lauantai 13. toukokuuta 2017

Smashbox + Casey Holmes spotlight palette

Smashbox julkaisi alkuvuodesta uuden yhteistyöprojektin Casey Holmesin kanssa. Casey suunniteli Smashboxille kaksi highlighter palettia, kolmen sävyn triot. Casey on tullut tutuksi Youtuben kautta, käykää ihmeessä katsomassa hänen videoitaan, jos ne eivät vielä ole tuttuja. Casey kuuluu mun omiin suosikkeihini, joten kun kuulin tästä yhteistyöstä, tiesin, että tämä on saatava. Huhtikuun lopulla sitten kävin Helsingissä pyörähtämässä ja nämä oli juuri saapuneet Kicksiin!  


Sävyvaihtoehtoja on tosiaan kahta eriä, toinen niistä on tämä mun valitsema Pearl ja toinen on kultaisia sävyjä sisältävä Gold. Valitsin Pearl -paletin, koska sävyt jotenkin puhutteli mua enemmän ja mulla on ennestään aika paljon kullan sävyisiä korostuspuutereita. Voi kyllä olla, että täytyy se toinenkin vielä käydä hakemassa. Molemmat paletin on pakattu kauniin kultaiseen pahvipakkaukseen, kannessa on paletin nimi ja Caseyn nimikirjoitus. 


Pahvipakkauksen takaata löytyy Caseyn kuva ja tervehdys paletin ostajille. Takaata löytyy myös Smashboxin esittely paletista, sekä tietenkin kaikki INCI tiedot ynnä muut. Mukana tuli myös pieni lappunen, johon on demonstroitu eri käyttötapoja näille sävyille, mihin kohtaan kasvoja niitä voi käyttää yms. Aloittelevalle meikkaajalle varmasti kiva lisä!


Itse paletti on todella erikoinen pakkaukseltaan, näitä ei ole paljoa näkynyt. Kansi on sellaista pehmeää, hieman kohollaan olevaa muovia. Tiedättekö ne lapsuusaikojen kohotarrat? Vähän samanlaista tuntua tässä kannessa :). Yläkulmasta löytyy spottivalot (joita minä luulin aluksi kukkasiksi) paletin nimen mukaan ja tietysti Smashboxin logo.


Pearlin sävymaailma on hyvin vaalea ja hempeä. Mukana on yksi lähes täysin valkoinen sävy ja kaksi hieman vaaleanpunaiseen taittavaa sävyä. Tämä paletti on varmasti täydellinen kaikista vaaleimmallekin ihonsävylle. Mukana on kaksi perinteistä hohtavaa sävyä ja yksi, joka sisältää hieman pienenpientä glitteriä. Koostumus näissä on todella pehmeä ja kasvoilla nämä toimivat todella hyvin! Olin itse hieman pettynyt swatcheihin, johtuu varmaan siitä, että nuo sävyt oli niin lähellä mun omaa ihonsävyä. Meikissä nämä kuitenkin toimivat kaikki erinomaisesti ja parasta näissä on se, että korostuksen "voimakkuutta" pystyy itse säätelemään kerrostamalla. Tämä on myös tosi näppärän kokoinen paletti kulkemaan mukaan käsilaukussa tai vaikka matkoilla!


Oletteko te törmänneet jo näihin paletteihin?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. En ole törmännyt, mutta olen ihaillut tätä tubettajilla, vaikuttaisi just sellaiselta, mistä itse pitäisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä swatchailemassa, tää on niin ihana <3 :)

   Poista
 2. Paljon näillä on Kicksissä hintaa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tarkkaan en nyt muista, mutta hiukan reilu 30€ taisi olla :)

   Poista
  2. 35€, mä nimittäin ostin tän saman juuri ja googletellessani kuvia siitä toisesta päädyin tänne:D

   Poista
  3. Haha kiitos infosta, oon kanssa miettinyt, että pitääkö mennä ostaa myös se toinen :D

   Poista
 3. Mulla on tää gold paletti ja vaalein sävy sopii jopa mun kalpealle iholle ja on UPEA! Tää pearl olis kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, mun on kyllä ehkä pakko hankkia myös se gold <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...