maanantai 1. toukokuuta 2017

Huhtikuun suosikit

Hyvää toukokuuta kaikki! :) Toukokuun ensimmäinen päivä tuo mukanaan kuukauden suosikit. Huhtikuun suosikkien miettiminen oli yllättävän haastavaa enkä montaa tuotetta tällä kertaa mukaan ottanutkaan. Tää johtuu varmaankin siitä, että oon huhtikuussa hankkinut niin paljon kaikkea uutta ja jännää, mutta en ole ehtinyt kunnolla niitä testailemaan. Luulen, että toukokuun lemppareissa nähdään sitten enemmän niitä uusia tulokkaita. Nämä huhtikuun viisi tuotetta ovat kaikki kohtalaisen uusia, ainoastaan yksi tuote taitaa olla maaliskuun puolelta. Näitä olen käyttänyt lähes päivittäin ja tykännyt todella paljon.



Biozell Aina hoito- ja selvityssuihke tuli mulle pr-näytteenä maaliskuun puolella ja oon täysin rakastunut siihen. Suihkuttelen tuotetta hiuksiini päivittäin, joko suihkun jälkeen tai aamuisin kuiviin hiuksiin. Se todella auttaa selvittämään hiuksia ja harjaaminen on miellyttävämpää.

Omorovicza cleansing foam tuli huhtikuun Lookfantastic beautyboxin mukana. Testasin tätä ilman sen suurempia odotuksia, mutta sain yllättyä oikein todella. Tän puhdistusteho on ihan huikea! Vaahdotan tätä kevyesti käsien välissä hieroen, hieron kasvoille ja meikki on poissa. Yhdellä vaahdotuksella. Tän tuoksu on todella epämiellyttävä, mutta puhdistusteho antaa sen anteeksi.

TonyMoly Banana hand milk saa mut aina hyvälle mielelle. Maailman söpöin ja hauskin käsirasva on tässä ja kaiken muun hyvän lisäksi tämä hoitaa käsiä ja saa ne tuntumaan ihanan pehmoisilta ja ravituilta. Banaanin tuoksu on tosi voimakas levittäessä, mutta se haihtuu käsistä todella nopeasti (valitettavasti).


Smashbox Photo finish foundation primer tuli maaliskuun Boxycharmin mukana ja olin tästä todella innoissani. Olen halunnut päästä kokeilemaan näitä Smashboxin primereita jo ties kuinka kauan ja nyt siihen tuli tilaisuus. Tämä on ollut käytössä useassa meikissä, aina kun olen halunnut tällaisen ihoa tasoittavan pohjustuksen. Tämä pitää meikin paikoillaan ja antaa ihanan silkkisen pohjan meikkivoiteelle. Tulen ehdottomasti ostamaan täysikokoisen kun tämä loppuu.

tarte Make believe in yourself eye & cheek paletti on mun uusin luomivärirakkaus. Esittelin tämän paletin teille vähän aikaa sitten, mutta se on ollut mulla jo jonkin aikaa. Niin kaunis ulkoisesti ja sisältä ja laadultaan hipoo täydellisyyttä. Tässä on upeita metallinhohtoisia uniikkeja sävyjä ja kaikki sävyt käyttäytyy kasvoilla todella hyvin. 

Siinäpä ne huhtikuun pikkuruiset suosikit, katsotaan mitä kivaa toukokuu tuo tullessaan. Pahoittelen muuten näiden kuvien sumeutta ja väritystä, mulla oli teknisiä vaikeuksia kameran kanssa. Kameran tekniikka on mulle täyttä hepreaa, mä vaan yleensä räpsin menemään ja muokkailen asetuksia miten sattuu. Olisi ehkä syytä käydä joku kurssi tai vastaava, ohjekirjaa lukemalla pääsee kuitenkin vain tiettyyn pisteeseen :D. 

Mitkä oli teidän huhtikuun lemppareita?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Oon käyttänyt Smashboxin pore minimizing primeria vain näytekoon verran, mutta oli todella hyvä primeri, kerrassaan loistava:) Täytyy varmaan testata muitakin Smashboxin primereita, kun on vauhtiin päässyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin kanssa kokeilla etenkin sitä vihreää primeria, jos saisi vaikka mun punoituksen vähän kuriin :)

      Poista
  2. Tuo Biozellin suihke kuuluu omiinkin suosikkeihini! Aivan parasta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on , yksi parhaista hoitosuihkeista mitä olen kokeillut :)

      Poista
  3. Tuo Tarten paletti on vaan niin ihanan oloinen! Just kävin kurkkaamassa sivuilla ja sitä oli tullut lisää... Ehkä mä retkahdan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retkahda, et tuu pettymään :) Se on ihana kaikin puolin <3

      Poista
  4. No tässähän tää Smashbox näkyyki! :D Hitto,on se varmaan kokeiltava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, se on oikeesti tosi hyvä jos kaipaa sitä silotusta pohjalle :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...