TBS suosikkeja kautta aikojen!


Batiste dry shampoo blush oli miellyttävä tuttavuus. Tässä oli tosi kiva tuoksu ja vaikka tämä oli selkeästi XXL:ää kevyempi, olin silti tyytyväinen tän tehokkuuteen. Tämä ei tehnyt hiuksista tönkköjä, vaan jätti ne raikkaan näköisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Voisin ostaa uudestaan!

Aloette aloepure time repair serum tuli Boxycharmin mukana ja oli ilmeisen arvokas tuote. Mä käytin tätä lähinnä yövoiteiden alla, joskus päivisinkin. En huomannut tän tekevän mitään ihmeitä mun iholle tai muutenkaan, mutta sain kuitenkin kulutettua loppuun. Tästä ei tullut lempparia loppupeleissä.

Lumene lähde misellivesi näkyi mun roskissa jo viime kuussa (tai sitä ennen?) ja oon tätä kehunut jo monet kerrat. Todella hyvä misellivesi, poistaa meikin rippeet, virkistää kasvoja ja jättää raikkaan pinnan muille tuotteille. Jatkoon!

Kiehl's ultra facial cleanser oli todella tehokas kasvoputsari. Käytin tätä kasvomeikin puhdistukseen ja meikki lähti aina vaivatta. Koostumus on paksua ja geelimäistä ja tätä ei suositella silmien alueelle. Mulla on uusi pikkupullo jo käytössä ja löytyypä yksi tällainen myös mun käynnissä olevasta synttäriarvonnasta ;).


Simple cleansing facial wipes puhdistuspyyhkeet oli iloinen yllätys. Törmäsin näihin sattumalta XXL kaupassa ja nappasin heti tuplapakkauksen mukaani. Oon kuullut monien tubettajien puhuvan näistä ja halusin itse kokeilla mistä se hehkutus johtuu. No sitä en veläkään tiedä, mutta olihan nämä hyviä puhdistusliinoja. Käytän näitä pääasiassa swatchien puhdistukseen, joskus myös ihan kasvomeikin poistoon ennen vesipesua.

Palmolive feel glamorous deodorant tuli Bette boxin mukana. Aikaisemmin en ole näitä hygieenia tuotteita säästellyt roskapostauksiin, mutta kun tää kerran tuli Betten mukana niin ajattelin, että miksi ei. Tässä oli tosi kiva marjainen tuoksu, siitä plussaa. Pakkaus oli mun makuun vähän hankala, tuotetta ei meinannut tulla ulos jostain syystä. Itse taidan pitäytyä niissä perinteisissä dödöissä tulevaisuudessa. Olisi kiva kokeilla myös luonnonkosmetiikan versioita, joten jos teillä on suosikkidödöä niin vinkatkaahan kommenttiboksiin.

Palmetto rejuvenating antioxidant mask oli aivan ihastuttava tuttavuus. Tämä tuli mulle Boxycharmin mukana jo yli vuosi sitten, mutta nyt vasta otin tän kunnolla käyttöön ja ihastuin. Tämä jätti ihon niin uskomattoman pehmeäksi ja terveen näköiseksi, yksi mun suosikki naamioista ikinä.


Yves Rocher vitaminized mist pink grapefruit on ollut todella miellyttävä greipin tuoksuinen kasvosuihke. Mä tykkään suihkutella kasvojani aina pitkin päivää, etenkin kesällä näitä kuluu paljon. Rehellisesti pitää sanoa, että en tiedä onko näistä mitään muuta hyötyä kuin se hetkellinen virkistys, mutta tykkään silti.

Jurlique rosewater balancing mist oli toinen loppunut kasvosuihke. Ruusuntuoksu ei yleensä ole mun lemppari, mutta tässä se jotenkin toimi hyvin ja tämäkin suihke tuntui kasvoilla ihanan rauhoittavalta.


Lopuksi vielä roskiin lähtee kasa vanhentuneita hajuvesiä ja tuoksuja. Nämä on vaihtaneet väriä ja tuoksua, joten nyt on aika heittää ne menemään. Onhan ne kyllä vanhojakin, muistan käyttäneeni Christina Aguileraa joskus parikymppisenä. Kertokaa muuten tietävämmät, miten hajuvedet kuuluu hävittää/kierrättää?

Huhhuh, siinäpä oli kunnon satsi roskia, kiva jos jaksoitte pysyä mukana tänne loppuun saakka :). Katsotaan taas ensi kuussa millaisen kasan saan toukokuussa aikaiseksi, mutta voin aika varmaksi sanoa, että näihin mittoihin ei päästä.

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Tuotteet saatu blogin kautta

21 kommenttia:

  1. Aika hyvän satsin sait aikaiseksi ja taisit aikalailla samoihin päästä minun kanssani - mikä on jo melkoinen suoritus ;D Omat roskani levittelen tässä lähipäivinä kaikkien taivasteltavaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no nyt on kyllä aihetta olla ylpeä jos oon päässyt lähellekään sun satseja :D Odotan mielenkiinnolla mitä sun kasasta tällä kertaa löytyy!

      Poista
  2. Mieki en kykene roskapostauksiin koska heitän ne heti pois innoissani mutta tajusin et itellä toi nivean huulieasva(mistä tykkään myös) on sieltä livboxista ja vissii roskiskamaa siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi kanssa usein niin silloin kun aloin näitä tekemään, nykyään sen muistaa jo aika hyvin :D

      Poista
  3. Jestas, olipas siinä iso satsi! Satutko tietämään, kuinka kauan hajuvedet säilyy? Kuulin jostain kerran että vuoden mutta se kuulostaa aika lyhyeltä ajalta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä varmaksi osaa sanoa, mutta sanoisin oman kokemuksen mukaan, että jos niitä säilöö hyvin niin kyllä ne nyt ainakin pari vuotta säilyy helposti. :)

      Poista
  4. Hyvin olet saanut karsittua tavaraa pois! Pitäisi itsekin käydä kosmetiikkavarastot läpi. Batisten kuivashampoot ovat myös omia suosikkejani, itse pidän siitä ruskeille hiuksille tarkoitetusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ruskeiden hiusten versio on kanssa tosi hyvä, olin jo unohtanut sen kokonaan. Kiitos kun muistutit :)

      Poista
  5. Toi Kiehlsin putsari on kyllä sellanen minkä tahtosin testata! Ite tykkään noista Simplen liinoista kanssa, oon kokeillut (myös tubettajien uhrina) niitä ostanut ja ne on ihan jees. Itekin sillon tällöin otan niillä meikit pois, mutta pääosin swatchien pyyhkimiseen tulee näitä käytettyä.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä pyytämässä Kiehl'siltä testeriä vaikka, he antavat niitä aika anteliaasti yleensä ja pääsee kokeilemaan sopiiko tuote itselle :)

      Poista
  6. Hajuvesipullot, jotka eivät ole tyhjiä, kuuluvat vaaralliseen jätteeseen. Tyhjät voi laittaa sekajätteeseen.

    https://www.hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys/lajitteluohjeet/Sivut/default.aspx

    Tuonne sivulle voi syöttää roskan nimen, sivusto näyttää oikean lajittelupaikan! :)

    VastaaPoista
  7. Tuotteet ei ollut tuttuja, mutta tuota Lumenen Lähde misellivettä voisin kyllä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se on yksi mun lemppareista misellivesistä :)

      Poista
  8. Mulla on kans ollut noita Lumenen Natural Code meikkikyniä varmaan kaikki mitä niitä on koskaan ollut, mutta eipä ole juuri tullut käytettyä. Muutama taitaa vielä pyöriä jossain laatikoissa, mutta täytyy varmaan ne kohta vapauttaa piinastaan. Mikäköhän siinä on, ettei tollasia kyniä tule loppujen lopuksi käytettyä, vaikka ovat olevinaan niin käteviä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kanssa ymmärrä, mä kun ajattelin, että niille olisi käyttöä vaikka kuinka ja hirmu käteviä, mutta ei niin ei. Jotenkin sitä vaan unohtaa niiden olemassaolon kun on aika tehdä meikkiä.

      Poista
  9. mun pitäis testata noita simplen kasvopyyhkeitä, haluan tietää just että mistä se hehkutus johtuu vai johtuuko mistään :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah, tuttu tunne :D Oli ne ihan kivoja, mutta en nyt tiiä oliko yhtään sen kummosempia kuin muutkaan vastaavat.

      Poista
  10. Aussien Miracle Moist shampoo löytyy itseltäkin käytöstä - se on tosi jees! Neutrogenan grapefruiteista mun suosikki on se pinkki pumppupullo - sitä on tullut käytettyä purkki jos toinenkin, koska se poistaa kätevästä meikin suihkussa. En vaihtaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itseasiassa just nyt se pinkki pumppupullo suihkussa ja oot ihan oikeessa, se toimii tosi kivasti! :)

      Poista
  11. Minäkin käytän tosi vähän hiuslakkaa, en muista että olisin koskaan käyttänyt täysikokoista pulloa kokonaan :D Arkisin kun ei tule ollenkaan käytettyä, niin eipä ne sitten tahdo oikein kulua. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...